(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Terwijl de hele ‘Mainstream&maffia-media‘en de Heersende Klasse al dagen in Shock verkeert sinds de duisterste ‘Brexit-Gladio-Moord’ op Jos Cox Obama Ruttekrijgen 60 miljoen vluchtelingen en 15000 doden per dag vandaag een regeltje in de geile Gevestigde Orde Pers .De zelfverklaarde Boss van de G20 ‘Freak-Dictator Obama en zijn EU Loopjongen Merkel van de wereld hebben een triest misdadig record bereikt. De VVD ‘Gay-Godfather Rutte’ heeft Obama direct gefeliciteerd met zo een mooi ‘Neo-Fascistisch-Liberaal-Groot Kapitaal’ resultaat. Rutte namens zijn ‘Bilderberg King Willem’ (Video): “Proficiat grote Leider Obama der ‘Vrije-TIIP handels-markt’ van ons, u bent een echte ‘VVD-Topper(Video)’: Jonge geleerd oude gedaan”. Deze keer loog Rutte zowaar een keer niet.

 Oorzaak ‘IS’-aanslagen Brussel en Parijs.  Zelfs de Corrupte liederlijke Prinses Mabel protesteert: Veel kinderen van ‘Das Totenschiff’ gestorven in Egeïsche Zee.

 

Woningnood-discriminatie‘:NL-er wachttijd 17 jaar,Vluchtelingen 3 maanden. Waanzin Kabinet kent geen grenzen :Asielzoekers krijgen voorrang op huis en 10.000 euro voor inrichting.

Wereldwijd zijn er voor het eerst meer dan 60 miljoen vluchtelingen ten gevolge van gewapende conflicten om de Olie-Industrie en voor de Wapenindustrie en vervolgingen en uitbuiting door de ‘Graai-Elite’. Wie zich daar tegen verzet zoals bijv. de ‘IAmsterdam Star reporter Brown’ wordt direct fysiek aangevallen en bedreigd op de Dam door de laffe en corrupte ‘VVD-Hennis -Wapenhandel-politie’ en ‘GroenLinks agent provocateurs’:

Opstand in ‘Eichmann-Samsom Vluchtelingen-gevangenis’ op Lesbos.’Graai-King Willem’ ongerust.
Dan sterven er nog 15 duizend kinderen per dag van de honger en leven 110 miljoen mensen in de US en EU onder de armoedegrens. Worden de Vluchtelingen net als de Joden weer in 40 -45 aan de Turkse grens doodgeschoten door de EU gesubsidieerde ‘Sultan Erdogan’. Dat laat de vluchtelingenorganisatie (UNHCR) van de VN weten in een maandag Eichmann Samsomuitgebracht rapport met cijfers. De UNHCR spreekt van een ,,treurig misdadig record”, over de 65,3 miljoen ontheemden, vluchtelingen en asielzoekers, die de organisatie vorig jaar telde. 40,8 miljoen mensen waren tegen het einde van 2015 ontheemd in eigen land, 21,3 miljoen mensen zochten hun heil elders en 3,2 miljoen wachtten in het buitenland jarenlang  hun asielaanvraag af. De Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen Filippo Grandi laat weten dat tegelijkertijd de gevaren van vluchtelingenroutes zijn verveelvoudigd. ,,Op zee verliezen schrikbarend veel mensen o.a in Dodenschepen hun leven door o.a. het Ducht ‘Eichmann-Deportatie-plan Samsom‘. De landroute is door gesloten grenzen geblokkeerd en in sommige landen wordt tegen asiel politiek stemming gemaakt omdat alle vluchtelingen in de Volksbuurten worden gedumpt. Ook worden in sommige landen zoals Nederland de laagste klasse opgezet tegen de Vluchtelingen door hem voorgang te geven op de woning en arbeid’ s markt van de Laagste Klasse, omdat zij nog makkelijker uit te buiten zijn”. Toch er nog positief nieuws. De Stijf van de corruptie staande ‘COA-misdaadgroep’ heeft verheugd geregeerd op zo veel toekomstige klanten die zijn ten gelde kunnen maken. De corrupte COA bemiddelaar de ex ‘Graai en Naai VVD Burgemeester’ ‘Onno-schandknapen-Hoes’ was na het horen van dit bericht helemaal hitsig geworden o.a. van het idee dat er volgens Europol 10.000 jonge migranten nu al ‘vermist’ zijn in ‘Pedo-EU‘ (schokkende Video).  Hoeveel zullen dat er uit eindelijk worden?

 

Opmerking: Binnenkort Shocking exclusief: “Top 50 Criminele Burgemeesters”.(Internationaal Erkent door #MAYDAY.US)