G20 en Bilderberg Wapen& Olie handel levert meer dan 60 miljoen vluchtelingen op en 15000 doden per dag.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Terwijl de hele ‘Mainstream&maffia-media‘en de Heersende Klasse al dagen in Shock verkeert sinds de duisterste ‘Brexit-Gladio-Moord’ op Jos Cox Obama Ruttekrijgen 60 miljoen vluchtelingen en 15000 doden per dag vandaag een regeltje in de geile Gevestigde Orde Pers .De zelfverklaarde Boss van de G20 ‘Freak-Dictator Obama en zijn EU Loopjongen Merkel van de wereld hebben een triest misdadig record bereikt. De VVD ‘Gay-Godfather Rutte’ heeft Obama direct gefeliciteerd met zo een mooi ‘Neo-Fascistisch-Liberaal-Groot Kapitaal’ resultaat. Rutte namens zijn ‘Bilderberg King Willem’ (Video): “Proficiat grote Leider Obama der ‘Vrije-TIIP handels-markt’ van ons, u bent een echte ‘VVD-Topper(Video)’: Jonge geleerd oude gedaan”. Deze keer loog Rutte zowaar een keer niet.

 Oorzaak ‘IS’-aanslagen Brussel en Parijs.  Zelfs de Corrupte liederlijke Prinses Mabel protesteert: Veel kinderen van ‘Das Totenschiff’ gestorven in Egeïsche Zee.

 

Woningnood-discriminatie‘:NL-er wachttijd 17 jaar,Vluchtelingen 3 maanden. Waanzin Kabinet kent geen grenzen :Asielzoekers krijgen voorrang op huis en 10.000 euro voor inrichting.

Wereldwijd zijn er voor het eerst meer dan 60 miljoen vluchtelingen ten gevolge van gewapende conflicten om de Olie-Industrie en voor de Wapenindustrie en vervolgingen en uitbuiting door de ‘Graai-Elite’. Wie zich daar tegen verzet zoals bijv. de ‘IAmsterdam Star reporter Brown’ wordt direct fysiek aangevallen en bedreigd op de Dam door de laffe en corrupte ‘VVD-Hennis -Wapenhandel-politie’ en ‘GroenLinks agent provocateurs’:

Opstand in ‘Eichmann-Samsom Vluchtelingen-gevangenis’ op Lesbos.’Graai-King Willem’ ongerust.
Dan sterven er nog 15 duizend kinderen per dag van de honger en leven 110 miljoen mensen in de US en EU onder de armoedegrens. Worden de Vluchtelingen net als de Joden weer in 40 -45 aan de Turkse grens doodgeschoten door de EU gesubsidieerde ‘Sultan Erdogan’. Dat laat de vluchtelingenorganisatie (UNHCR) van de VN weten in een maandag Eichmann Samsomuitgebracht rapport met cijfers. De UNHCR spreekt van een ,,treurig misdadig record”, over de 65,3 miljoen ontheemden, vluchtelingen en asielzoekers, die de organisatie vorig jaar telde. 40,8 miljoen mensen waren tegen het einde van 2015 ontheemd in eigen land, 21,3 miljoen mensen zochten hun heil elders en 3,2 miljoen wachtten in het buitenland jarenlang  hun asielaanvraag af. De Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen Filippo Grandi laat weten dat tegelijkertijd de gevaren van vluchtelingenroutes zijn verveelvoudigd. ,,Op zee verliezen schrikbarend veel mensen o.a in Dodenschepen hun leven door o.a. het Ducht ‘Eichmann-Deportatie-plan Samsom‘. De landroute is door gesloten grenzen geblokkeerd en in sommige landen wordt tegen asiel politiek stemming gemaakt omdat alle vluchtelingen in de Volksbuurten worden gedumpt. Ook worden in sommige landen zoals Nederland de laagste klasse opgezet tegen de Vluchtelingen door hem voorgang te geven op de woning en arbeid’ s markt van de Laagste Klasse, omdat zij nog makkelijker uit te buiten zijn”. Toch er nog positief nieuws. De Stijf van de corruptie staande ‘COA-misdaadgroep’ heeft verheugd geregeerd op zo veel toekomstige klanten die zijn ten gelde kunnen maken. De corrupte COA bemiddelaar de ex ‘Graai en Naai VVD Burgemeester’ ‘Onno-schandknapen-Hoes’ was na het horen van dit bericht helemaal hitsig geworden o.a. van het idee dat er volgens Europol 10.000 jonge migranten nu al ‘vermist’ zijn in ‘Pedo-EU‘ (schokkende Video).  Hoeveel zullen dat er uit eindelijk worden?

 

Opmerking: Binnenkort Shocking exclusief: “Top 50 Criminele Burgemeesters”.(Internationaal Erkent door #MAYDAY.US)

 

18 reacties op “G20 en Bilderberg Wapen& Olie handel levert meer dan 60 miljoen vluchtelingen op en 15000 doden per dag.

 1. Oud nieuws.Toch algemeen bekend dat wijlen Deterding, de omnipotentaat bij Shell voor WOII, voor 3de x trouwde en wel met z’n Duitse secretaresse en in Duitsland stierf kort voor begin WOII.Heeft ervoor gezorgd dat Shell benzine leverde aan ’t Duitse leger. KH was groot aandeelhouder van Shell. Victor Baarn was ook op de hoogte.Geen wonder dat WilHELmina snel de benen nam en ’t onnodig vond de M-P over haar vlucht te informeren.Was ’n rasechte asielzoekster.Dankzij de aandeelhouders van Shell was NL met die superbenzine in ’n wip onder de voet gelopen.Verspeend van enige gene lalde ze wat door de microfoon van Radio Oranje

 2. Rutte, Obama,Cameron,dronken master Juncker, EU commissie zoekt een nucleaire
  Oorlog met CHINA en RUSLAND Wie in Nederland zit er op te wachten in opdracht van de Bilderberg- group van Willem en daarna waar gaat u leven in Argentinie ?

  Wat een domme domme domme jongen ben je ! Altijd zeg men dat je dom ben en onzeker ik dacht men praat wat. Maar je ben precies drie jaar en wat, ( M ) en je bak er niks van denk je echt dat je die homo’s en oude garde nodig heb voor je kinderen NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  je hebt HET !
  VOLKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK !

  NODIG !

  • Internationale moraliteit is van hun die de meest geweld
   gebruiken .
   VN is een façade een aanfluiting als het om rechten
   van de verdrukte gaat

 3. Pingback: G20 en Bilderberg Wapen& Olie handel levert meer dan 60 miljoen vluchtelingen op en 15000 doden per dag. — | Oorlog Is Een Misdaad

 4. How Brussels spends YOUR money as if it grows on trees: In a devastating dispatch, we reveal how Eurocrats live a life of staggering excess – 10,000 earn more than the PM’s £150,000 – while taking decisions that affect all our lives in secret
  By ROBERT HARDMAN FOR THE DAILY MAIL
  PUBLISHED: 00:07 GMT, 20 June 2016 | UPDATED: 03:33 GMT, 20 June 2016

  958
  shares
  561
  View comments
  A strange atmosphere hangs over Brussels. On the one hand, there is Donald Tusk, President of the European Council (representing all 28 EU governments), warning of Armageddon if Britain votes to leave the European Union on Thursday.
  As he told a German interviewer last week: ‘I fear Brexit could be the beginning of the destruction of not only the EU but also Western political civilisation in its entirety.’
  But you won’t hear a squeak on the subject from most people in the vast glass-and-steel bureaucratic palaces across this city. As an EU fromage of great magnitude, Mr Tusk can get away with saying this sort of thing. Lesser Eurocrats are under strict orders to say nothing on the subject, for fear of adding any further heat to the issue. There has even been a ban on using the word ‘Brexit’ in official communications.

  Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3649655/How-Brussels-spends-money-grows-trees-devastating-dispatch-reveal-Eurocrats-live-life-staggering-excess-10-000-earn-PM-s-150-000-taking-decisions-affect-lives-secret.html#ixzz4C6FVSnj6
  Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

 5. Een Eindhovense schoenenverkoper die liever anoniem blijft omdat hij zich niet aan de wet wil houden(revolutie): “Het is typisch Nederland. Ik heb in oktober nog 40.000 nieuwe plastic tassen aangeschaft. Hoe de nieuwe regels er uit kwamen te zien was toen nog niet duidelijk. En nu zou ik mensen die hier 300, 400 euro uitgeven, nog tien cent moeten vragen om een tasje. Dat is klantonvriendelijkheid die een kleine detaillist zich niet kan veroorloven.” En dus geeft hij zijn plastic tassen in de binnenstad gratis weg.

 6. De VVD heeft uitgezocht dat op dit moment 106 van de 390 gemeenten de rekening voor de aansluiting op het riool volledig neerleggen bij particuliere huiseigenaren en verhuurders. Nog eens 87 gemeenten slaan weliswaar ook huurders aan, maar laten woningeigenaren extra betalen. Oneerlijk, meent VVD-Kamerlid Hayke Veldman. ,,Huurders(volgevreten dikke vvd_ers die veel schijten) hebben net zo veel profijt van het riool als eigenaren, dus is het billijk om iedereen naar rato mee te laten betalen”, stelt hij.

  • Dat is het plan van ministers Van der Steur (Veiligheid en Justitie die vijf keer meer stront lost als een jan met de pet)) en Schippers (Volksgezondheid), en de Vereniging Nederlandse Gemeenten.

 7. Alle verwarde kabinet personen die in Nederland rondlopen, moeten een persoonlijke aanpak krijgen. Deze zomer moeten alle gemeenten in Nederland een goed plan hebben om mensen die de weg kwijt zijn te helpen.

  • De GGZ stelt dat er een toename is van meldingen die verward gedrag vertonen. ,,Meestal gaat het om mensen(politici) die tijdelijk(voorgoed) de weg kwijt zijn, maar het kunnen ook mensen zijn met levensproblemen zoals schulden(belasting) verlies van dierbaren(uitzendingen oorlogsgebied)”, zegt woordvoerder Sjoerd Beumer van GGZ Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s