(van onze PvdA-Untergang redactie i.s.m. onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-En de PvdA-baantjescarrousel draait doorrrrrrrr zonder Schaamte met corrupte Van Dijk,Samsom en Marcouch!(Video)
Gisteren maakte wij nog bekend dat de PvdA ‘Mocro-“Uncle Tom” Marcouch’ tegen alle democratische principes in tot ‘Graai en Naai Burgemeester’ was benoemd in Arnhem of direct daarna kwam het bericht dat nog een Top ‘PvdA-Hoertje Martijn van Dam’ een’ Graai-baantje’ heeft gehad. De laatste weken regent het ‘Graai en Naai baantjes’ voor de Top ‘PvdA -Ratten in pak'(Video)die de partij naar de afgrond hebben gebracht. En omdat zij vier jaar lang de Hoer hebben gespeeld voor de ‘VVD-Misdaadgroep’ en het ‘Neoliberalen- fascistische- EU-Groot Kapitaal'(Video).

Zakkenvullers NPO met billen bloot.Pauw en Van Nieuwkerk in paniek(Video).  

NPO ‘dr. Goebbels Klein’ belooft meer ‘PvdA-Propaganda’ met Van Dam voor 960 miljoen subsidie(Video).
Sommige ‘Rat in pak- CV’ van de  corrupte NPO Raad van Bestuur zijn zelfs geheim, nou dan weet u het wel.De ronduit decadente Declaratie- regeling voor de Raad van Bestuur is op zich al een vorm van de ergste Rat in pak Corruptie. De Corrupte Staatssecretaris Van Dam krijgt een vet betaalde ‘dr. Goebbels-propaganda baan’ in de corrupte NPO Raad van Bestuur als dank van Rutte voor zijn verraad van het gewone, eerlijk hard werkende Volk in dienst van ‘Godfather Rutte’. Het PvdA-Hoertje Van Dam gaat daarmee tussen ruim 1700,000 tot over de 190,000 euro per jaar vangen van de Staatssubsidie(uw geld dus).

‘Gluiperd Dijsselbloem’ geeft ‘gabber in crime’ Samsom een ‘Nep en fop klus’(Video).
PvdA’er Martijn van Dam maakt vanaf september deel uit van de ‘dr. Goebbels Raad van Bestuur’ van de Nederlandse Publieke ‘Elite- Omroep’ (NPO), meldt de NPO dinsdag zonder enige schaamte. Van Dam is nu nog demissionair staatssecretaris van Economische Corrupte Zaken als loopjongen van de Top VVD Gangster ‘Henk-Korting-Kamp(Video).De 39-jarige Van Dam zat van 2003 tot 2015 in de Tweede Kamer als een ras Jaknikker en leugenaar.Bij zijn aantreden was hij het jongste Kamerlid ooit en dat zegt op zich al genoeg wat een corrupte drol het is. In zijn periode als Volksvertegenwoordiger verrader voerde hij onder andere het woord(liegen) over de propaganda mediazaken voor Taxfree Graai-King Willem en  zijn ‘Hofnar Rutte'(Video) en de propaganda tegen Geert Wilders . De technisch bedrijfskundige werkte eerder bij Philips als schoonmaker.Van Dam noemt het “een voorrecht” om voor de NPO te gaan werken zijn Zakken te gaan vullen en dagelijks ‘Fake-News ‘over het kaal geplukte Volk te strooien. “Vanuit mijn passie voor innovatie en technologie en mijn overtuiging van het belang van een sterke publieke ‘Elite-omroep’, zal ik gaan bijdragen aan een moderne media-organisatie die nieuwe technologie benut om kijkers en luisteraars de Heersende Klasse op alle platforms zo goed mogelijk te bedienen”, aldus een brallende Van Dam.De corrupte en gewetenloze PvdA VVD staatssecretaris Van Dam handelt net als zijn ‘gabbers in crime’ sinds de Tweede Kamerverkiezingen de lopende zaken af, in afwachting van een nieuw ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte3′(Video). Maar de duistere Kabinetsformatie duurt al maanden en het is zeer de vraag of er voor zijn vertrek een nieuwe misdadige ‘Shell-Motorblo- regeringsploeg’ van Rute kan aantreden.

Wat stinkt meer het Mestoverschot of de PvdA Banencarrousel.
De VVD-Gangster ‘Henk-Korting-Kamp’,’de laat Groningen aan Gas en Aardbeving- Minister’ op hetzelfde departement, neemt zo nodig de corrupte taken van Van Dam waar. In de zomer kan de staatssecretaris zelf eventueel nog een nieuwe begroting voorbereiden en de vinger aan de pols houden in het hoofdpijndossier van zijn portefeuille, het mestoverschot(kuch). Van Dam liet weten zo blij te zijn dat hij eerste maand iedere dag de Witte Anjer van ‘Nazi-Prins Bernhard’(Video) zal dragen op zijn portemonnee als blijk dat hij een “GOEDMENS” is voor de NPO en de Heersende Klasse.Premier ‘Pinoccio Rutte’ ziet geen probleem in de overstap van Van Dam (en dat is logisch wat hij heeft dat zelf geregeld), bralde hij dinsdag na afloop voor zijn Staat-NOS een onderdeel van NPO(960 Miljon euro subsidie per jaar van Rutte en Co).Van Dams nieuwe ‘Nep en Fop-baan’ is “leuk voor ‘m om zijn Zakken te vullen en goed voor de EU-Elite, mijn VVD,de Shell en mijn Taxfree ‘Graai-King Willem’. Bovendien hij kan liegen als de beste, hihihihihiihhihi en dat heeft men wel nodig bij mijn NPO, hhihihihihhhi”, aldus  Rutte. Op dit moment wordt er nog naar ‘Graai-Baantjes’ gezocht voor o.a. Miss “Cow” Sharon Dijkstra(Video) en ‘Kapo Klijnsma’. Er gaan sterke geruchten op het misdadige Binnenhof dat Dijkstra de ‘Veelvraat-CEO’ gaat worden bij McDonald’s, want daar kan zij zich helemaal uitleven. Klijnsma gaat naar Auschwitz. Dan kan ‘Kapo Klijnsma’ zich daar helemaal gaan uitleven als ‘Participatie-slaven- directeur’ van Auschwitz. De PvdA ‘Bejaarden Melker Martin van Rijn‘ gaat zo goed als zeker aan de ‘Fraude-slag’ bij de ‘VVD- lijkenverbrander Henry Keizer’.

Opmerking: Maak een einde aan de corrupte ‘Rat in pak- Banencarrousel’ en de ‘dr. Goebbels- PvdA propaganda’ van de NPO in “Banana-Fraude-Nederland”(Video) en wordt Lid van de Stem van de Straat Partij.