(door ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-Vermomde “Hoorny Peter’ R. De Vries op heterdaad betrapt bij binnensluipen woning vrouw uit Hoorn voor een gratis slippertje (video).Vandaag mocht Peter R. de Vries zich weer Witwassen en zich neer zetten als Held bij zijn ‘RTL Riool-Boulevard’ zonder de man van het filmpje wederhoor te geven. ‘Super-Politie-
informant Peter R de Vries'(Video) is n.b de vaste zg. betaalde “Alles Deskundige”(Video) van het ‘Valse VVD- nichten-Riool-Bouvard’. Hij mocht zich dus betaald Witassen over der rug van zijn slachtoffer in deze. A.s. maandag avond om 23.000 uur wordt  de onverkort versie van het betreffende filmpje in de Stem vd Straat bij Salto TV uitgezonden met commentaar van  alle betrokkenen en een verslaving deskundige.Wij hebben ook De Vries en de Politie woordvoerder Van Veen van Hoorn gevraagd te komen.


Ing Steve Brown verzocht naar aanleiding van het ranzige liederlijke ‘Insluip- Geilneef Peter de Vries-filmpje’ de woordvoerder van de Politie Hoorn Van Veen en zijn  Korpschef A.Spel en Politiechef O.Dros telefonisch en schriftelijk( zie:Pdf) om opheldering.Brown werd zoals te verwachten met het bekende corrupte kluitje in het riet gestuurd. En de strekking van het ‘Kul-gesprek’ (zie video hiervoor) was dat zij naar goed oud Hollands gebruik het wan en misdadig gedrag van Peter R. de Vries in vereniging met de betreffende agenten in de algemeen bekende en inmiddels wel beruchte ‘Pedo-VVD-Demmink-Doofpot’ gaan doen verdwijnen. Mogelijk speelt hierbij een rol dat de ‘Super-Politie-informant Peter R de Vries’ hand en spandiensten verleend in vereniging met ‘Judas Sonja Holleeder’ om Willem Holleeder levenslang(Video) te bezorgen.