(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ is terecht met Stip de meest gehate man in de EU.En in Nederland de meeste gehate man samen met zijn partijgenoot gabber in crime ‘PvdA-Kapo Klijnsma’ van de tot op het bot kaal geplukte laagste Klasse, maar toch is hij nog blij. De ‘Übermensch Dijsselbloem’ begint steeds meer te lijken op Hitler in de film de Untergang.

PvdA VVD Minister ‘Gluiperd Dijsselbloem’ (Financiën voor de Rijken)bralde gisten met zijn ‘gabber in crime’ nu de informateur Schippers aka” de Zorg Ripper” en de onderhandelaars van VVD-misdaadgroep van ‘Godfather Rutte’ , ‘Nep en Fop Christenen’ CDA, ‘D66-Yuppie-fascisten’ van ‘Kasteelheer Pechthold’ en GroenLinks van de VVD-Boy ‘Yes, we can’ Klaver. Dijsselbloem is schizofreen blij dat de PvdA volledig is weg gebombardeerd door de Kiezers(Video) en nu een obscuur corrupt splinterpartijtje is van wat ooit een trots grote echte socialistische arbeiders partij was.

Schippers de Zorgripper(Video) door als informateur.
De vier partijen die onderhandelen over een nieuw Misdadige Kabinet ‘Pinoccio Rutte’ bralde dinsdag ook met onder anderen de corrupte voorzitter Mariëtte Hamer van de Asociaal Economische Raad voor de Gevestigde Orde. Vorige week liet de VVD ‘Gangsterin Schippers’ weten dat de corrupte partijen inmiddels ,,stevig” met elkaar in onderhandeling zijn hoe zij de komende vier jaren weer de massa kunnen kaal plukken en de Elite hun zakken vullen en de Dieren mishandelt in de Bio-Industrie.