(van onze Wie neukt en Moord wie privé redactie)

 AMSTERDAM-NOIR- Misdaadblogger Domoor Martin Kok van ‘Misdaadteam Peter R de Vries'(Video) , die op 8 december vorig jaar werd doodgeschoten toen hij in Laren seksclub Boccaccio verliet, overleefde eerder die dag al zonder dat hij het wist een moordaanslag. Dat blijkt uit beelden van bewakingscamera’s van een hotel in de Prinses Irenestraat in Amsterdam waar Kok ’s die middag een afspraak had met het ‘Misdaadteam Peter R. de Vries’.  Te zien is hoe de Katvanger van het hysterische ‘Vlinders-Riool-crime.nl’ met een andere ‘man’ waarschijnlijk de corrupte misdaadjournalist Marjan Huskens van Vrij Nederland het hotel verlaat. Die kan namelijk zo doorgaan voor een man. Opmerkelijk is het dat Vlinderscrime nooit adverteerders heeft gehad. Dus wie betaalde ‘Junkie-Kok’ zijn dagelijkse Hoereer en snuif uitspattingen en zijn huur,gas en licht? Nou, raadt u dat zelf maar.

Misdaadteam Peter R de Vries‘ medeplichtig moord(Video) Martin Kok.

De politie spaart kosten nog moeite om de daders van de Moordaanslag op Kok te pakken en heeft wekenlang alle camerabeelden opgevraagd en dag nacht bekeken waar Kok voorafgaande aan zijn moord was geweest. Waarom?  Wat is hun belang?  Bij ander Moordaanslagen neemt men niet eens de moeite om nader onderzoek te doen van camerabeelden in de stad. Plotseling komt een man aanrennen, met een vuurwapen in zijn hand. Terwijl de domme Kok doodgemoederd rechtsaf de straat inwandelt, richt de man het wapen op het achterhoofd van Kok en lijkt de trekker over te halen. Om onbekende redenen gaat het vuurwapen niet af, waarna de man verder rent en nog bijna op twee passerende fietsers botst. De Domme Kok heeft niet eens gemerkt.

’ Domoor  Kok had Niets in de gaten’. Respect voor de Vermoorde Martin Kok? Respect voor de Doden(Video) moet men verdienen bij het leven.

 

Politie-informant en Moordenaar Kok en de man  vrouw de bolle, seniele Marjan Huskens met wie hij het hotel verliet, hebben helemaal niets in de gaten en lopen gewoon verder. Veel later op de avond – Martin Kok heeft dan een avondje snuiven en het neuken verkrachten van te jonge Oostblok ‘Hoertjes- Slavinnen’ in Club Baccaccio in Laren – ontkomt hij niet aan de zijn wel verdiende moord. Een schutter (mogelijk dezelfde man als enkele uren daarvoor) ligt in de bosjes rond de parkeerplaats van de club te wachten tot hij is uitgeneukt en gesnoven op kosten van het Misdaadteam Peter R. de Vries. Als de apenstoned Kok in een Leather sexpak in zijn auto stapt, loopt hij op hem af en schiet hem dood. Een medepassagier van Kok loopt vervolgens verbazingwekkend rustig het parkeerterrein af. Hij is later door de politie gearresteerd maar inmiddels weer op vrije voeten.

Politie hoopt op tips over de Moord op hun domme ‘Junkie- informant Kok’.

De bewakingsbeelden van het hotel worden dinsdagavond ook op Opsporing Verzocht vertoond, net zoals beelden van bewakingscamera’s van Boccaccio. De politie die Kok beschermde omdat hij een informant van hun was hoopt dat het beeldmateriaal van de oerdomme Kok tips van kijkers oplevert en wil ook graag in contact komen met domme getuigen. Tot nu toe heeft geen (normaal) mens gereageerd, want de man was ronduit walgelijke en compleet crimineel geestelijk gestoord(Tweevoudige Tbs-Moordenaar). Vooral met de twee fietsers tegen wie de Moordenaar in de Prinses Irenestraat bijna botste wil de corrupte recherche graag spreken.De politie in Midden-Nederland maakt nu al ruim vier maanden jacht op de moordenaar(s) van hun domme ‘Moordenaar Martin Kok’. De ‘Moordenaar Kok’ maakte veel vijanden met het ‘Riool-Volks-misdaadblogs’ ,waarmee hij werd misbruikt door het ‘Misdaadteam Peter R. de Vries’ in vereniging met de ‘VVD- Pedo-Justitie’. Hij liet zich misbruiken door uitlokken van moorden artikelen te publiceren die het ‘Misdaadteam Peter R. de Vries’ niet durfde te publiceren en moest kopstukken uit het Volkse crimineel milieu beledigen en verzuimde regelmatig zijn berichten te verifiëren. Daarnaast was hij ook nog informant voor bepaalde corrupte politie en Justitie. Hij was daarom mogelijk al doelwit van eerdere aanslagen of omdat hij een grote schuld had opgebouwd bij Cocaïne dealers en Pooiers( Mensenhandelaren uit het Oostblok en Turkije ).Zijn huis werd beschoten waarna hij in een beschermde villa van Justitie werd geplaatst net als zijn ‘gabber in crime’ ‘Judas-Sonja Holleeder'(Video) (werkt ook voor ‘Super- Politie-informant  Peter R. de Vries’ en bepaalde’ VVD-Pedo-Justitie’) en onder zijn auto werd een explosief aangetroffen en ook dat had deze Domoor niet opgemerkt.