( door ing Steve Brown)

IDONESIE-MERDEKA-Wat bezielde Willem Holleeder om toch in Amsterdam te blijven, terwijl hij kon weten dat hij levenslang de cel in ging draaien?

Was Holleeder in de periode voorafgaande aan zijn arrestatie Hersendood? Ik trek nu ongeveer drie weken door Indonesie rond in het kader van onze komende winter serie Discovery-Noir: “Rutte: Killing Fields V.O.C. Oke” ( en zijn PvdA-hoertjes graaien mee.) En moet ik soms ongewild aan Holleeder denken als er weer eens wat sensatie Pulp nieuws is over de Passage liquidatie zaak en Holleeder in Nederland. Holleeder had hier in Indonesie zo voor de rest van zijn leven in het niets kunnen verdwijnen en zijn laatste jaren als een King op de Beach (of in een Bordeel) kunnen slijten.

Peter La Serpa Fred RosNet als de Kroongetuigen La Serpe en Ross (Video) tegen Holleeder.  Nu wist ik al vanaf de jaren ’80 dat men in het niets kan verdwijnen sinds mijn vele trektochten toen als welzijnswerker van de “The Happy Family” door Gangsta’s Paradise. Maar nu ik weer terug  ben in Indonesie vraag ik mij nog meer af wat Holleeder bezielde om in Amsterdam te bijven. Zo ben ik in al die jaren dat ik door Gangsta’s Paradise trok zelden of nooit een toerist tegen gekomen, hooguit een verdwaalde knetterstonede Hippie. Bovendien kan geen enkele politieagent ook maar een teen zetten in die gebieden zonder toestemming van de plaastelijke Koning, politici Warlord en Drugslord. Alleen de CIA heeft ook toegang en vaak de touwtjes in handen, maar die hebben wel wat anders aan hun hoofd dan een Dutch Criminele Schlemiel. Wist Holleeder dat dan allemaal niet?

Alle Moordenaars van Passage-liquidatieproces zijn nu inmiddels ‘Kroongetuigen-Expat-Miljonair-Killers’.
Feitelijk is deze zaak al het bizarste proces van de Eeuw, gezien alleen al het feit dat van de oorsponkelijk vijf ontkennende verdachten er nu 2 verdachten, die na een moord te hebben bekend Kroongetuigen zijn geworden.En als beloning voor dat Judas verraad van Staatswegen Moordenaar-Miljonair zijn geworden. Dat feit alleen al had een teken aan de wand moeten zijn voor Holleeder om het land te verlaten.

De jarenlange loopjongen Peter R. de Vries van Holleeder doet aangift tegen zijn Boss Holleeder.
Dat vast stond dat Holleeder zou worden gearresteerd en voor Levenslang de gevangenis in zou gaan bleek medio April 2013, toen zijn ‘Judas-Apostel van het eerste uur Peter R. de Vries samen met zijn swingers vrouwtje Jack aangifte durfde te doen tegen Willem Holleeder wegens bedreiging en afpersing. De Vries moet toen al hebben geweten dat Holleeder op de lijst stond voor Levenslang, want Holleeder kwam alleen zijn deel op eisen van de Heinken Film (Flop). Later zou De Vries daarover bij een van zijn ‘Witwas-omroepen’ van de Top VARA Presentator Zakkenvuller en ‘Staats Miljonair Pauw’ verklaren dat Holleeder hem toesneerde ‘Je weet waartoe ik in staat ben!’ Daarmee bekende De Vries spontaan bij Pauw over daders kennis te beschikken van een Kapitaal delict of meerdere. De Vries is op grond van artikel 160 van het Wetboek van strafvordering verplicht daarvan aangifte te doen, hetgeen hij tot heden nooit heeft gedaan en dat is een strafbaar feit. Dat was Pauw als Top Presentator Zakkenvuller allemaal weer eens ontgaan! De Pauw zat uitsluitend als een domme schaap wat bewonderend naar De Vries te mekkeren. Vooral toen de Vries, nu helemaal op stoom gekomen stoer stelde geen moment ook maar bang te zijn geweest toen Holleeder hem bedreigde bij die andere VARA zakkenvuller en staats miljonair Matthijs van Nieuwkerk had De Vries al eerder opgeschept dat het maar een haartje scheelde dat hij Holleeder een klap voor zijn kop had gegeven. Toen had Van Nieuwkerk van opwinding in zijn broek gepist. De Vries als ras narcist was kennelijk zelf al weer vergeten dat hij eerst bij de politie had verklaard scheel te hebben gekeken van angst van Holleeder en dat zijn voormalige swingers vrouwtje Jack in haar broek had gepist van angst. Hoe het ook zij, het is bizar dat de politie niet direct na de uitzending De Vries over die dader kennis van Holleeder heeft gehoord,of juist niet? Nou, het antwoord is niet, want  De Vries werkt al minimaal 25 jaar stiekem voor en met bepaalde corrupte’ Herman-Bolhaar Justitie’. En die dader kennis van Holleeder was al lang  door Peter R. door gegeven aan Justitie. Maar wist Holledeer dat dan allemaal niet? Is dat bizar of is dat bizar?

Te bizar van woorden: OM kondigt arrestatie van Holleeder van te voren aan in De Telegraaf.
John van den Heuvel Fred TeevenMaar helemaal onbegrijpelijk is het dat Holleeder nog bleef in Amsterdam nadat in hoofdzaak in De Telegraaf het corrupte deel van het Amsterdamse OM middels hun open RTL Boulevard riool ‘Politiescribent John van der Heuvel  (Video) liet aankondigen binnenkort Holleeder te gaan aanhouden als de hoofdverdachte, c.q. opdrachtgever van alle moorden in de Passage Liquidatie zaak en nog een skala moorden uit het verleden.

Op het antwoord wat Holleeder nu bezielt heeft om in Amsterdam te blijven, ondanks het voorgaande zult u moeten wachten tot oktober 2015, wannneer hij bij ons exclusief voor het eerst ooit opening van zaken gaat geven. Maar wij kunnen u nu vast vertellen dat zijn verklaringen aan ons als een bom zullen in slaan bij de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ en de Tweede kamer.

Tot Slot:Greetings from the Dutch underworld and Willem Holleeder for police informant Peter R. de Vries en van Steve Brown namens al die mensen die de Vries de afgelopen 25 jaar de bak in heeft geholpen een Slipperdiedoe onder zijn corrupte laffe reet.