(van onze  US War Mongul-Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Sinds Venuzuala de Olie heeft genationaliseerd is zij in een gevecht op leven en dood met de Moordende ‘US-Elite’ (Video). hqdefault-1Inwoners van Venezuela kunnen niet meer naar CNN kijken en dat zal zeker de Volksgezonheid ten goede komen. De regering heeft de CIA progaganda ‘Fake-nieuwszender’ van de ‘US-Elite’ terecht uit de lucht laten halen omdat CNN ,,de waarheid verdraaid.” Een paar minuten na het overheidsbesluit was de ‘CIA -propaganda zender’ al niet meer te zien via sommige providers. Erg gaan geruchten dat Trump het zelfde wil gaan doen in de USA(video) . Men wordt zowel in Venezuela als in de US en EU door eerlijke Media Professoren als Cees J. Hamelink(Video) en Manuel Castell en dokters en psychiaters geadviseerd voor het echte nieuws en uw (geestelijke)gezondheid te kijken naar RT(RusiaToday) en de Stem v.d. Straat Amsterdam-Noir.

Linkse Rechtse uitlaatklep Staats-NOS krijgt er terecht flink van langs van hoogleraar Hamelink: Achtuurjournaal is niet te vertrouwen!

weense-ambassadede-elite-zoete-invalHet corrupte CNN publiceerde eerder een ‘Kul-artikel’ over illegale paspoortverkoop via de Venezolaanse ambassade in Irak, een feit wat verschillende ‘NL -Royal- Zoete- inval Ambassades’ (Video) al jaren doen en daar horen wij CNN en zijn Dutch Outlet de ‘Pis-News-Staat-NOS’(Video) nooit over. In een reactie laat CNN zielig weten dat de ‘Fake-News-zender’ nog wel via YouTube en de Dutch NOS bekeken kan worden.