(van onze ‘VVD &CPB-Verkiezing ‘s- Leugen redactie’)

AMSTERDAM-NOIR‘ Fake News-CPB’: ‘Rat in pak economie’ trekt aan, tekort verdwijnt want de ‘Nep en Fop-Verkiezingen’ komen er aan (video).
cpb
De zogenaamde rekenmodulen die het CPB is hanteert zijn zelfs al door de Nederlandse Bank naar het land der fabelen verwezen. M.a.w. pure VVD leugen Propaganda waar de ‘VVD Gay- King Rutte’ van het Misdaadcentrum ‘ Het Binnenhof niet voor onder doet. De VVD-Misdaadgroep kan zich opnieuw met Leugens van het CPB profileren als banenmotor en hun Crimefighter Crimineel Teeven(Video) is volgens Transparency-NL niet corrupt (Video). Nou, wat kan de VVD-misdaadgroep zich nog meer wensen aan propaganda zo vlak voor de Verkiezingen? Het lijkt wel Pis-News van Paay (video)met haar adviseur ‘Geilneef Peter R. de Vries’. De VVD krijgt alleman veren in hun corrupte reet van overheid adviesorganen die zij voor 100 procent subsidiëren met allemaal ‘VVD-Ratten in pak’ aan de Top.

‘Fake Nieuws’ van het CBS:Werkloosheid is 3,5 keer hoger dan ze zeggen.

Op de lange termijn is de VVD het beste voor de werkgelegenheid en is niet de Motor achter extreme ongelijkheid en vreselijks mensonterende armoede volgens hun CPB. Dat blijkt uit de propaganda doorrekeningen van de Leugen-verkiezingsprogramma dat het corrupte en misdadige Centraal Planbureau vandaag feestelijk presenteert.

Asociaal Big Brother Rutte’(Video) van de VVD-misdaadgroep heeft schijt aan de armen en zieken. 

Een Stem op een Gevestigde Orde partij is een Stem op alle Gevestigde Orde partijen(Video).
Voor de komende kabinetsperiode wordt echter met de plannen van SP de meeste werkgelegenheid gecreëerd. De partij investeert immers flink in banen in de publieke sector Transparancy International Nederlandzoals de zorg. Ook doet de partij het op de korte termijn goed voor de koopkracht, hoewel de hoogste ‘VVD-inkomens’ mede door een vijfde belastingschijf van 65 procent flink moeten gaan betalen. Over een langere periode van tijd zorgen die plannen mede daardoor voor de minste werkgelegenheid en een slechtere economische groei, zo blijkt uit de valse cijfers van het CPB. Waar de VVD de ‘Honger-uitkeringen’ behalve de AOW wil bevriezen, trekt de SP de bijstand juist omhoog tot boven het minimumloon (101 procent) voor koppels. Voor alleenstaanden wordt dat 71 procent van het minimumloon.

Stem vd Straat afl 16.:VOC Oorlogsmisdaden Rutte met Transparency-NL Alibi(Video).
De verschillende politieke partijen waren er donderdag als de kippen bij om de eigen resultaten te duiden kakkelen als Kip zonder kop evenals die van elkaar. “We zetten vol in op de middeninkomens en de lastenverlichting, dat kun je zien”, vindt VVD-Kamerlid Gangster Mark Harbers. “Structureel zorgen wij voor de meeste banen liegt hij, want dat is zelfs volgens het verrote  CPB de SP. Verschillende partijen zoals de Partij van de Dieren en 50 + achtten het CPB zo corrupt dat zij hun programma niet eens meer laten doorberekenen door dat ‘Gajes in pak’ van het CPB.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video of SP.