(van onze Internationale ‘Elite -Staatsgreep gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Inktzwarte USA Staatsgreep Lijst: Overthrowing other people’s governments: The Master List.(Bron:William Blum).Obama Rutte
De Amerikaanse ‘Elite-Gangster miljardair George Soros’ sponsort ‘Ja’-campagne Oekraïne-referendum en financierde de zogenaamde Maiden revolutie in de Oekraïne. Pikant in dit verband is dat Prinses Mabel ooit (of nog steeds stiekem) heeft gewerkt voor de ‘Elite-NWO-Gangster George Soros’.(Wat meldden wij op dinsdag 12 augustus jl.? Dat prinses Mabel i.o. in haar Gooise jeugd omgang had met Volks MaffiaBoss Klaas Bruinsma, Dominee(Video) i.o.. Althans zo luidden de geruchten. En wat meldt de RVD vandaag? Dat Mabeltje in haar studententijd inderdaad “korte tijd” tot de kennissenkring van “die meneer” behoorde. Zij had hem ontmoet bij het ‘zeilen'(=Yab Yum). Daarna kwam haar verkering met “meneer” Mohammed Sacirbey. Oud-minister van Buitenlandse Zaken en oud-ambassadeur van Bosnië bij de VN. In maart van dit jaar gearresteerd wegens het achteroverdrukken van 2,5 miljoen dollar. En daarna trad prinses Wisse Smit in dienst van George Soros, die al heel lang gearresteerd had moeten worden wegens het leeghalen van een reeks arme landen in de wereld onder het mom van liefdadigheid. Mabeltje heeft dus duidelijk een hang naar het avontuurlijke. Met name op  ‘Syfilis-Soestdijk’ moet dat met genoegen zijn geconstateerd.Bron Stelling. NL )

Staatsgreep in Chili (1973).In een nog niet zo ver verleden pleegde de ‘US-Elite’ in Zuid-Amerika en elders in de wereld aan de lopende band op een zeer bloedige wijzen Staatsgrepen. Leest u maar hierna hoe het bijv. Chili verging. Maar tegenwoordig pleegt de US Elite ook de Staatsgrepen op een fluwelen Soros wijzen.De aanzet tot de staatsgreep begon al Sharon Dijksmavoordat Salvador Allende in 1970 aan de macht kwam. De Elite van de  US steunden bij de presidentsverkiezingen van september 1970 Allende’s tegenstander,  de corrupte Jorge Alessandri Rodriguez. Dit omdat Allende’s partij, Unidad Popular, bestond uit communisten, socialisten en radicalen. Onder andere de CIA probeerde te voorkomen dat Allende aan de macht zou komen. Toen Allende met een kleine meerderheid de verkiezingen van september 1970 won, gaf president Nixon de
Massamoordenaar van Vietnam  de CIA opdracht te voorkomen dat hij daadwerkelijk president zou worden. Dit mislukte.Nadat hij president was geworden, liet Allende enkele grote landhervormingen uitvoeren. Zo werden Amerikaanse Misdaadbanken en  ‘Slaven-koperbedrijven’ in Chili genationaliseerd, evenals andere vitale sectoren. Onder zijn menselijk  bewind daalde Chili’s export met 25% door ingrepen van de ‘US- Elite’ en steeg de import met 40%, wat voor economische onstabiliteit zorgde. De inflatie steeg naar 140%. Overal ontstonden zwarte markten, wat Allende probeerde tegen te gaan door de distributie van basisproducten beter te organiseren. In 1971 bezocht de Cubaanse president Fidel Castro Chili, wat bij de Amerikanen voor nog grotere angst zorgde dat Chili bezig was communistisch te worden.De verslechterende economie leidde tot obstructie en sabotage door de politieke  corrupte oppositie en de ‘Graai-ondernemers’. Om Allende’s overheid te ondermijnen, financierde de CIA de oppositiepartijen. Volgens een rapport uitgegeven in 2000 gaf de CIA in totaal 6,8 miljoen dollar uit aan dit doel. Het leger schafte de burgerregering af vermoorde Allende en duizenden andere mensen  en stelde een junta in die op brutale wijze linkse politieke activiteiten onderdrukte. De ‘Massamoordenaar Augusto Pinochet’, legerleider van Allende, kwam uiteindelijk alleen aan de macht binnen een jaar na de ‘US-staatsgreep’, waarop hij formeel het presidentschap aannam op het einde van 1974. Voordat Pinochet aan de macht was, werd Chili geprezen als baken van democratie en politieke stabiliteit in een door  US militaire junta’s overspoeld Zuid-Amerika.De regering van de ‘US-Elite’ en het Corporate Crime die de staatsgreep heeft helpen opzetten, erkende de junta-regering onmiddellijk en steunde hem volkomen. Een zwakke opstandige beweging tegen de regering van Pinochet werd binnen Chili gehouden tot er in 1988 een internationaal gesteunde volksstemming werd gehouden die Pinochet afzette. Corrupte Biljonair Gangster Temer een handlanger van de CIA is beëdigd als opvolger Rousseff. De landverrader en corrupte conservatieve vicepresident van Brazilië, Michel Temer, is woensdag na een fluweel Coup beëdigd als opvolger van de ondemocratische afgezette president Dilma Rousseff. Temer mag haar ambtstermijn, die nog loopt tot eind 2018, uitdienen. De landverrader en US handlanger Temer nam de taken van Rousseff al voor haar waar sinds het voor het merendeel corrupte ‘Slangenkuil-senaat’haar in mei op non-actief stelde.

Clinton Foundation is de Capo di tutti capi van ‘Goede-Doelen-Maffia’. 

‘Übermensch Dijsselbloem’ keurt ongezien Fraude-Jaarrekening NS goed tot verbijstering Omtzigt.
De interim-president en zijn 100 procent corrupte bestuurderspartij PMDB waren in 2014 een coalitie aangegaan met Rousseffs Arbeiderspartij, maar lieten de sociaaldemocraten afgelopen voorjaar vallen als een ras Judas van de CIA en maakten gemene zaak met de reactionaire oppositie van de Groot Grondbezitters, die bekend staan voor hun moorden op landarbeiders en Indianen en ontbossing en hun belangen in de US en Dutch ‘Royal- Shell’ Olie winning ten koste van het regenwoud en de Indianen. Zo ontstond een CIA Soros ‘Complot-meerderheid’ voor Roussefs ondemocratische afzetting, die woensdag haar beslag kreeg.De corrupte senaat besloot Rousseff uit haar ambt te zetten omdat ze met begrotingscijfers zou hebben gesjoemeld. Een feit dat het Nederlandse “Lieg en Bedrieg Kabinet” en de regering van ‘TTIP-Obama’ zo een beetje ieder dag doet.

Corrupte Temer is een ‘CIA- Groot-Kapitaal’ handlanger.
De ‘Elite-Gangster Michel Temer’ een eerste klas Rat in pak met nauwe banden met de Olie multinationals en Bankier-gangsters en de Braziliaanse Groot grondbezitters en slavendrijvers. Hij staat bekent als corrupt tot op het bod en dat hij op de hoogte is van de moorden op de landarbeiders en indienen. Hij werkte zijn voorganger en voormalig coalitiepartner Dilma Rousseff weg door haar van gesjoemel met de staatsbegroting te beschuldigen, maar moet zelf evenzeer vrezen Partijen Poresjenkovroegtijdig te struikelen over een corruptieschandaal en de moorden.Temer is eerder deze zomer door een corruptieverdachte rechtstreeks beticht van het aannemen van steekpenningen voor zijn campagnekas en zijn Maffia familie. Partijgenoten strpejse Bendeleden van Temer wilden het onderzoek naar de zaak saboteren zodra hij interim-president werd, verklaarde oud-senator Sergio Machado in juni. Het geld kwam volgens Machado oorspronkelijk van zijn werkgever Petrobras, het staatsoliebedrijf dat de spil is in een omvangrijke corruptiezaak die al tal van corrupte politici in verlegenheid heeft gebracht.Temer is lid van de misdadige Braziliaanse Democratische Beweging Partij (PMDB) en was tot 2011 voorzitter van deze bestuurders-gansgter partij. Die taak moest hij neerleggen omdat hij vicepresident werd en dat niet samen kan gaan. Temer was in zijn lange criminele politieke loopbaan tweemaal voorzitter van het huis van afgevaardigden. Populair werd de Rat in pak met bloed aan zijn potten echter nooit en het lijkt uitgesloten dat hij ooit via normale verkiezingen als president zou zijn gekozen zonder hulp van de US Elite en de ‘Mainstream-Maffia-media’.De door de wol geverfde gewetenloze extreem corrupte politicus gangster wordt gezien als een vertegenwoordiger van de moordende en plunderde rijke Elite in Brazilië en de US Elite, anders dan Rousseff, die door het volk werd gedragen. Hij zal in 2018 niet aan de presidentsverkiezingen meedoen. Dat maakt hem vrijer om eventuele impopulaire pluk de arme kaal maatregelen te nemen voor de ‘Utra-Rijken Super Gangsters’ . Temer heeft al een reeks bezuinigingen berovingen aangekondigd van het gewone Volk en wil ook het al karige pensioenstelsel van de straat arme Braziliaan hervormen leeg plunderen net als Rutte en zijn loopjongen Asscher in NL doen. Hij heeft wat dat laatste betreft veel weg van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte met zijn ‘PvdA Loopjongen Asscher’. Zo hoopt hij de Braziliaanse economie voor de Ultra Rijken uit het slop te trekken over de rug van de miljoenen arme sloebers.

Temer, een telg uit een Libanese Maffiafamilie die zijn Kapitaal heeft verdiend in de hasj en wapen handel en zich toen in Brazilië vestigde, kwam ter wereld in Tietê, in de staat São Paulo. Hij heeft net als de VVD-ers Ard van der Steur, Joris Demmink en Fred Teeven rechten gestudeerd en doceerde aan de universiteit van São Paulo, waarmee wij niet willen beweren dat ook zij voor de ‘US TIIP-Elite’ werken. Al is de VVD-misdaadgroep wel voor TTIP en voor het Associatieverdrag met de US Elite en hun handlanger Maffia ‘Oligarch Porosjenko’.