‘De Elite Zoete Inval Ambassades’ van Koenders:Máxima’s broer ook betrapt voor nop in Luxe residentie.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Welke Druppel (Video) zal de Emmer doen Overlopen in “Banana-Fraude-NL”.Mark Rutte Queen Maxima
De extreem Luxe en decadente Ambassades van de corrupte PvdA Minister Koenders blijken dienst te doen als de (gratis)” Zoete Inval” voor het puissant rijke Koningshuis en de ‘VVD Top Tuig van de richel’ en god mag weten wie nog meer, dolle gratis pret op kosten van ‘Jan met de Pet’ onder toeziend oog van een levens grote Staatsportret van Taxfree Miljardair ‘VOC-King Willem’(Video). Het King Willem het logo van “De Zoete Inval” Ambassades van Koenders.

De Stem van de Straat” wijst Transparency-NL en Tweede Kamer op “Elite-Gangster Billboard(Video)”.

Is Nederland een corrupte ‘Royal Elite-Schurkenstaat’? Volgens het voor 100 procent gesubsidieerde Transparency NL in het geheel niet. Maar oordeelt u zelf: Behoort u tot de Top van de VVD-misdaadgroep of de ‘Graai-Royaals’ dan weense-ambassadede-elite-zoete-invalstaan de Ambassades voor u als “De Zoete Inval” gratis tot uw beschikking, Houzee! Specialiteit van de Ambassades is een kinder-Sorbet in gouden bekers met als kers een groei diamantje van een karaat voor de kinderen van dat Graai zooitje. Vooral de toekomstige Puber ‘Mega- Zakkenvuller Prinses Amalia‘ is daar dol op. Ook zijn de fortune cookies zeer populair bij de gewetenloze Gaaiers. Daar zit geen voorspelling in want alle gasten weten natuurlijk al dat zij Buiten zorg zijn zolang ‘Hofnar Rutte’ aan de macht is  maar een briefje van 1000 euro. Maar het meest populair bij jong en oud is het dartbord met als bullseye  foto’s van Poetin en Wilders. Waar men als bezeten op gooit, terwijl vol overtuiging het favoriete Nazi “Horst Wessel” lied van het Koningshuis en de EU VVD lobbyist Hans van  Baalen wordt gezongen. Dolle gratis pret!

Graai-Zusje’ van ‘Queen Exotica Máxima’ in opspraak(Video) in Argentinië. Rutte barst uit in het marco-hennislachen!
De General manager van deze gratis ‘Elite Zoete Inval-Ambassades’ is ‘Eunuch Koenders’, die net zo link(s) is als “Linke Loetje”. Opnieuw valt een deel van de Tweede Kamer over het misbruik van ambassadeurswoningen voor privéfeestjes van de ‘Royaal Graai en Naai Elites’. Aanleiding dit keer is de peperdure snuif en zuip afterparty van het huwelijk van beroeps klaploper Juan Zorreguieta, de broer van de ‘Labbenkakken- koningin-Exotica’ , in de residentie van de Nederlandse ‘Super Rat in pak ambassadeur in Wenen. De man heeft ervaring opgedaan als Witwasser en kennelijk als ‘Mega- Drugshandelaar’ en als Bankier-Gangster en NATO oorlogshitser. De levensgevaarlijke Rat Heenis heeft een CV die qua natuurecht goed is voor 1000 jaar cel.

Van der Steur geeft chique Verloving’s feestje (Video) en komt op de proppen met bonnetjes van ‘Snackbar’ Le Pipe & Hema.
ard-van-der-steurOok in dit geval werd er geen huur betaald voor de locatie, waar de koningin een gratis brunch aanbood voor het Tuig van de richel bruiloftsgasten, die met zijn alle nog nooit een dag eerlijk hebben gewerkt. De SP vindt dat dit voortaan anders moet. De PvdA en D66 willen dergelijk Fraude en Witwas privégebruik en decadente gratis zuip en snuif sleap over party’s van de Royaal Graai-Elite en de corrupte VVD-Top van diplomatieke posten de “De Elite Zoete Inval” van Koenders tegen het duistere licht houden.Wij berichtte eerder over een privéconcert en sleap over party van de ‘Mega-Fraudeur’ VVD Minister van Klasse Justitie Van der Steur organiseerde in de residentie van de Nederlandse ambassade “De Elite Zoete Inval” van Edje Kronenburg in Parijs. Ook dat deed de wenkbrauwen van Kamerleden fronsen, maar veder niets.

 

Opmerking: Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan alle betrokkenen.( wen-ca@minbuza.nl)

15 reacties op “‘De Elite Zoete Inval Ambassades’ van Koenders:Máxima’s broer ook betrapt voor nop in Luxe residentie.

 1. Pingback: Eindtijdberichten en andere opvallende nieuwsfeiten, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 2. De Duitsers vonden de Nederlanders zo achterbaks verraderlijk
  dat ze besloten op een dinsdag net te doen alsof ze vertrokken
  toen men de Nederlandse vlag ging ophangen kwamen de Duitsers
  terug .

  de Tweede kamer herdenk deze Dinsdag met een Prinsjesdag
  elke derde van de maande september
  en liegen en bedreigen de achterbaks volk

  dolle dinsdag was op 5 september de derde rijk
  trucje
  die elke derde van de maand september word herhaal

  • Stelen, roven, zuipen, neuken, witwassen, oplichten, samenzweren.

   Het Orange zootje is een front. Ze hebben niet de echte macht. Ze voeren slechts hun taken uit.
   De werkelijke macht is vrijwel onzichtbaar.

   Het heeft wel met Shell en Bilderberg te maken.

 3. De Zorreguieta’s doen er altijd nog ’n schepje bovenop.Het onderscheid tussen mijn en dijn interesseert hen geen zier. Ze draait ’n x lekker met haar kont, trekt n strakke jurk erover heen, zwaait en lacht ’n x en,hup, alle Oranje Tokkies liggen in katzwijm. Zo lost ’n pittig en hitsig pampa paardje dat op. Daar kunnen die lompe, plompe en amorfe Oranje evenknieën toch niet aan tippen.Vrees ’t ergste voor de Kroonprinses.

 4. die hebben natuurlijk in wenen (1813-1815) waar de basis ligt voor de nep en fop trias politica eventjes dunnetjes over gedaan.

  https://www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel/31258/interview-1813-was-een-orangistische-staatsgreep.html

  en hoe herkenbaar: “De grondwet van 1814 vindt Van den Berg historisch minder interessant. ‘Toch herdenken we die nu wel, terwijl het ons in 1996 niet lukte geld los te krijgen van de Tweede Kamer voor een boek ter gelegenheid van de tweehonderdste verjaardag van de Nationale Vergadering. Politici lijken bang om aandacht te besteden aan de Bataafse periode. Want dan wordt duidelijk dat de Oranjes er in een cruciale fase van de geschiedenis niet bij waren.’ Stadhouder Willem V was het land immers in 1795 ontvlucht.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s