(van onze Internationale Elite Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het Neofascistische Liberale beleid waarvan Rutte een grote fan is,is compleet failliet. Met Mad Dog Trump gratis verwarming en openlucht zwembaden voor de massa!
Het Neofascistische Liberale beleid  brengt nu zelfs regelrechte onopgeleide psychopathische Ultra-rijken aan de Hillary Trumpmacht in de US. Wilde Hillary en haar EU aanhang een Derde Wereld Oorlog tegen Poetin beginnen en past de Mad Dog voordat hij zelfs al President is al de tactiek der verschroeiende aarde toe tegen de arme massa. Die hebben strakst geen kachel meer nodig en kunnen gratis zwemmen. Tja beste mensen, wij publiceerde het al: Zoek het verschil tussen’ Mad Dog Trump en de ‘Queen of Corruptie Hillary”. De US burgers konden kiezen of zij door  een psychopatische kat of de hond zouden worden gebeten en de Wereld had geen keus. De US-Elite stelt dat zij de wereldleider zijn en dus zijn wij alle ook de klos, temeer de Nederlandse corrupte Elite hondstrouwe volgelingen zijn van de US-Elite. De Mad Dog heeft zich nog niet goed ingelezen in Verdragen, etc. en wetenschappelijke feiten m.b.t. de klimaatsverandering of hij komt al met drie draconische, waanzinnige criminele plannen: afschaffen Klimaatverdrag een Muur en Deportatie van in hoofdzaak arme buitenlandse sloeber. Trump: “De Chinese hebben de Great Wall, de Oost Duisters hadden de Berlijnse muur de Joden de Klaagmuur, mag ik dan misschien ook een Muurtje?”
Over klimaatverandering melde hij:  Ik heb er nog nooit wat van gemerkt thuis in mijn Trump Tower en ik heb in hoofdzaak Zuid-Amerikaans schoonmaakpersoneel en een voor mijn doen jonge Top Callgirl  als echtgenoot, ha,ha,ha “. Maar geen woord over zijn extreem criminele gabber de Ultra-rijken die nu juist verantwoordelijk zijn voor de wereldwijde opwarming en het aanzuigen van illegalen dus extreem goedkope arbeiders. En ook geen woord over het feit dat 60 miljoen US burgers onder de armoedegrens moeten overleven en om niet letterlijk van de honger te sterven aan de Foodstamps zitten. Die zullen vast wel heel blij zijn met de Muur en dat zij als homeless people strakst onder een verschroeiende ‘Trump-zon’ zitten met hun lijf in de Trump openlucht zwembaden. Nederland,Bangladesh( Climate Crisis in Bangladesh) en n.b. New York ( Climate Change Destroy New York) en vele andere landen zullen voor een deel onder water komen te staan als het aan Trump ligt.

John van den Heuvel:Kijk ook allemaal naar mijn ‘Captain Gay Eurlings’ Witwas-video voor Rutte& King Willem.

De Tokkies werden gisteravond bij het open Riool RTL afgeleid van de hier voorgenoemde draconische criminele plannen van de Mad Dog, die zelf Hitler niet hadden misstaan door het corrupte Riool lynch-journalistiek duo de ‘Politiescribent John van der Heuvel’ en de Politie-informant Peter R. de Vries” die weer eens Willem Holleeder tot op het bot aan het uitmelken waren. Hun walgelijke corrupte Lynch- journalistieke  gedragingen over de rug van de onbeduidende figuur Willem Holleeder waarvan de burger geen centje last heeft of ooit gehad wordt vanavond bij de Stem van de Straat-Salto2 haarfijn uitgelegd en geanalyseerd(Video), maar het is vechten tegen de ‘Media- Maffia-Pulp-Bierkaai van de ‘Maffiaboss John de Mol’.  Maar hierna ziet u vast een voorproefje:

Hoe het ookzij als het aan John van den Heuvel en Peter R. de Vries ligt zitten de Tokkies met derdegraads ‘Trump- zonnebrand’ wonden met het ‘Trump-water’ tot aan hun nek nog naar het ‘Monster Holleeder’ te staren.