(ingezonden artikel en ondersteund door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Willem Holleeder van ‘BN- Knuffel crimineel’ tot Monster.
Najib WillemPeter R. ontmaskert voor justitie, klaagt aan namens de media-maffia, veroordeeld voor de kijkcijfers en neukt alles wat los en vast zit voor zich zelf en pleegt straffeloos meineed. Peter R. is het Monster wat straffeloos al 25 jaar zijn gang mag gaan van bepaalde corrupte (VVD) ‘Pedo-Justitie onder leiding van o.a. Fred Teeven en de voorzitter van het college procureurs-generaal Herman Bolhaar. Ook de laffe en corrupte pers legt hem geen strobreed in de weg. Te bang voor het ‘Monster Peter R.’. Maar om het hiervoor en hierna gesteld te doorzien moet men markant Hoogleraar zijn in “Peter R de Vries misdaadgroep”.

Willem Holleeder van ‘BN-Knuffel Crimineel’ tot Monster.

‘Narcist Peter R.’ wipt mensen levenslang de gevangenis in voor Justitie en de Kijkcijfers.
Renetta van der MeerVoor deskundige ingewijden en kenners van de immorele en criminele handelswijze van Peter R. de Vries is het bekend dat hij vaak, zo niet altijd zijn getuigen letterlijk betaald uitwoont (=neuken). De Pers mag Peter R. de Vries vierendelen, nu zijn ‘Wip-leugen’ in zaak Louis Hagemann is bewezen. Zo ging het verhaal rond in de Amsterdamse Onderwereld en bij de inlichtingendienst van de politie dat Peter R. de Vries de enige getuige in de zaak Louis Hagemann  ‘Gangster-moppie Renette van der Meer ‘neukte en betaalde. Die wip volstond voor een levenslang vonnis voor Louis Hagemann. Toen dat waar gebeurde ranzige wip verhaal bij hoge uitzondering ook de mainstream media bereikte verweerde Peter R. zich daar tegen door te brallen:”Ik heb geen betaal seks-affaire met mijn getuige Renette of wie dan ook gehad en Renette zelfs niet gekust. Vraag het maar aan mijn swingers vrouwtje Jack of al die andere gangstersletjes van mij.

Peter R. en zijn misdaadgroep werkt volgens een vast patroon. Zijn slachtoffers worden met valse gekochte verklaringen, geknipte en gefabriceerd beeld en geluid weg gezet als Monsters, die ook Peter blauw oognog kinderen bedreigen. Zijn slachtoffers worden met ongekende heftig Media-Maffia hysterie totaal ontmenselijk en maatschappelijk vermoord of zelfs levenslang de gevangenis in geholpen
( is ook moord). M.a.w. klaar gemaakt voor de slachtbank dus. Zo loog hij bijvoorbeeld ook dat Steve Brown kinderen had bedreigd, toen hij Peter R. de Vries bij de RAI een pak slaag gaf. Dat Peter R. de Vries aldaar bij de RAI doodsangsten had uitgestaan als een eerste klas lafaard vertelde hij volkomen aangeslagen, huilend tegen
zijn gabber in crime John van den Heuvel. John van den Heuvel moest toen van De Vries Steve Brown bellen om hem te smeken hem niet meer te-bitch-slappen.

mail peter R de Vrie John vd heuvel

 

Déjà vu: Holleeder het Monster van de dag.
En nu herhaald de hele hysterische gekte massa circus zich weer voor de zoveelste keer onderleiding van ‘Judas-Peter R. de Vries’ met Willem Holleeder. Deze keer heeft Peter zijn Gangster-moppie Sonja Holleeder ingezet om haar broer te bombarderen tot het Monster. Met dien verstande dat wat Peter R. zijn ‘Judas- gedragingen’ betreft tegen Holleeder men in ogenschouw dient te nemen dat hij meer dan 25 jaar lang als loopjongen van Holleeder en Cor van Hout zijn zakken heeft gevuld ( o.a. Het Heineken boek, etc.) en geleegd door op hun kosten in sexhuizen  ‘onderzoeken’ klaar te maken. Daar komt nog bij dat iedereen in de oude Amsterdamse Volks-Onderwereld weet dat Holleeder jarenlang de huur heeft betaal , etc. voor Peter R. zijn ‘getuigen’ Gangster- moppie Sonja Holleeder’.

 

Sonja Peter