‘Clinton legt schuld verlies bij FBI en hun Boss Poetin’.

(Van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De extreem corrupte ‘War Mongol Hillary Clinton‘ geeft FBI-directeur James Comey en  Sharon Dijksmavolgens haar zijn Boss Poetin de schuld van haar verlies in de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Dat bleek tijdens een telefonische toespraak van Clinton aan campagnedonoren van het extreme misdadige type Soros  en PvdA “Miss Cow” Sharon Dijkstra( gaf 5 miljoen belastinggeld cadeau aan de Clintons), die is uitgelekt. Volgens de boze en rancuneuze psychopaat Clinton was het moment dat Comey naar buiten bracht nieuw onderzoek te doen naar haar duistere ‘Pay to play(pedo)- e-mails’ een keerpunt in de verkiezingen en dat heeft hij dan gedaan in opdracht van Poetin. De D66 Draaikont en Oorlogshitser Sjoersma (Video) is het daar volmondig mee eens, maar verdenkt ook Wilders en eiste boos opheldering tijdens het vragen uurtje in de Tweede Kamer en werd daarna uitgelachen door het merendeel van de aanwezige Kamerleden. Alleen de PvdA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep waren het wel met hem eens.

Hillary’s Top adviseurs  Huma Abedin and Anthony Weiner net als Bill Clinton ontmaskert als corrupte ‘Pedo-perverts’.

Haar Lieg en Bedriegcampagne zou daardoor het momentum hebben verloren. Zij liet verder weten dat alle misdadige VladimirPoetinschandalen die haar en haar ‘Pedo-echtgenoot Bill’ achtervolgde niet de oorzaak waren van haar nederlaag, maar Poetin en Poetin alleen. Als bewijs daarvan wijst zij er op dat Poetin inmiddels ‘Mad Dog Trump’ heeft gefeliciteerd net als de’ VVD huichelaar Rutte’.De FBI-directeur heropende eind oktober terecht het onderzoek na nieuw gevonden sexs e-mails die aan minderjarige waren gestuurd bij haar Top adviseurs het ‘Pedo-echtpaar-Weiner’. Vlak voor de verkiezingsdag maakte Comey bekend dat er niets strafbaars was gevonden en daar zou zij hem en Poetin feitelijk dankbaar voor moeten zijn, want zij hoort met haar hele ‘Pedo-Maffia-Witwas familie’ net als de ‘VVD-Pedo-Demmink kliek’ thuis in de cel.’

12 reacties op “‘Clinton legt schuld verlies bij FBI en hun Boss Poetin’.

 1. Trump is altijd van de gevestigde orde geweest die parasiet
  hoop dat de 45.7% niet stemmers nu de straat op gaan in
  Amerika en de boel in de fik steken

  • LS…

   Mijn conclusie is dat we allemaal belazerd zijn door de Rothschild Khazarian Maffia / Illuminatie / Ordo ab Chao / New World Order / Verdeel & Heers Kliek !

   Trump is bijna zeker ook een frontman van dezelfde maffia en zit al lang in de planning om te schitteren dan wel naar de kloten te gaan. Net als Hillary ! Het is maar net hoe het uitkomt…

   De Rothschild Khazarian Maffia financiert sinds mensenheugenis altijd beide kanten van het conflict en zijn de misdadige satanisten pur sang die alles maar dan ook alles zullen vernietigen om hun doel te bereiken. Ook de Nederlandse politici hangen aan de touwtjes van de zelfde puppet-masters. Net als de MSM.
   Maak je geen illusie.

   Het doel : De Wereld Heerschappij / New World Order !

 2. Joris Demmink zou best goed voor Zwarte Piet kunnen spelen. Beetje veel zwarte schoenpoets op zijn DG-gezicht, en ervoor gaan op het heerlijke avondje.

  Met zijn roe stopt hij dan de stoute kinderen in de zak, om mee te nemen.

  Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de Demmink.

 3. Pingback: Eindtijdberichten en andere nieuws-items, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 4. Die huicheltrut vergeet te vertellen dat zij de gevestigde orde vertegenwoordigde met haar 1/2 uur toespraken van $ 600K alsmede miljoenen financieringen van IS aanhangers en multinationals, terwijl ze zogenaamd voor de zwarten,Latino’s en andere minderheden beweerde op te komen. Die huichelarij had ieder1 door en dat heeft haar de nek gekost tezamen met haar ineenstorting op 9/11 voor ’t oog v/d natie waar ze als ’n stuk bevroren vlees in ’n bestelbusje werd geschoven.Laat ze haar grote bek houden en gaan breien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s