(van onze Internationale ‘Elite-Doofpot Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het JTI MH17 onderzoek is nog geen dag openbaar of er heerst al volledige VVDpaniek bij de ‘VVD-OM’ van de beroeps leugenaar Ard van der Steur.
De corrupte Hoofdofficier van Justitie Fred Westerbeke biedt nu al getuigengeld en een andere indenditeit aan en dat zij anoniem mogen verklaren liegen. Het is pure omkoping van getuigen en ook een bewijs dat zij helaas niets hebben tegen Rusland. Bovendien kan men al jaren zien  tot welke bewijs technische ellende dat leidt bij het zogenaamde Liquidatie Passage Proces met zijn tot Miljonair gemaakte beschermde Kroongetuigen La Serpa en Ros.  Het MH17 onderzoek begint te lijken op het ‘Kafka-Onderzoek’ van de Canadian crooked lawyer McLaren, die op basis van niet geopenbaarde bewijzen en anomieme getuigen het Russische Para Olympic verbood mee te mogen doen. Hoelang trappen de nabestaande nog in deze misleidende ‘JTI-Doofpot’. Vergeet u niet dat er van aanvang er twee verdachte partijen waren van de MH17 slagpartij en dat zijn Oekraïne en Rusland. Toch is de Oekraïne lid van het JTI team en die mocht dus als mogelijke dader mee doen aan het onderzoek of zij of Rusland schuldig zijn. Alleen op dat ene punt maakt iedere advocaat gehakt van het onderzoek als het ooit tot strafrechtelijke vervolging komt van de daders.

fred-westerbeke‘Getuigen’ uit de Oekraïne van ‘MH17-verdachte’  Oligarch  en Maffiabos Porosjeko of oplichters  in het onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17 kunnen, als daar aanleiding voor is,strafvermindering of een nieuwe identiteit en miljoenen krijgen. De schaamteloze en corrupte MH17 Doofpot-Hoofdofficier van justitie Fred Westerbeke bralde dat woensdagavond in bij de Staatomroep Nieuwsuur. ,,Mensen die naar voren treden, zouden gevaar kunnen lopen. In het geval dat aan de orde is, zijn er goede mogelijkheden om getuigenbescherming te bieden”, Aldus Westerbeke. Hij wees erop dat bij het onderzoek van het Joint Investigation Team (JIT) meerdere landen zijn betrokken zoals zijn betrouwbare partner de Oekraïne . ,,Australië en de Oekraïne hebben goede mogelijkheden voor ‘getuigenbescherming’ en martelingen’ liet de hoofdofficier weten. Nieuwsuur stelde uiteraard zoals gebruikelijk bij de Staatsomroepen in dit soort van zaken geen enkele kritische vraag naar deze verkapte poging tot omkoping van ‘getuigen’.

Hoe het ook zij,de ‘PvdA EU Graaier Timmermans’ is deze keer van opluchting en vreugde in huilen uitgebarsten dat zijn MH117  leugens niet werden genoemd in het ‘Geef- Poetin de Schuld- onderzoek’: