(van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De echte Drugsbazen staan boven elke wet.Paniek bij PvdA-hoertjes (Video): Irene AsscherHonderden aangiften tegen tabaksindustrie en ‘CEO-Marlboro-Irene Asscher’.
Globally, tobacco use killed 100 million people in the 20th century, much more than all deaths in World Wars I and II combined. Tobacco-related deaths will number around 1 billion in the 21st century if current smoking patterns continue. Advocate Bénédicte Ficq doet donderdag bij het Openbaar Ministerie in Amsterdam aangifte van poging tot moord of doodslag én van valsheid in geschrifte tegen de vier grootste tabaksproducenten Maffia-dealers in Nederland. Zal Irene Asscher als Moordenaar de cel in verdwijnen? Zullen haar  crimineel verdiende rook je dood miljoenen door de FIOD in beslag worden genomen zoals bij de ‘Volkse-Kruimel Crimineeltjes’ als  Willem’ Holleeder(Video)? Wat denkt u zelf.

Lodewijk Asscher en zijn  ‘Marlboro-Mutti Irene’ willen PvdA niet leiden.
Wat angstvallig uit de Staatsomroepen en ‘Pulp-Media-Maffia’ wordt gehouden is dat de moeder Irene Asscher van Lodewijk Asscher de Top CEO’ is van Marlboro en dus van de Maffia ‘Tabaksindustrie des Doods’. M.a.w. rook u dood met de PvdA en daar is ‘Dictator Samsom’ bijzonder trots op. De PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem ‘liet weten sowieso maling te hebben aan kiezers en alleen rekening te houden met ‘Don Corleone Rutte’ en zijn ‘VVD-misdaadgroep’ dus dat zij zich dood roken maakt voor ons als Top PvdA-er niets uit. Bovendien de doden vallen hoofdzakelijk in de groepen die wij kaalplukken, ha,ha,ha,en dus tussen u en mij gezwegen komt het ons eigenlijk nog goed uit ook : Almost 90% of COPD deaths occur in low- and middle-income countries. It has been estimated that COPD will be the third leading cause of death in 2030 worldwide.

Massaontslag bij Philip Morris Bergen op Zoom dankzij Commissaris Irene Asscher-Vonk.
Het is voor het eerst dat de tabaksindustrie via het strafrecht wordt aangepakt en wij kunnen u nu als vast verzekeren Ard van der Steurdat deze Strafklacht direct in de Schoorteen verdwijnt van de Minister van Klasse Justitie de ‘VVD-Mega Fraudeur Ard van der Steur’.  In april kondigde Ficq mede namens longkankerpatiënte AnneMarie van Veen al aan een strafzaak tegen de tabaks Maffia-industrie te willen beginnen van de PvdA ‘Godmother Irene Asscher’. Deze ‘Industrie des doods’ is verantwoordelijk voor  honderden miljoen doden in de wereld en dat is meer dan alle verboden drugs bij elkaar veroorzaken waar Ard van der Steur  zegt iedere dag op te jagen.

Asscher treed in de voetsporen van zijn ‘NSB des Doods Overgrootvader’ met selectief afwijzing regeling AOW oorlogsgetroffenen.

‘VVD- Gangster Minister Schippers’ aka”Rook je maar dood”zegt de rooklobby nauwelijks te spreken(kuch).
In enkele maanden tijd werden bijna zestienduizend steunbetuigingen en duizend aangiften verzameld via de website joodsche_raad_ster_3001sickofsmoking.nl. De definitieve beslissing om Philip Morris International, British American Tobacco, Japan Tobacco International en Imperial Tobacco Benelux te vervolgen, is aan het corrupte ‘VVD-OM’ ,die net gisteren het MH17 onderzoek in de Doofpot Schoorsteen heeft gedaan.Volgens de advocate voegen de ‘Maffia-producenten’ als gewetenloze drugs puhsers doelbewust stoffen toe aan sigaretten om mensen zo snel mogelijk verslaafd te maken. Dat doen ze in de wetenschap dat meer dan de helft van de verslaafden overlijdt aan een ziekte die wordt veroorzaakt door roken. Ficq en Van Veen willen dat de rechter vaststelt dat de producenten strafbaar bezig zijn, en dat het op de markt brengen van een dodelijk product wordt verboden. Nou, ook dat kan Ficq en Van Veen wel vergeten. Deze zaak raak het hart van het Kapitalitische systeem van de Ratten in pak en er zal geen Rechter zijn die daar zijn vingers longen aan brandt. Dat wordt uitgelegd door de Critical Legal Studies Movement. De aangifte tegen de ‘Maffia-tabaksproducenten’ wegens valsheid in geschrifte is nieuw. De Amerikaan Jeffrey Wigand zegt dat de tabaksindustrie al jaren opzettelijke foute uitstootniveaus van teer, nicotine en koolmonoxide op de verpakkingen van sigaretten schippers-sigaretten-bron-tabaknee-nl_vermeldt. Het RIVM bevestigt dat, volgens Ficq.Wigand werkte jarenlang voor ‘Maffia-tabaksfabrikan’t Brown & Williamson in de VS, voordat hij in 1996 als klokkenluider zijn werkgever beschuldigde van het opzettelijk verhogen van het nicotinegehalte. Sindsdien is hij homeless gemaakt en moet hij zien te overleven op Foodstamps met 60 miljoen andere arme sloebers in de US en is zijn leven niet zeker meer. Wigand schreef op verzoek van Ficq en Van Veen een rapport om hun kansloze aangifte te ondersteunen. Hij liet zien hoe de ‘Maffia-fabrikanten des Doods’ doelbewust de verplichte laboratoriumtests misleiden met minuscule gaatjes in het filterpapier van de sigaret als doortrapte Ratten in pak. In het laboratorium wordt via die gaatjes zuurstof opgezogen, die de concentratie giftige stoffen verdunt. In de praktijk knijpt een roker zonder het te weten domweg die gaatjes dicht, door tijdens het roken de sigaret tussen de vingers of de lippen vast te houden.Ficq: „Iemand die één pakje per dag rookt, krijgt dus in werkelijkheid de hoeveelheid gif van twee pakjes binnen. Het zijn sjoemelsigaretten van de moeder van Asscher.”