(van onze Internationale Elite-Gangster Doofpot redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Dictator Samsom’ bij Pauw:De Crisis is voorbij en Poetin,Roos en Baudet is één Mark Rutte Ard van der Steurpot nat(Video).
De ‘Graai-EU’ moet veel meer druk uitoefenen op ‘Garry Glitter Rutte’, ‘Maffia boss Porosjenko’ en ‘TTIP Obama’ om cruciale radar- en satellietbeelden van het neerhalen van vlucht MH17 in handen te krijgen. Ook eisen zij uitleg van Rutte waarom Nederland niet net als de US, Engeland, Duitsland en Frankrijk (de vier machtigste NATO en EU landen) een negatief reisadvies had afgegeven. Daarnaast roepen zij het Dutch ‘Misdaadjournalisten-drek‘ op om hun werk naar behoren te doen en niet langer afzijdig te blijven in deze ‘Mega-Misdaad’ en hun energie en tijd alleen maar te stoppen in ‘Volkse Kruimel Crimineeltjes’ als Willem Holleeder(Video) en de ‘Mocro Maffia’. Dat vinden vier vooraanstaande Europarlementariërs tot grote schrik van Rutte en zijn Onderzoek ‘Doofpot-King’ de ‘Dutch 007 Tjibbe Joura’.

Poetin wijst Porosjenko  aan als schuldige MH17 slachting tot grote schrik van Rutte(Video).

De vier leden van de EVP, de grootste fractie in het EP, vinden dat EU-buitenlandchef Graaier Federica Mogherini haar gewicht in de schaal dient te gooien om het cruciale bewijs voor de massamoord in handen te krijgen. Hun oproep komt aan de vooravond van de eerste Doofpot-onthullingen door het corrupte landelijk parket van de aarts leugenaar de VVD Minister van Klasse Justitie Ard van der Steur over resultaten in het strafrechtelijk onderzoek tegen de moordenaars van de 298 MH17-inzittenden. Vergeet u niet dat het ‘Landelijk-Doofpot-Parket’ een zeer slechte reputatie heeft bij dit soort van ‘GEO-CIA-NATO-Gladio- achtig’ misdaden tegen de menselijkheid.

De King van de ‘HM17-Doofpot’ Tjibbe Joura aka agent 007Zo raakte het  extreem corrupte’ VVD-Parket’ bijv. het beruchte fotorolletje Srebrenica ‘kwijt‘ wat bewijs was van de misdadige laffe en leugenachtige ‘GEO-CIA-rol’ van het PvdA Lieg en Bedrieg Kabinet van Kok, de perverse smeerpoets die terminale Heroïne-Junkie- hoertjes’ lag uit te wonen net als zijn partijgenoot ex Wethouder van Amsterdam Rob Oudkerk. En wat te denken van het ‘kwijt’ raken van bonnetjes en Witwassen van drugsgelden onder het corrupte bewind van de twee beroeps leugenaars ‘Bral-Opstelten’ en ‘Griezel-Teeven’. Welk normaal mens heeft nog vertrouwen in de ‘VVD-Justitie’ van Rutte&CO?

Op de achtergehouden radar- en satellietbeelden is wellicht de Buk-raket te zien die het passagierstoestel in juli 2014 rechtse populistenboven Oost-Oekraïne uit de lucht haalde.De Europarlementariërs, onder wie de Nederlandse EVP-vicevoorzitter Esther de Lange en EVP-buitenlandwoordvoerder Elmar Brok, wijzen onder meer op de weigerachtige misdadige houding van Obama en Porosjenko.De ‘CIA-Katvanger’ ‘Oligarch Porosjenko van de Oekraïne doet schimmig. Eerst bralde hij dat alle nabijgelegen radarstations vanwege ’onderhoud’ niet functioneerden. Later kwam hij met de lezing dat er geen data zijn omdat dezelfde radarcentrales „tijdens gevechten zijn vernietigd”. En hij geeft ook niet de gestolen Friese schilderij terug. Maar al deze misdaden van de zijde van de ‘Maffioso Prosjenko’ zijn geen reden voor de Rechtse populistische partijen D66,VVD,PvdA, en GroenLinks om tegen het Oekraïense Associatie Verdrag te zijn. Integendeel Rutte blokkeert de uitslag met steun van zijn PvdA-hoertjes in strijd met de wet nu al 135 dagen (bron: Geenstijl ). Brown werd zelfs fysiek aangevallen op de Dam door de corrupte  en laffe politie van de ‘VVD Gangsterin Minister Hennis’, toen hij daar journalistiek werk deed als niet betaalde ‘IAmsterdam Star reporter’:

Opmerkelijk duister is ook de rol van de Obama. Terwijl minister John Kerry van Corrupte Buitenlandse Zaken direct na de ramp verklaarde dat Amerika satellietbeelden heeft van de massamoord, werd dat bewijsmateriaal nooit Obama Rutteverstrekt. Waarom? En waarom heeft Rutte daar nooit om gevraagd bij Kerry? Een paar maanden later beloofde(loogde) staatssecretaris Victoria Nuland van Buitenlandse Zaken dat het declassificeren van het staatsgeheime materiaal geen probleem vormt. Maar tot nu toe hield Obama de beelden binnenboord. Waarom? Wat denkt u zelf. Vrijwel zeker gaat het daarbij ook om infraroodopnamen die dwars door het wolkendek heen kijken. MH17-nabestaanden kregen op hun brieven aan Obama en Porosjenko geen enkel zinnig antwoord. Ook de corrupte EU-buitenlandchef Graaier Mogherini stelde de familieleden van slachtoffers zwaar teleur. De Italiaanse loog deze zomer de kwestie „te blijven aankaarten bij de betrokken staten”. Maar de nabestaanden willen een stevige reactie van Brussel. Zij vinden dat Mogherini moet uitleggen wat de EU van plan is met ‘US-Elite’ en de Maffia van de Oekraïne die niet meewerken en hun verantwoordelijkheid nemen in het ontrafelen van de toedracht van de vernietigende raketaanslag. Pikant is dat de VVD ‘EU-Graaier’ en beroeps lobbyist de ‘NeoNazi Hans van Baalen(Video)’ tegen het stellen van vragen aan zijn opdrachtgevers Porosjenko en Obama is. En daar wordt hij in gesteund door zijn Partijleider ‘Don Corleone Rutte.’ Hoe het ook zij ,voor de PvdA ‘EU-Graaier Frans Timmermans’ werd het allemaal even te veel, die vragen naar de waarheid en hij barste weer eens uit in het huilen. Kennelijk was de ‘Top PvdA- komediant Timmermans’ deze keer oprecht aan het janken.