(van onze niet gesubsidieerde dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Buitenhof net als de VPRO pretendeerde ooit een Elitaire intellectuele club te zijn van de barbara-baarsma‘Grachtengordel-Maffia’ die opkwam voor de mensenrechten en het onmenselijke Kapitalistische-(VVD&PvdA)-systeem aan de kaak stelde. Sinds dat ‘Staats-Omroep-zooitje’ allemaal zelf hun zakken hebben gevuld middels subsidie is die tijd al lang vervlogen. ‘UvA-Rabobank- Gangsterin Baarsma ’ bij Buitenhof (Buitenhof staat buiten de werkelijkheid):” Rutte heeft veel extreem goede zaken gedaan“. En daarmee bedoelde zij niet eens dat Rutte haar en haar ‘Bankier-gabbers in crime’ de afgelopen jaren uit de cel heeft gehouden.Nee, de ‘Rabo-Gangsterin-Hoogleraar-Kroonlid’ bedoelde dat het goed was dat 300 duizend eerlijke hardwerkende mensen hun baan nodeloos hebben verloren en dat duizenden arme bejaarden met pis langs de benen zitten in de tehuizen van de ‘PvdA bejaarden Melker Martin van Rijn’. En dat de Bankier-gangsters ongestoord door konden gaan met het aan elkaar uitkeren van Mega Bonussen en salaris, terwijl zij systemisch ‘Jan met de Pet’ beroven.

Barbaars niet bekend met het feit dat 2,5 miljoen gewone mensen onder de armoede grens moeten overleven:

Ed Nijpels GGDWBarbara Elisabeth Baarsma is een Nederlandse VVD propaganda econome. Zij is werkzaam als Graaier bij de Rabobank misdaadgroep en als ‘Graai-hoogleraar’ economie aan de Universiteit van Amsterdam. En als  ‘Graai-kroonlid’ van de Sociaal-Economische Raad (SER) samen met de Top ‘VVD-er Rose Pedo Ed Nijpels'(Bron:Stelling.nl). Daarnaast heeft zij  nog zeeën van tijd over om stad en land af te lopen om VVD-propaganda te verkopen bij voorkeur op de Staatsomroepen. Hoeveel zij voor haar optreden betaald krijgt is een Staatsgeheim, maar we denken dat zij niet  1890,- krijgt zoals haar collega Peter R. de Vries. Wat dat laastste betreft is De Vries slimmer dan Barbara.Deze keer werd Buitenhof ‘gepresenteerd’ door de ex VARA subsidie Miljonair Witteman. Witteman was in het verleden ook ingezet om de ‘Kinderverkrachter Demmink’ door de VVD Politie-informant ‘Geilneef Peter R. de Vries(Video) en de corrupte ‘Blinde’ Demmink chauffeur van een Alibi te voorzien en ‘Wit te wassen’.

De oude subsidie boef Witteman werd er helemaal verlekkerd verhit van. Met de landelijk verkiezingen in zicht bekennen de zogenaamde progressieve en Linkse Staatsomroepen stuk voor stuk kleur en blijken ‘Rechtse- Populitische – dr. Goebbels Staatsmedia ‘te zijn. De VARA DWDD van subsidie Miljonair Matthijs van Nieuwkerk en de VPRO met ‘CIA Trol Thomas Erdbrink’ gingen Buitenhof al voor met het maken van propaganda voor de VVD ‘Snake in Suit Rutte’(When Psychopaths Go to Work).

.Het ‘Graai-Vastgoed-Bestuur UvA’ na Maagdenhuis bezetting neemt de benen.

Rabo kocht gestolen grond in Roemenië en Rabo Bankier-Gangsters krijgen forse celstraffen in de USA. Gisteren was het elitaire ,maar wel 100 procent van Staatswege gesubsidieerde Buitenhof ook ingezet om ‘Don Corleone Rutte’ na de VPRO en de VARA in het zonnetje te zetten met de ‘Bankier-Gangsterin en Hoogleraar en Kroonlid Barbara’.Op grond van wat zij bralde vroegen wij ons oprecht af of zij Gek, dom is of gewoon crimineel. De UvA zou zich moeten doodschamen met een dergelijke ‘VVD-Propaganda-Hoogeleraar’ die pal staat voor de “Straf de arme maatschappij” ! Maar hoe het ook zij, één ding staat vast en dat is dat zij Rutte totaal buitenzinnen de Hemel in prijsde, terwijl deze ‘Valse VVD Nicht’ toch objectief thuis hoort in de hel! Hoe is deze Elitaire randdebiel ooit Hoogleraar geworden? Wat heeft zij daarvoor moeten doen? Wie heeft deze Kapitalistische slettenbak wellicht gepijpt? Wat ons betreft heeft zij zich met haar ‘VVD-propaganda’ optreden gekwalificeerd als ‘Tuig van de richel’ dat moet oppleuren om haar grote held Rutte zijn woorden maar te gebruiken. Opvallend en ronduit gênant was het dat Witteman niet één kritische vraag stelde aan ‘Gangsterin Barbara Jaarsma’ m.b.t tot de algemeen bekende misdaden van Rutte en van de Top Rabobank en de wan en misdaden van de ‘Graai-Top’ van de UvA, of juist niet? Maar goed leven niet Witteman, Rutte en Baarsma  in de Paralel Wereld van de Globalisering van de Powerty en die zien nooit een normaal mens, die moeten sabbelen om hun hoofd dagelijks boven water te houden.

Opmerking: Zie vanavond om 23 uur “De Stem van de Straat” voor het werkelijke gezicht van ‘Rutte Pleur Op’. Promo Stem v.d. Straat, aflevering 6:’VVD-Pedo Klasse Justitie’ van Ard van der Steur!’