(door onze dr. Goebbels VVD Propaganda redactie)

propaganda-is-dodelijkAMSTERDAM-NOIR-  Dutch state broadcaster NOS with Gelauff and BBC with Sweeney caught manipulating Putin interview.
De BBC van Pedo Jimmy Savile heeft getuigen dat de Russen MH17 hebben neergehaald en de NOS zendt het klakkeloos uit als de ‘Smoking Gun’.
Nu berichtten wij al tijden dat de NOS een ordinaire Staat-Propaganda zender is verworden, die het Vrije en onafhankelijke woord voor subsidie als een Judas heeft verkwanselt aan de Heersende Klasse. De NOS is zo diep gezonken in zijn lippendiensten aan de VVD en PvdA Staat der Nederlanden van King Willem, dat zij zelfs over de grens nu bekend staat als ‘Staat –Aparati- KGB- media’. De NOS waar de algemeen bekende staande CIA-agent en Maffia Miljardair Petro Poroshenko systematisch wordt aangekondigde als een eerbare president, terwijl hij aan de lopende band echte journalisten laat vermoorden.

De NOS waar Mark Rutte iedere week zijn VVD Propaganda–leugens mag ventileren zonder enig kritische kanttekening kennelijk op straffe van verlies van de Mega-Staatssubsidies. (standaardbudget’ voor de NOS jaarlijks 130 miljoen euro). Het wrange en sluwe corrupte systeem in Banana-Fraude-Nederland is dat de burgers voor 1,5 per gezin per maand betalen om te worden gehersenspoeld door de VVD en PvdA middels hun NOS. Nou, daar had dr. Goebbels en Stalin zijn lippen bij afgelikt.

NOS-Boss Marcel Gelauff’ is Adolf Eichmann en dat is geen smaad, maar de P.C.Hooftprijs.
De NOS met als hoofdredacteur Marcel Gelauff als een heuse agent provocateur, die zijn tijd en energie en subsidie gelden  kennelijk op verzoek van de VVD-justitie verdoet aan strafklachten tegen drs. Micha Kat. De NOS is de schaamte voorbij in “Banana-Fraude-Nederland” en weet niet hoe gauw zij na het Propaganda werk met de corrupte naad hun hielen moet lichten naar hun ‘Yuppie –sloepjes’ in de Amsterdamse grachten.
Hoe lang nog voordat de Raad voor de  Journalistiek ( art 12) en de Vakbond van journalisten ingrijpt bij de corrupte NOS om het aanzien van de Nederlandse journalistiek te redden?

( By Max Keiser)
The Dutch News Channel NOS lost his credibility today. It is proved that they manipulated an item of Russia Today with Putin.
The Dutch TV is caught manipulating and cutting footages of Putin and BBC. The lies of NOS are anti Russian propaganda. Take a look at the video of the misleading:
Nos verwijdered
(inmiddels weg gecensureerd door de Staats-NOS op grond van copyright)

Part 1: NOS (September 8, 2014) propagates that Putin “ignores” and walks away when he got a question from a British journalist about Russian involvement in the situation in Ukraine.

Part 2: The version of Russia Today in which Putin is not ignoring the question of the British BBC journalist John Sweeney.

Instant Update: chief editor of NOS confirms that they manipulated the footage (Dutch):
Gerlauff NOS

Read more at Max Keiser

Opmerking: wij hebben dit artikel voorgelegd aan de NOS en de Raad voor Journalistiek op grond van artikel 12 en de Vakbond voor Journalisten met het verzoek on hun standpunt in deze aan onze lezers en het Nederlandse Volk te laten weten. (raad@rvdj.nl)

(Artikel 12 De Raad kan ook uit eigen hoofde, dus anders dan naar aanleiding van een klacht, een conclusie opstellen over zaken betreffende journalistieke gedragingen die van algemene strekking en van principieel belang zijn)