( van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rutte&Gordon tevreden over ‘VVD-Ariër-slogan’ voor Tweede kamer Ton EliasVoorzitter Elias.
De Corrupte ‘Fat-man Elias’ van de VVD-misdaadgroep en Bosma willen Tweede Kamer leiden tegen de PvdA ‘Mocro Spion Arib‘ Na VVD-Kamerlid bendelid Fat-man Ton Elias heeft ook PVV’er Martin B. vanavond zijn vinger opgestoken voor het voorzitterschap van de Tweede Kamer. De Kamerleden stellen zich kandidaat, nadat VVD’ Gangsterin Hysterica Van Miltenburg eerder opstapte als Kamervoorzitter en nu dood leuk in de Tweede kamer zit naast Witwasser en leugenaar Teeven. De VVD ‘Fat-man Ton ‘was tussen 1982 en 1989 werkzaam als politiek verslaggever van Den Haag Vandaag , die toen Rutte tot politicus van het jaar kozen. De samenwerking met collega Ferry Mingelen verliep moeizaam. (Later, in 2003, noemde hij de rubriek Den Haag Vandaag in Het Parool ‘een gevaar voor de democratie’.)


De ‘Fat-man Ton’ komt er aan rollen.Kost een paar centen,maar dan heeft u wel wat.
Jeannette BaljeuDaarna werkte hij als riool-journalist voor RTL 4, waar hij in 1994 de verkiezingsdebatten leidde. Bij RTL raakte hij in conflict met Frits Wester over hun Fraude declaraties. Hij werd overgeplaatst en vervolgens ontslagen met een grote zak geld mee. Vervolgens werkte hij als Graai-directeur communicatie bij het corrupte verzekeringsbedrijf Aegon, dat later gered moest worden met overheids steun. Daarna startte hij een tweetal eigen duistere pr-bedrijven: ‘Elias Advies voor de Rijken’ en ‘Elias dr. Goebbels Communicatie’. Als eigenaar van ‘Elias-dr. Geobbels-Communicatie’ was hij verantwoordelijk voor diverse corrupte overheidscampagnes, waaronder, samen met onder andere de beruchte PvdA ‘Draaideur crimineel Robbert Baruch’ de campagne “Europa, Best Belangrijk voor EU Graaier partij genoot TIIP-Hans van Baalen”, bedoeld om de betrokkenheid van de domme Nederlanders bij Europa te vergroten. Robbert Baruch  is een corrupte Nederlands lobbyist en voormalig  PvdA Graai-politicus. Van 2006 tot 2009 was hij dagelijks bestuurder namens de PvdA in de Rotterdamse Hans van Baalendeelgemeente Feijenoord. In november 2008 werd hij door de deelraad Feijenoord en zijn eigen PvdA-fractie weggestuurd omdat er vanwege corruptie geen vertrouwen meer was in de aanbesteding van het opbouwwerk. Maar in 2013 was hij opeens weer een van de kandidaatlijsttrekkers voor de PvdA bij de Europese verkiezingen.Voorts diende Elias vanuit zijn twee duistere zwaar gesubsidieerde pr-bedrijven een reeks van corrupte leden van raden van bestuur, ministers, staatssecretarissen, burgemeesters, gedeputeerden, directeuren als sparring partner. Ma.w. voor geld kon men altijd voor alles en nog wat ‘Fat-man Ton’ inhuren als ‘Elite-Media-Hoer’.

Ton Elias het vlees geworden boegbeeld van de ”VVD-Ugli school’.
Op 5 juli 2006 maakte hij bekend zich namens de VVD bij de Tweede Kamerverkiezingen 2006 verkiesbaar te willen stellen voor de Tweede Kamer. De kandidatuur werd ondersteund door VVD-leider ‘Don Corleno Rutte’ en de VVD-ministers Rita Verdonk en Henk Kamp. De 23e plaats op de kandidatenlijst was echter net niet genoeg Revenge of the ugliesvoor een zetel. In december 2008 kwam Elias alsnog in het parlement, nadat Henk Kamp  ( Moedige, eerlijke Hoogleraar wil VVD’er Henk Kamp ‘op zijn bek slaan’ en zij is niet de enige.) de Kamer verlaten had om Witwas-commissaris voor Bonaire, Sint Eustatius en Saba te worden.Bosma maakte zijn kandidatuur vanavond bekend via Twitter. Hij is al bijna zes jaar ondervoorzitter. “Nu tijd voor het voorzitterschap van de Tweede Kamer der Staten-Generaal”, laat hij weten.De Corrupte Elias bralt in zijn ‘sollicitatiebrief’ dat hij het ‘echte’ politieke debat meer ruimte wil geven, wat kan door af te zien van ‘beleidskoeterwaals als Labbenkakken’ en overdadig gebruik van Engelse woorden zoals Rutte altijd doet.Hij roept zijn collega-politici op om voor de beste corruptste kandidaat te gaan en daar hoor ik bij, en geen politiek besluit te nemen over wie de Kamer moet gaan voorzitten. “Ik vraag u dan ook oprecht te kiezen voor degene die u de geschiktste leugenaar en het meest onafhankelijk corrupt acht en eventuele meer ‘politieke’ overwegingen achterwege te laten.” Voor VVD’er Elias als echte Draaideur crimineel is het de tweede keer dat hij een poging doet om de voorzittershamer te bemachtigen. In 2012 stelde hij zich ook al kandidaat. Hij verloor het toen net van de inmiddels opgestapte corrupte preses Van Miltenburg.

Is er een eerlijke Kandidaat te vinden in de Tweede Kamer.

Het is de vraag hoeveel kans Elias maakt, omdat de VVD-misdaadgroep net als hun PvdA-hoertjes de afgelopen maanden vaak onder vuur lag voor corruptie, frauderen en witwassen en dat zij altijd liegen. Zo legde Van Miltenburg haar voorzitterschap neer nadat bekend werd dat ze een vertrouwelijke brief met belastende Khadija Aribinformatie over de Teevendeal door de papierversnipperaar haalde wat een strafbaar feit is, in plaats van deze door te sturen naar de commissie Oosting, die juist door de Kamer was ingesteld om deze ‘Teeven-Deemink deal’ met crimineel Cees Helman te onderzoeken. Eerder stelde de huidig waarnemend voorzitter de ‘Mocro Spion Khadija Arib’ (PvdA-hoertje) en Madeleine van Toorenburg (CDA) zich al kandidaat. Tot dinsdagochtend tien uur kunnen Kamerleden zich nog aanmelden. Woensdag gaan de kanshebbers in debat met de Tweede Kamer, waarna alle parlementariërs anoniem zodat zij niet bedreigd kunnen worden hun voorkeur kenbaar mogen maken. De grote hamvraag tijdens dat debat is natuurlijk zit er een kandidaat bij die niet corrupt is en in ieder geval soms de waarheid spreekt en dat wordt nog hele opgaven in “Banana-Fraude-Nederland”.