( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Premier ‘Don Corleno Rutte’ bij het ‘VVD- OM zitten’ geen zakkenvullers en Leugenaar laat staan criminelen.
Bij het corrupte VVD gedeelte van het Openbaar Ministerie zijn de afgelopen vier jaarArd van der Steur 117 medewerkers in de fout gegaan voor Volk en Vaderland om de woorden van hun voormalige VVD Boss ‘Griezel Teeven’ maar te gebruiken in dit verband. Het werkelijke aantal kunt u gerust met 10, zo niet met 100 vermenigvuldigen gezien de beruchte ‘OM–Demmnink-Teeven-Doofpotten’ cultuur. De facto zijn er meer OM Bendeleden betrapt op misdaden dan alle zogenaamde Motor-gangs bij elkaar. Waarom wordt het OM niet aangemerkt als een criminele organisatie?
‘Griezel Teeven’ liegt  in Drugs-Witwas zaak Helman en Demmnik bij Tan voor Volk en Vaderland

Waarom weet het ‘Misdaadjournalistiek drek’ nooit wat als het gaat om de misdaden van het OM en/of de politie.

Moord door agenten op arrestant wordt niet vervolgd in “Banana-Fraude-Nederland”.
Ze werden ontslagen met behoudt van WW of berispt of werden omgekocht met zwijggeld. De Telegraaf en Volksnieuws heeft de complete lijst met overtredingen in handen. Die gaan van pedofielen praktijken, liegen, fraude, drugshandel, vechtpartijen, drank en drugs misbruik tot corruptie , het vervalsen van bewijzen en het verzwijgen van een crimineel verleden en heden.

Er zijn Tientallen ‘Politie-Mollen Mark M.‘ onder de derrière van Ard van der Steur met dank aan Bral-Opstelten en Teeven
Het verraadden van lopen onderzoeken naar Volks-Gangster en Bestuur-gangsters. Alleen onschuldige mensen en  domoren, Junkies en ‘kruime-l(media)-crimineeltjes‘ worden nog veroordeelt. Tja, beste mensen, het gaat goed met de Rule of Law sinds Justitie al tijden in handen is van de VVD-misdaadgroep. De Politie heeft inmiddels ook al een waslijst aan corruptie en ‘Graaiende-Hoofdcommissarissen‘ ( allemaal lid van de VVD-bende) , die zelfs met hun lul uit de broek lopen te zwaaien en moordende Killer-Cops.

Het meeste gaat de Doofpot in.Geile ‘Sms-Generaal Lul uit zijn broek’ Gert Jan Schellekens ( Lid VVD Bende) behoudt riante uitkering.
Sinds 2012 houdt het Bureau ( niet bestaande) Integriteit Openbaar Ministerie alle misstanden bij , die niet in Gert Jan Schellekensde doofpot zijn weggewerkt . Het bontst maakte misschien nog wel de stagiair die werd aangehouden voor een poging tot moord en een overval en vervolgens zijn strafdossier raadpleegde in het OM-systeem , die wordt vast ooit nog een keer VVD Minister van Justitie of misdaad-journalist. Maar ook met vaste medewerkers kan van alles misgaan. Zo blijken veel ambtenaren werk en privé maar moeilijk te kunnen scheiden. Veel betrapte medewerkers hadden ongeoorloofd in het computersysteem informatie opgevraagd over strafzaken of over familieleden. Of ze gebruikten hun dienstauto voor privéritten en snoepte zij van de in beslag genomen drugs en zaten met hun (witte)neus in de kinderporno.Ook zijn er corrupte ambtenaren die hun handen niet thuis kunnen houden. Zo was er de rijksambtenaar die werd ontslagen omdat hij ook na eerdere waarschuwingen grensoverschrijdend gedrag bleef vertonen tegen collega’s. En nee het was geen ‘Baardman’, maar een oer Hollandse Boy , die op de PVV stemde. Een andere OM’ er raakte buiten werktijd betrokken bij een vechtpartij om drugsgeld. Toen de politie arriveerde, schermde hij met zijn werk bij het OM en zijn vele corrupte contacten binnen de politie en dat indien men hem zou gaan vervolgen hij een boekje zou gaan open doen over de Top OM Boss Herman Bolhaar( Lid VVD Bende). Deze ambtenaar koos eieren voor zijn geld ook de Ziektewet in en daarna WW in. Kwade tongen beweren dat voordat hij weg was ook nog een greep heeft gedaan in de kluis waar de inbeslag genomen drugs ligt.

Corrupte Politie doet wat Minister Steur wil in MH17 zaak van anatoom George Maat.
Het blijkt wel vaker moeilijk om het goede voorbeeld te geven. Niet alleen in het geval van de OM’er die de fles en de cocaïne niet kon laten staan. Zo was er de ambtenaar die zelf zijn spullen inleverde nadat tijdens een strafrechtelijk onderzoek een grote hoeveelheid contant geld bij hem thuis werd gevonden dat afkomstig was van Mensenhandel . De ambtenaar kon de herkomst daarvan niet verklaren, maar werd niet vervolgd. Ook hij wist te veel. Een andere rijksambtenaar nam ontslag nadat bij hem thuis een wietplantage werd opgerold. Voor kritiek op het OM van Minsiter ‘Faudeur-Steur’ lijkt intern overigens weinig plaats. Medewerkers die op Facebook, internetfora of in mailtjes hun beklag doen over de gang van zaken op hun afdeling, worden onherroepelijk op het matje geroepen en bedreigt met de OM en misdaad journalistiek gedrag code: Omerta!

Binnenkort zal Ard van der Steur en Demmink optreden in Buitenhof en door meer dan 10 presentatoren bijgestaan worden om zijn wan en misdaden wit te wassen