( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wanneer worden Gangsters Leder en Krouse die V&D hebben leeggeroofd gearresteerd.
Vakbondsvoorzitter Maurice Limmen van CNV pleit voor een uitgebreid onderzoek, “bij voorkeur een mosterd na de maaltijd parlementaire enquête”, naar de grote ‘Graai-faillissementen’ van de afgelopen jaren, maar dat wordt vooral tegen gehouden door de VVD-misdaadgroep . Dat zei hij maandag in zijn nieuwjaarsspeech. Hij volgt daarmee in de voetsporen van Voksnieuws uit Amsterdam-Noir die de ontelbare fraudes en witwas misdaden van de VVD-misdaadgroep melde in zijn Nieuwjaars speech:‘Happy-Rambam-New Year 2016’ in ‘Criminal-Scandal of Holland.

Het failliete werkloosheidsbeleid van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”(Video).

Volgens mij is hier sprake van een crimineel patroon, waarbij werknemers steeds aan het kortste eind trekken en als groep worden verkracht door de Ratten in pak“, stelde de werknemersvoorman. Limmen heeft de indruk net als de Critic Legal Sudies Movement (Bron Harvard ) dat de huidige regelgeving niet doet wat het zou moeten doen als het gaat om opzettelijke faillissementen of bloed-winst private equity-investeringen in bedrijven. Het mag volgens hem niet zo zijn dat de werknemers of de samenleving moeten opdraaien voor ‘fouten’ in de Elite-Gangster Graai-Top. Ook mogen ze niet de dupe worden van het over lijken kortetermijnwinstbejag van de criminele durfinvesteerders waar zelfs de ” Holleeders” een puntje aan kunnen zuigen. “Om de onderste steen boven te krijgen zou het goed zijn als ( corrupte) beleidsmakers, topbestuurders en investeerders onder ede en voor het oog van de samenleving vertellen welk Duivels ‘Geld-Vampiers-mechanisme’ hier aan het werk is”, aldus Limmen.

Godfather Erik Staal weet niks bij parlementaire bral commissie.

Misdaadbank Rabo dwingt mkb’ers oude documenten te tekenen.
Hans de Boer en Mark RutteOok Reinier Castelein, voorzitter van vakbond De Unie, kwam maandag met zijn nieuwjaarsboodschap. Hij riep het kabinet op “echte kansen” te creëren en te zorgen voor “gelijkwaardige kansen” voor vaste werknemers en flexkrachten in de Straf de arme maatschappij.”Het grote bruggen slaan, de klassieke banenplannen en het sociaal akkoord zijn praktisch uitgewerkt en nu worden de slachtoffers van die Bloed-winsten ook nog na te zijn ontslagen uitgescholden door die zich zelf ‘echte VVD-venten’ noemende types voor Labbenkakken “, vindt Castelein. “Het jaar eindigde met een massale ontslagaankondiging voor de lagere eerlijke Rabobankmedewerkers en dit jaar begint met massaal baanverlies bij V&D en grote ketens in de detailhandel.

Asscher lijdt aan ‘Vluchtelingenmanie’ en wil vluchteling sneller aan baan, maar zwijgt over de 1,271,966 NL werklozen.
De revolutie van de internetsamenleving waar consumenten op vertrouwen, de opkomst van zzp’ers, flexwerkers en de opkomst van de deeleconomie en participatie ‘pis langs de arme bejaarden benen maatschappij’ gaat gewoon door. We lijken op weg te zijn naar meer dan 1,271,966 werklozen in plaats van dat het er minder worden.”