( Van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- D66 ‘Egotripper Wim Pijbes’ van het Rijksmusea der VOC Wim PijbesOorlogsmisdadigers: Amsterdam te vies en te vol met gewone mensen.
De VVD ‘Neonazi Hans van Baalen’ had achter de schermen belooft dat de Oekraïense Maffia 80 miljoen zou doneren, maar heeft zich nu tijdelijk van het Graai en Naai front der ‘Dutch Royal –Elite’ moeten terug trekken. De PvdA ‘Vuile lucht- klaploper Jan de Vos is geschokt maar belooft de domme PvdA kiezer dat hij er voor zal zorgen dat er weer schone lucht komt rond Hans van Baalen en Pijbes en niet te vergeten de verrotte PvdA. Over de geroofde VOC-Oorlogsbuit en de Statie portretten van de Oorlogsmisdadiger  als ‘Koning en koopman Willem’ waar hett Rijksmuseum mee vol hangt horen wij de PvdA braller Vos niet.

( Speculaties over het enorme vermogen van de Oranjes zijn al heel oud. Bij het overlijden van Willem I gaan geruchten dat hij 1,5 miljard euro heeft nagelaten. De geruchten zijn niet waar. Zijn vermogen bedraagt ruim 250 miljoen euro. Daarmee is hij toch nog de allerrijkste Nederlander van de negentiende eeuw. Zijn rijkdom heeft hij allereerst te danken aan het kabinet dat hem in 1815 een belastingvrij inkomen van jaarlijks bijna 15 miljoen euro toekent ‘om den luister van het koningschap op te houden’. Dit inkomen toucheert hij vijfentwintig jaar lang!)

 Veel Zorgmijders niet naar arts vanwege eigen risico laat staan naar het Rijksmuseum.Onderwijs voor arbeiders kinderen niet nodig volgens Jette Bussenmaker.
Het PvdA-hoertje van de VVD-misdaadgroep Jette B. is beretrots op de aanschaf van de Rembrandt voor Jet Bussemakerslechts 160 miljoen euro en garandeert dat er niets aan de strijkstok blijf hangen. Bussemaker:“Deze keer zal er zal er echt eens een keer niets aan de strijkstok blijven hangen, want onze Minister van Klasse Justitie’ Fraudeur-Steur’ zal er persoonlijk op toezien”. Bussemaker weigerde commentaar te geven op onze vraag of het geld is opgehoest door de arbeiderskinderen, die nu  dank zei haar geen studiebeurs meer krijgen.

Directeur Wim Pijbes van het Rijksmuseum ‘VOC- Gouden Eeuw museum’ is niet van plan om met de pet rond te gaan bij gulle gevers om de aanschaf van het dubbelportret van Rembrandt te bekostigen. Die eventuele gift kunnen de Ultra-Rijken-Gangsters trouwens van de belasting aftrekken, maar dat terzijde.

Ing Steve Brown onmoet nabestaande Prins Pamecutan van de grootste V.O.C. slachting op Bali.  Brown is nu bezig om de geroofde VOC-Buit uit o.a. het Rijksmuseum te halen.

Met de Tweede Kamer sprak Pijbes af dat het museum de helft van de benodigde 160 miljoen euro zou inzamelen wanneer de twee huwelijksportretten van Maerten en Oopjen zouden worden aangekocht. Maar nu de aankoop samen met het Louvre museum in Parijs wordt gedaan, weigert hij die belofte gestand te doen als een eersteklas verwende D66 Egotripper. In de wandelgangen schijnt hij woest gebrald te hebben ‘laat ze die paar centen ook maar ophalen met een zogenaamde bezuinigingen bij de Zorgmijders of andere Labbenkakkers die de Wurg-boetes moeten betalen’.

Liegt ‘Beroepsleugenaar Dijsselbloem’ of  ‘Egotripper Pijpers’ of liegen zij beide? Wat denkt u zelf?
Minister ‘Gluiperd Dijsselbloem’ (Financiën voor de Rijken) heeft het bedragje al”, zegt hij in een interview met De Telegraaf over de  duistere schilderijendeal die gisteren werd beklonken. Dankzij de Twee petten Tweede VOC Helden Mark RutteKamer is er namelijk 80 miljoen euro vrijgemaakt voor de grootste aankoop van kunst ooit in Nederland en dat tijdens een tijd dat 2.5 miljoen Nederlanders dagelijks moeten overleven onder de armoedegrens Wilders heeft gelijk Nederland is een Nep democratie! Daarmee is wat Pijbes betreft zijn afspraak over de cofinanciering, die hij maakte met zowel het” Lieg en Bedrieg kabinet” als de corrupte fractievoorzitters van bijna alle graai- partijen, behalve de PVV en de SP in de Tweede Kamer, niet meer van toepassing. „Nee”, is het afgemeten antwoord op de vraag of het kabinet nog bij hem aan kan kloppen voor een bijdrage in de kosten. Als er geld van derden moet komen, „staat het de minister vrij om zelf fondsen te werven”.

Aan het Binnenhof wordt voor de bühne flink gemopperd over de schilderijensoap. Over het schaamteloze Gegraai van de ‘Neonazi Hans van Baalen’ zwijgt de Tweede Kamer als het graf. Vorige week meldde Dijsselbloem nog trots als een volle ‘PvdA- Imbiciel’ dat het Rijks dankzij de deal van de criminele  fractievoorzitters en het kabinet twee meesterwerken uit de Gouden Eeuw van BV-NL kon verwerven. Maar deze week bleek ineens dat minister Bussemaker (Cultuur voor de Elite) op eigen houtje onderhandelde met haar Franse ambtgenoot om de doeken samen te kopen van de schatrijke ‘Elite-Gangster familie Rothschild’. Dat gebeurt nu, de twee doeken worden afwisselend in Amsterdam en Parijs tentoongesteld.Over de kinderen die in Amsterdam geen normale maaltijd per dag krijgen gaat de PvdA’ Kapo Jetta Klijnsma’, dus die kunnen gewoon met een lege maag naar bed.  Corrupte bronnen rond het ministerie probeerden woensdag met man en macht het Leugenverhaal de wereld in te brengen dat de fractievoorzitters tijdens een speciale geheime bijeenkomst begin september in het Mauritshuis waren ingelicht over de gesprekken die Bussemaker met de Franse regering voerde. Maar voorzitter Sanders van de corrupte Rembrandt Vereniging, die bij het ontbijt in het Haagse museum aanwezig was, durft „met zekerheid te zeggen dat de fractievoorzitters niet wisten waar de minister mee bezig was”. Opvallend is dat een woordvoerder van de liegende Bussemaker begin september nog tegen De Volkskrant bralde dat de minister absoluut niet bij de aankoop betrokken was. In werkelijkheid werd de ‘Misdaad familie Rothschild’ al op de Franse nationale feestdag 14 juli gevraagd om rechtstreeks met een corrupte topambtenaar van het Nederlandse departement in contact te treden over de verkoop.

Leugenaar Dijsselbloem ontsnapt aan pak slag van Varoufakis,maar nu krijgt hij er eentje van Pijpes.
Dat Pijbes nu bovendien weigert om nog langer op zoek te gaan naar sponsoren voor de aanschaf, kan nog een politiek ‘Doofpot-staartje’ krijgen. Minister  ‘Gluiperd Dijsselbloem’ zegt namelijk nog steeds een bijdrage van het Rijksmuseum te verwachten. „Al is het maar een symbolische van bijv. een euro” ,bralt de corrupte PvdA lafbek. Tegen de Griekse Minister Varoufakis die opkwam voor de Griekse ‘Jan met de Pet’ reageerde hij wel even anders, maar toen stond Goldman en Sachs en Merkel achter hem en nu staat hij tegen over de grootse ‘D66 Egotrippen Pijpes’, die zich gesteund weet van de Dutch niets ontziende moorddadige en roofzuchtige Kunstminnende VOC- Elite.

Rutte:Killing Fields V.O.C Ok!”