( van onze EU Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De oversekste D66 ‘Yuppie Kasteelheer Pechtold’: “Dat voetballende ‘Labbekakkers-Volk’ met hun fascisten woordvoerder
Timmermans DijkhoffWilders moet niet klagen als wij een paar Rembrandtjes  aanschaffen en weer wat tienduizenden  ( inclusief de illegale) Vluchtelingen in hun Volkswijken dumpen. Ook wij nemen vluchtelingen Dictators  op in onze villa wijken . Daarnaast eis ik meer, meer vervolging voor Geert Wilders.”De VVD Staatssecretaris van klasse Justitie Dijkhoff de Boef met twee gezichten en vele valse tongen trok samen op na Marsorders van de ‘Führerin Merkel‘ met de PvdA EU-Graaier en ‘Top Soapie acteur Fransje Timmermans’ om de ‘Olie- Dollar-Vluchtelingenstroom’ naar andere EU Lid Staten om te leiden. En een deel te laten eindigen in de leegstaande kantoren van de VVD Vastgoed Maffia.De twee rasoplichters Frans T.en Klaas D. hebben het weer voor elkaar er komt een ‘Winst-quotum’ voor de EU Elite.

Aasgier-Blok’ ziet Mega-Winst: kantoren als woning voor ‘Oliedollar-vluchtelingen’.
Maar er is geen woord gesproken over een quotum welke buurt in Nederland en de EU de Vluchtelingenstroom gaat opnemen. En dat is wat die Heren Dijkhoff en Timmermans betreft ook niet nodig, want bijna alle Vluchtelingen zullen eindigen in de Volksbuurten zoals altijd geschied. Brown legt dit laatste fenomeen dump de Vreemdeling, de Gastarbeider, de Illegaal in de Volksbuurten sinds 1960 uit in de uitzending van Dutchuncle:

Gastarbeiders: hoe meer, hoe beter riep Den Haag en de ‘Ratten in pak’- werkgevers! “

( Het Democratische systeem wordt al 200 jaar of langer misbruikt door de Elite, zie vanaf 30 minuten)

Zolang ik premier ben, zal er geen verplicht EU-migrantenquotum ‘Oliedollar -Vluchtelingen quotum’ worden ingevoerd in Slowakije en weiger ik om mee te werken dat de Vastgoed Maffia hun zakken gaan vullen zoals in Nederland”.  Dat heeft de Slowaakse premier Robert Fico gezegd nadat EU-ministers Bestuur-Gangsters in Brussel in een stemming tot een verplichte herverdeling van 120.000 vluchtelingen over de EU-lidstaten hebben besloten. En weg was de solidariteit in de EU. Dat was wel even anders toen de Griekse ‘Jan met de Pet’ voor Merkel en  de Goldman Sach Misdaadbank door de ‘NSB-er Jeroen Dijsselbloem’ tot overgave (video) werd gedwongen en nu zucht onder een meedogenloze bezetting van de “Geld-Maffia”.

Slowakije is fel tegenstander van een verplichte herverdeling, en was één van de vier landen die vandaag tegen stemde.
Fico zei verder nog liever “een strafzaak tegen Slowakije te riskeren dan het dictaat van Führerin Merkel uit Brussel te slikken”. Daarnaast was hij terecht zeer gebolgen over het feit dat er geen woord werd gerept dat de USA-Elite en hun ‘Olie-Dictator bondgenoten’ niet één vluchteling opnemen, behalve dan aan de lantaarnpaal.

“Het is nog nooit voorgekomen dat meningen, waarvoor landen rationele argumenten hebben, door een meerderheid eenvoudig van tafel worden geveegd, alleen omdat men geen consensus kon vinden”, aldus de Slowaakse premier. Ook Tsjechië, dat vandaag ook tegen de verplichte herverdeling stemde, is kritisch. De Tsjechische president zei “dat de toekomst snel zal uitwijzen wat een enorme fout dit is en dat de gewone burger de rekening weer gepresenteerd krijgt “.

King Willem: “Vluchtelingen OK! Slapen in mijn paleizen NEE!”  Two Face Dijkhoff’ maakt radicale draai als een echt VVD-Boef met Twee Petten.
Toch is er volgens de VVD staatssecretaris Boef Dijkhoff van Klasse Justitie, die namens  de Nederlandse Elite bij het overleg zat te brallen, geen sprake van een ruziesfeer binnen Europa. “Er is een verschil tussen een stemming en ruzie. Soms moet je concluderen dat er geen consensus is en dat er gestemd moet worden. Als er sprake was van een ruziesfeer, dan had het wel langer geduurd”, aldus de liegende Dijkhoff. De ‘staatssecretaris-boef’ heeft er alle vertrouwen in dat de landen die vandaag tegen de verplichte opname van vluchtelingen stemden, wel vluchtelingen gaan opnemen en dumpen in Volksbuurten en/of leegstaande kantoorpanden . “Er zijn landen die ‘nee’ hebben gestemd, maar het voorstel is wel aangenomen en dat verplicht hen om ook mee te werken, anders zorgen wij er samen met Goldman Sach voor dat zij net zo eindigen als Griekenland, Spanje, Italië of Portugal en misschien wel als Syrië, ha,ha,ha.” Fransje stond inmiddels naast hem  al weer te huilen en bralde dat hij toch echt een goed PvdA mens is. Buitenbeeld geeft Dijkhoff Fransje een klap op zijn achterhoofd en sneert hem toe te stoppen met zijn hinderlijke ‘SBS-Tokkie gesnik’. Dit hilarische  nieuwsfeit werd door de Staats-NOS als enige per toeval op de camera vastgelegd, maar helaas durft en mochten zij het niet uitzenden. Dijkhoff dacht namelijk dat de camera al uit stond. Roemenië, één van de vier landen die tegen stemde, heeft  laten weten wel mee te werken aan de verplichte opname uit vrees in nog grotere armoede te worden gestort. Maar Slowakije en Tsjechië denken daar anders over. Slowakije dreigde eerder al naar het Europees hof te stappen als er in Brussel besloten zou worden tot een verplichte opname van vluchtelingen.

Timmermans huilde en loog weer als vanouds.

‘Eurocommissaris-PvdA-acteur Timmermans’  met nog lichte pijn in zijn achterhoofd noemt hij het besluit van vandaag “een daad van Europese solidariteit”. Volgens hem is het akkoord dat er nu ligt een belangrijke stap om verder te komen, en een belangrijke voorwaarde om morgen verder te kunnen praten. Dan komen de Graai maar raak regeringsleiders in Brussel bijeen.

De Kamerleden van de Gevestigde Orde partijen en King Willem: besluit vluchtelingen goede eerste stap voor jarenlang zakken vullen voor de ‘VVD- Vastgoed Maffia’en de Bestuur’s Ratten in pak.
 De Twee Petten partijen in de Tweede Kamer Nepparlement zijn overwegend blij met het Europese akkoord  Dictaat van Merkel over de herverdeling Jetta Klijnsmavan de ‘Asielzoekers-Kassa’ in Gevangenissen en Volksbuurten, maar ze vinden dat het hier niet bij kan blijven. “Dit is een eerste stap naar een gezamenlijk Europees antwoord op deze humanitaire crisis”, bralt PvdA-Kamerlid Kuiken. Over de humanitaire crisis in Griekenland, Ierland, Spanje, Italië en Portugal geen woord.”Vluchtelingen moeten in veiligheid kunnen bouwen aan een nieuw bestaan als “Onrendabelen” in één of ander Volksbuurt en het ieder-voor-zich-graai-denken van bonussen en uitkering van 110 miljoen euro per jaar voor mijn King Willem in Europa moet (niet) stoppen.”De PvdA ‘Onderkruiper Jan Vos’ was deze keer niet bereikbaar om Wilders aan de schandpaal te nagelen.Hij was op geheim werkbezoek bij leegstaande Kantoorpanden van zijn VVD gabbers in crime en naar onbewoonbaar verklaarde gevangenissen om de vluchtelingen te helpen exploiteren.Maar het houdt hierbij niet op qua hulp voor de Vluchtelingen uit Den Haag. Jetta Klijnsma is inmiddels ook al gesignaleerd langs de snelwegen in Hongarije en Kroatië om de Vluchtelingen te bewegen te stoppen verder naar Nederland en Duitsland te trekken en adviseert de Vluchtelingen ter plekken met zijn alle een moestuin te beginnen. Ze heeft wel al een paar klappen gekregen van de plaatselijke corrupte politie, want die dachten dat Jetta een Zigeunerin was die als ‘Show- invalide’ liep te bedelen. De EU- Burgers die al jaren homeless zijn en nooit worden geholpen zijn verbijsterd en zijn een actie begonnen JeSUISCharlie Homeless! Trouwens over die altijd dronken en stoned zijnde rijkelui’s beroepsbeledigers hebben we ook niets meer vernomen, nadat zij zich de redactie uitvochten over de verdeling van de bloed winst van 30 miljoen euro, maar dat terzijde.