Koningin Shell Beatrix

(Van onze Royaal Graaiende Zakkenvullers redactie)

AMSTERDAM-NOIR-King Willem: “Vluchtelingen OK! Slapen in mijn paleizen NEE!”
Prinsjesdag staat voor de deur. De dag van waanzin, leugens, maar vooral die van de Dekels op de Graaiers pannen. Het koningshuis bezit prive 20 miljard en kan niet rondkomen zonder belastingvrije miljoenen salarissen uitkeringen. En daarmee  zijn King Willen, Queen Exotica en Bilderberg-Beatrix de facto de grootste schaamloze zakkenvullers van de wereld. Toen de King werd gevraagd tijdens zijn exlusieve Kronings interview (= propaganda) met NOS of hij hun uitkeringen niet te hoog vond in deze tijd van crisis voor Jan met de Pet kreeg hij een lichte rode kleur en stotterde:” Het kan echt niet minder, anders kan ik en mijn vrouw niet rondkomen”. De Oranje Tokkies kregen tranen in hun ogen voor de buis en hingen spontaan de Oranje vlag uit hun raam en dronken zich helemaal lam aan Oranje Bier en bralde luidkeels het Koningslied (kosten een half miljoen euro die verdwenen in de zakken van die andere Koning van het Showbiz vuilnis Joop van den Ende).

“Koniklijke Familie Nooit Genoeg”  Graait ten koste van de allerarmste. Hofnar Rutte legt het uit.

Koning Willem-Alexander De Graai King gaat er volgend jaar in inkomen weer fors op vooruit, net als zijn Graai moeder en zijn altijd in het buiten land V.I.P.reizende vrouw  import bruid. Dat valt op te maken uit bronnen in Den Haag na tweets Alexander-Maxima-Beatrix-Gelderlandervan het AD. De bijstandsgerechtigden gaan er op achteruit en leveren van hun honger maand uitkering van € 1180 een procent in. Het is niet duidelijk of het geld dat bespaard gejat wordt van de Bijstandgerechtigden door het Lieg en Bedrieg Kabinet naar het Royaal Zakkenvullers trio King Willem, Maxima en Beatrix gaan. Misschien kan de aan hoogmoed waanzin lijdende Samsom dat uitleggen?
De “grondwettelijke uitkering” ( = Stelen met de wet) aan de koning wordt 43.000 euro hoger, prinses Beatrix krijgt 24.000 meer en koningin Máxima 17.000. Het koningspaar krijgt dus 51 duizend euro alleen al aan een verhoging. Dat zijn vijf jaren uitkering voor een Bijstand familie! Is dat waazin of niet?

De Graai-culltuur kent geen schaamte en solidariteit in Banana-Fraude-Nederland.

De stijging lag in de lijn der verwachtingen, omdat de drie trendvolger  van de vicepresident van de Raad van State. Ook al zo’n Rat in pak Zakkenvuller.
Ze zaten eerder dus ook op de nullijn bericht de Telegraaf,hetgeen niet waar is, want de King graaide er vorig jaar als enige in Nederland acht procent bij. Vorig jaar stonden ze wel voor een iets hoger bedrag op de begroting, maar dat was zo  duister geraamd in verband met een mogelijke premiewijziging voor de Graai- vicepresident.
De koning ontvangt dit jaar nog 823.000 euro, prinses Beatrix 465.000 en koningin Máxima 326.000. Waarom Beatrix die inmiddels AOW heeft en met Graai-pensioen is nog steeds 456,000 ontvangt is zelfs voor ons de bizarre om te kunnen doorgronden. De PvdA heeft laten weten bij monde van hun Partijvoorziter de dronkenlap Spekman dat deze uitkeringen aan de Biljonairs Kamaraad Willem,Maxima en Beatrix prima passen bij de PvdA slogan Eerlijk Delen. Spekman: Als de King een keer op zwart zaad zit kan hij met zijn kinderen altijd een keer met mij mee naar FC Utrecht met mijn gratis seizoenkaart” .De King was zelf niet bereikbaar voor commentaar, omdat hij te druk was met het in de rondte scheuren in zijn verlegende Audi8 liet zijn RVD leugenaar weten. Ook zijn baas Queen Exotica was niet bereikbaar voor commentaar, omdat zij al weer druk in New York of elders is om de arme aldaar te helpen te shoppen en uit te gaan in het beschaafde V.I.P nachtleven…………?