( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- VVD ‘Werkgever-uitbuiters’ blijven bij invoeren ‘Slaven-cao’s’.Hans de Boer
De kennelijk totaal gestoorde VNO-NCW Graai-Boss en Top VVD-er beledigt honderdduizenden wanhopig werkloze tot op het bot met zijn sneer dat het ‘labbekakken’ zijn, die per direct aan het werk kunnen en moeten. Dat bralt voorman ‘Snake in Suit Hans de Boer’ van de ‘Ethnic cleansing – werkgeversorganisatie VNO-NCW’ hysterisch als een echte Haat-zaaier. Waarom roept de PvdA nu niet op om massaal aangifte te gaan doen tegen deze ‘VVD Haatzaaier De Boer’, zoals zij wel deden tegen Wilders? Waarom grijpt de GGZ en/of Justitie niet in? Is zijn Labbekakken sneer geen smaad en laster gepleegd  door TBS- patiënt Hans de B.?

Snake in suits when ‘VVD- psychopaths’ go to work.Hans de Boer en Halbe Zijsltra: “Geef ons maar de Qatar-slaven- Cao’!”
Om ze aan het werk te krijgen wil De Boer dat de toch karrige  bijstandsuitkering omlaag gaat, zodat ‘Jan met de Pet’ vanzelf omkomt van de honger, bralt hij als een volle criminele ‘VVD-TBS psychopaat’ woensdag in de Volkskrant.,,Handen uit de mouwen’’, bralt hij tegen het grootste deel van de half miljoen ‘bijstanders’, onder wie vele hoogopgeleiden. ,,Die kunnen ook gewoon asperges Halbe Zijlstrasteken als de ‘Poolse-Slaven’, in het zonnetje, met de radio aan. Wat is daar fout aan? Laten die ‘Labbekakken’ een voorbeeld aan mijn King Willem nemen, die ook 8 a 10 maanden per jaar ook in het Buitenland ‘werkt’ voor zijn uitkeringkje van slechts 110 miljoen euro belastingvrij per jaar”. Veel VVD werkgevers Slavendrijvers willen mensen volgens De Boer geen vast contract meer geven en wat is er verkeerd aan dat wij af toe onder het genot van een ‘Grote meneer ‘- ‘VVD-Toean Besar Bitter’ lemon een arbeidertje  en veilen onder ons . ,,Ze zeggen: waar begin ik aan? Mensen staan op de loonlijst en ik kom nooit meer van ze af als oud vuil. Ze worden ziek van het hongerloon en wij betalen twee jaar ziektegeld. Straks ook nog een derde WW-jaar. Geef ons maar Qatar;; Wat denken die Labbekakken wel dat zij ook recht hebben op bonussen en riante afvloeiing feestpakketten van onze bendeleden? VNO-NCW beloofde loog in 2013 in het Sociaal Akkoord te zorgen voor honderdduizend banen voor mensen met een arbeidsbeperking. Daar komt voorlopig niets van terecht, zegt De Boer. ,,In alle eerlijkheid: ik heb momenteel niks te bieden en verklaar daarmee alsnog de ‘Pvda Kapo Jetta K.’ met terugwerkende kracht tot leugenaar en goedgelovige PvdA-Idioot .” Pikant: De VVD ‘Gestapo-man Sjoerd Potters’ heeft van het Labbekakken interview van opwinding en genot in zij leren ‘VVD-speedo’ onderbroek gepist.

Bralde Rutte laatst niet vergelijkbare worden: “Sterf maar alle arme”.

De Boer spreekt zich verder uit tegen de verhoging van de btw. Hij is voorstander van een verlaging van de leeftijd voor het minimumjeugdloon naar 21, misschien zelfs 20 jaar. Wie nog meer vragen heeft kan terecht bij onze Diederik Samsom, die zal10922261het u allemaal uiteggen, aldus een inmiddels met schuim op zijn bek brallende ‘VVD-Gek’. Hoe het ook zij, wij roepen iedereen in het belang van de democratie en de Rule of Law  op om Hans de Boer op straat aan te spreken en ter verantwoording te roepen inzake zijn straffeloos haatzaaien en beledigen van de meest zwakkeren onder ons. Wij van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir met onze Street soldiers redactie hebben  Hans de Boer boven aan ons ‘Volks-Klaprecht-lijstje geplaatst om deze vijand van het Volk met onze beroemde beruchte verborgen camera overval methode te gaan interviewen.