( van onze EU Elite-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- „ I’d Rather Go Blind, dan te buigen voor de ‘Ratten in pak ( Snake in Suits).
PvdA Eerlijk delen: 1.000.000.000.000 dollar naar aandeelhouders in dood en armoedeDe stem van het volkDe wereld is veranderd in een hysterische Mediacratie. De vaste ‘kruimel- baan’ voor ‘Jan met de Pet’ bestaat ook niet meer in het Westen. Ook wij zijn nu in de Derde Wereld beland waar arbeiders niet meer zijn dan plofkippen of organen handel voor de Ultra-rijken. Gelukkig hebben wij nu de pulp-media met hun hersendoden ‘Maffia Boss John de Mol’ Shows met zijn  ‘VVD-Gay Guy’s’ als de Dutch “Geer en Goor”om  de  kaal geplukte  massa verdoofd te houden.”Met deze polemische woorden bralde de Italiaanse Mussolini  ‘Graai-premier Matteo Renzi’  (uit welk riool hebben ze die oplichter Renzi nou weer vandaan gehaald?) zondag de vakbeweging, die zaterdag honderdduizenden betogers op de been had gebracht om te protesteren tegen de criminele versoepeling van het ontslagrecht en het extreme uitbuiting van de arbeiders in het Italië van ‘Media -Maffia Magnaat’ en ‘Pedofiel Silvio Berlusconi’ in bijzonder en die van de ‘EU- Fraude-Elite’ in het algemeen .

,,Wie zich in 2014 vastklampt aan een regeling uit 1970, is als iemand die een iPhone pakt en vraagt waar hij het muntje in moet gooien. Of die vraagt hoe het rolletje in de digitale camera moet”, aldus de extreme criminele corrupte regeringsleider Renzi  van de Ultra-rijken volgens persbureau ANSA.
Renzi’s corrupte Democratische Partij (PD) is verdeeld over de kwestie. Andere prominente partij leden steunen de betogers en vinden dat vaste banen behouden moeten blijven als spil van de arbeidsmarkt. Zij worden nu allemaal met de dood bedreigd en niet door de mysterieuze “Dutch Taartman” van John de Mol, maar door de heuse levensgevaarlijke Maffia. Renzi vindt dat links in Italië er vooral voor moet zorgen dat wie zijn baan verliest door de staat wordt geholpen. Volgens Renzi heeft Italië een Derde Wereld toekomst als het verandert, maar dan moet het ,,zichzelf vrijmaken van enkele terechte angsten voor slavernij en uitbuiting en dagelijkse honger”.
John de Mol en Silvio BerlusconiDe grootste Italiaanse vakbondskoepel CGIL, die decennia optrok met de Italiaanse Communistische Partij (PCI), vergelijkt Renzi met fascistische Italiaanse leider Mussolini en de Engelse ‘Casino Kapitalist Gangsterin Margaret Thatcher’, de conservatieve Britse premier die in de jaren ’80 de macht van de vakbeweging drastisch inperkte voor de Ultra-rijken. En sindsdien lijden een miljoen Engesle arbeiders kinderen dagelijks honger. De CGIL bracht zaterdag 1 miljoen mensen op de been om in Rome te protesteren tegen versoepeling van het ontslagrecht en verdere flexibilisering van de  arbeidsmarkt. Persbureau ANSA repte over een enorme rode stroom van mensen die liepen met rode vlaggen en rode ballonnen.Susanna Camusso, de leidster van de CGIL, dreigt met een algemene staking als het parlement de maatregelen aanneemt. Volgens de CGIL is er al te veel onzekerheid op de arbeidsmarkt. Het Maffioso kabinet-Renzi vindt de hervormingen nodig om de roof de arme scheel economie aan te wakkeren. Italië kampt met een jeugdwerkloosheid van boven de 40 procent met dank aan de EU-Elite en de Italiaanse ‘Maffia Boss Silvio Berlusconi’.