( door J. Walendijk i.s.m. Volksnieuws uit Amsterdam-Noir)

lezersAMSTERDAM-NOIR-Nu worden bijv. koeien al jaren gemerkt in hun oor.
Het Chinese Onrechtsysteem wordt ingevoerd door de VVD en PvdA in Banana-Fraude-Nederland.
De Plofkippen Bio-Industrie is uitgeroeid tot een soort van walgelijke concentratiekampen voor de (slacht) dieren. Feitelijk worden mensen steeds meer behandelt als dieren in de Bio- Industrie met concentratiekampen, zoals recentelijk ook maar weer eens bleek uit het bral-interview dat Arbeiders verrader Lodewijk Asscher gaf en de ultieme arbeider-robot beschreef van het Bio-kapitalisme.

Het proces is in gang gezet, en op deze wijze zullen de slinkse ratten in Den Haag en omstreken in de nabije toekomst in real-time iedereen in de gaten kunnen houden. De bevolking zal gedwongen worden te gehoorzamen, want geen chip = geen registratie in NL = geen aanspraak kunnen maken op sociale voorzieningen etc. etc.

Arbeiderskinderen worden opgeleid tot slaafse Chinese seks en ‘Organen–Plofkippen’.
Plofkippen
Het zal zelfs verder gaan, want op deze chip zal ook de informatie omtrent je genetisch materiaal opgeslagen worden, het DNA. Aan de hand hiervan zal bekend zijn voor welke ziektes je bevattelijk bent in de toekomst, en aan de hand van deze informatie zullen de zorg- en uitvaartverzekeraars bijvoorbeeld zeer variërende premies gaan eisen van de bevolking. Daarnaast kunnen de Ultra-rijken hun ‘Bio-Plofkippen arbeiders’ dagelijks in de gaten houden en wie zal het zeggen met een druk op de knop Endlösung als zij niet meer voldoende eiren leggen, Enz. enz. enz….Wel beschouwd zijn de doelstelling van de Partij voor de Dieren steeds meer van toepassing op ‘Jan met de Pet’ Plof- kip, niet dan?

Noot: Zoek het verschil tussen de ‘Kapo-Jetta Klijnsma-Werkloze Wet’ van Nu en de ‘Nazi-Werklozen-Wet’ van toen.
Al vóór het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog waren er Nederlanders in Duitsland werkzaam. Dat land was zich vanaf 1933 in een ijltempo aan het opbouwen en er was volop werk te vinden, terwijl thuis de economische crisis maar bleef voortduren. Niet alle werkzaamheid in Duitsland was trouwens vrijwillig. Al voor de bezetting, namelijk tussen februari 1938 en september 1939, achtten de arbeidsbureaus werk in Duitsland ‘passende arbeid’ voor werkelozen. KVP-voorman Carl Romme was hier instrumentaal in. Vooral in de grensstreken werd dit ook toegepast: Ongeveer 1800 mannen werden gedwongen tewerkgesteld bij de oosterburen. Weigering resulteerde in stopzetting van de werklozensteun. Bovendien kwam men dan niet meer in aanmerking voor binnenlandse werkverschaffingsplaatsen.
Bron: Arbeitseinsatz