( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR–Omerta van kracht bij  (video) ‘Zwarte Piet’ Humberto als Peter R. optreed als ‘Taart-Ontvoering deskundige’ John de Mol. maffia bazen john de mol silvio berlusconi
Grote kans dat de achterbuurman van Linda de Mol ook slachtoffer is geworden van de ‘ongrijpbare’ bejaarde Taartman afperser die de Maffia familie De Mol terroriseert. De Taartman lijkt wel het Ebola virus in het Gooi.
De buurman kopt de Telegraaf, Hans Slim, kreeg vorige maand ook al een dreig Taartbrief die op dezelfde manier geadresseerd was als de Taartbrief aan John de Mol. Wat een toeval?
Inmiddels hebben bijna alle ‘Showbizz-Vuilnis BN-er’ middels het zingen van een ‘Koningslied’ voor John de Mol in zijn tuin van zijn villa hun steun betuigd. Kwade Gooische privé tongen beweren dat omwonenden geklaagd hadden bij de politie omdat zij dachten dat er een stel wilde krolse katten zaten te janken in de tuin van de megalomane villa van De Mol.

Dat meldt de ‘Ja-knikkers-Volkskrant’ met droge ogen. Wat de ‘Ja-knikkers Volkskrant’ niet meldt is dat Steve Brown in deze Taart-soap ook maar weer even vals werd beschuldigd door ‘Hoerenloper Peter R. de Vries’ zijn “Hoerenjong de Bruine Rat Bas van Hout” dat hij ooit Johnny de Mol Jr. wilde ontvoeren (video) door hem te lokken met een Taart cocaïne . (Video)

Is Gooische sensatiebak en fantast Hans Slim soms de Taartman?
Het meest voor de hand liggend als hij al bestaat is dat Maffioso Berlusconi de Taartman is, maar daar zwijgt zowel de pulp-media, de Kijkcijfer-politie en de gesubsidieerde  grachtengordel pers als de dood over.Hans Slim ontving volgens eigen gebral een envelop waarop het adres eerst was uitgeprint en vervolgens op de envelop was geplakt. Hij wilde niet zeggen of er een Taart in de envelop zat.

De Taart-boodschap? Waarom wordt drugsimperium Familie de Mol bedreigd en afgeperst.
“Stop met je (niets) onthullende boek ‘Typisch Gooisch’.” De brief is op dezelfde wijze geschreven, inclusief geforceerde spelfouten, net als in de brieven aan De Mol. Die Taartman toch.De volledige inhoud van de brief houdt Slim, die samenwerkte met Maffia Boss John de Mol, liever voor zichzelf. “Dat is in opdracht van de ‘Kijkcijfer- recherche‘.”Politiewoordvoerder Bernhard Jens bevestigt dat de dreigbrief van Slim wordt betrokken bij het mysterieus ‘Taart-onderzoek’. Het is ons niet bekend of deze politie woordvoeder Jens ook in het Mega corruptie onderzoek zit dat nu loopt tegen markant de hele ‘Taart’ politie top in Nederland. De ‘ongrijpabre’ Taartman is iedereen te slim af.

‘Bagger-Peter R. De Vries’ kan geen Taart vinden.
Waar is nu bijv. John de Mol zijn speurneus Peter R. de Vries, die toch alle niet door de domme, corrupte politie onopgeloste zaken oplost? Die volgens de Top Boss van Justitie Herman Bolhaar het voorbeeld is voor zijn corrupte Taart-politie?

(Peter R. de Vries bekent: “Mijn website is één grote leugen”.)

Als de brieven inderdaad van dezelfde Bejaarde Taartman afperser zijn, dan zou het kunnen dat de dreigementen uit de hoek van de Gooische Taart-incrowd komen. Iemand die absoluut niet wil dat er ‘Taart-geheimen’ onthuld worden in het boekje ‘Typisch Gooisch’. We worden jaar in jaar uit markant dood gegooid met ‘Gooische Taart-Geheimen’ in de pulp-bladen van types als de extreem corrupte ‘Pedo Evert Santegoed  (video) zonder (SBS)-hart’ met heel veel lariekoek, maar nu mag opeens niemand het weten van de Taartman.
Dat het nieuws nu naar buiten komt, is wel toevallig. Aankomende donderdag komt het ‘Taartman-boek’ van de kennelijk aan lager wal geraakt Slim uit. En wie zal het zeggen neemt de Taartman het eerste exemplaar in ontvangent, tegelijk met een spannende ontmaskering’s actie met verborgen camera van ‘Held Peter R. de Vries’? Wat zullen de SBS-Tokkie’s dan smullen van de ‘Taartman- soap en john de Mol van de sensatie Kijkcijfers.