(door onze corrupte misdaadjournalistiek redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Hoe is dat nou mogelijk?
John de MolImperium John de Mol gebouwd op drugsgeld!
“In de jaren 80 zou John de Mol als een soort loopjongen van een beruchte Nederlandse crimineel hand en span diensten hebben verricht. Deze zelfde heer zou indertijd John de Mol en zijn toenmalige kompaan Willem Ruis geholpen hebben hun faillissement te voorkomen. Dit door via een zekere Charles G. (toenmalig eigenaar van een verhuurbedrijf van televisies aan particulieren) die maar liefst één miljoen aan drugsgeld in hun business pompte. Door dit crimineel startkapitaal is John de Mol uiteindelijke miljardair geworden,” weet Belg.be.

Hoe zit het met de aangifte gedaan door het swingers-echtpaar Peter R. de Vries tegen zijn ‘Bordelo Boss Willem Holleeder’.
Het is alweer elf maanden geleden dat het in doodsangst verkerende ‘Swingers-echtpaar Peter R. de Vries’aangiften hebben gedaan tegen Willem Holleeder wegens bedreiging en afpersing, extra verzwarend omdat Willem dat feit gepleegd had n.b. thuis bij het Swingers-echtpaar ‘Bordelo-Villa’ te Naarden.

De ontbrekende media-meneer John de Mol.
Organigram Misdaadgroep Peter R. de Vries sinds 1980taliaanse maffiabestrijders waarschuwen al jaren dat de maffia in Nederland voet aan de grond krijgt en klagen over het gebrek aan alertheid en realiteitszin bij politie en justitie. Waar er wel een speciale unit is voor voortvluchtige Britse misdadigers,is dat bij de Italiaanse maffia niet het geval. Maar misschien is de reden dat de Maffia hier ongemoeid wordt gelaten wel een geheel andere dat het ontbreken van realiteitszin, namelijk dat informatie positie zorgvuldig opgebouwd in 20 jaren van Super informanten Peter R. de Vries of John de Mol. Of ergerlijker is hier sprake van een Mega corruptie tot in de hoogste regionen van de  Pulp-Media en het Openbaar Ministerie?

Steve Brown beschuldigd dat hij de zoon van John de Mol wilde ontvoeren.
Ooit werd ing. Steve Brown vals beschuldigd door “Het Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout” van ‘Maffia Boss John’ dat Brown zijn ‘ Dwergzoontje Johnny de Moran’ wilde ontvoeren. Die valse beschuldiging werd nadien breed uitgemeten in o.a. Barend en van Dorp en de helePulp-media maffia bral programma’s en Jaknikkers-Pers uitgemolken.

Greetings from the Dutch underworld and Anthony Hopkins. An interview with ex-gangster Steve Brown.