Agent Rishi
(het moet nog sneller en eenvoudiger)

Raadsheer Hogeraad ‘Ybo Buruma: Strafrechten is al jaren alleen voor ‘Volkse- Moordenaars’ en Kruimel Crimineeltjes

Jong leren lenen als slaaf en oud door de ’Endlösung-Schoorsteen’.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

ivoAmsterdam-Noir-Unicum in de Geschiedenis van de Rechtsgeleerdheid: De altijd liegende, bejaarde VVD Minister Ivo Opstelten gaat nieuw Wetboek fabriceren. Het wordt een nachtmerrie voor ‘Jan met de Pet’. Feodale tijden zijn weer terug in “Banana-Fraude-Nederland”.

Het “Tuig in Zwarte Toga” bekent steeds meer kleur:
Gesundes Volksempfinden“.
(Het is straks aan de rechter om te oordelen wat het gezonde rechtsgevoel inhield, en ook welke en hoeveel straf er op een gedraging stond.De rechter kan dus zeggen: “Wat de aangeklaagde heeft gedaan is niet strafbaar, maar het gezonde volksoordeel vindt het gedrag zo erg, dat het toch strafbaar moet zijn. Daarom veroordeel ik u, voor staatsgevaarlijke denkbeelden, tot 20 jaar gevangenisstraf.” Eventueel kan hij zich op de SBS-publieke opinie beroepen, die zwaar gemanipuleerd worden  door de Media Maffia van John de Mol en Joop van den Ende van de Heersende Klasse )

Dit Kabinet stuurt de chronisch zieken en invaliden naar de slachtbank.
Nederlands grootste rechtsgeleerde en integere “Mensch” Paul Scholten draait zich om in zijn graf.
Voor wie meer wil weten over hoe het duistere rechts systeem van de Heersende klasse echt werkt om het ‘Klootjesvolk’ onder de duim te houden:

Nederland krijgt een nieuw Wetboek van een Leugenaar en een Witwasser. Een nieuw Wetboek van Strafvordering Straf de Arme moet een einde maken aan te ver doorgeschoten administratieve rompslomp voor de politie. M.a.w. de Volksonderdrukking moet sneller en eenvoudiger, maar vooral goedkoper. De Volkskrant ‘undercover- agenten’ Martin Sommer en Lidy Nicolasen van OM Boss Herman Bolhaar noemen die laatste opvatting een Complot. De Critical Legal Studies Movement. en Frankfurter Schule denken daar anders over.

De Arbeiders kunnen straks niet meer zelf hun ziekenhuis kiezen. Schipper reist gratis af naar Brazilië.
Het “Lieg en Bedrieg Kabinet” houdt uiteraard rekening met de toekomst, dat het Klootjesvolk met al die onmenselijke huis uitzettingen, Wurg-Boetes en Wurg-incasso afpersingen, werkloosheid en steeds meer lage hongerlonen meer en meer in opstand zal gaan komen. Minister van Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie Ivo Opstelten (VVD-misdaadgroep) wil de modernisering (= terug naar de middeleeuwen) van het huidige Wetboek van de Heersende Klasse nog deze kabinet regime periode afronden, meldt zijn intens corrupte ministerie vandaag.

Liegende Ivo: Het is niks en het wordt niks voor het ‘Klootjesvolk’.
Wat het ministerie niet vermeld is welke hoge gewetenloze ambtenaren dit vuile werk opknappen. De hoge justitie, al dan niet corrupte en/of pedofielen ambtenaren met de vuile handen blijven graag anoniem. Deze louche lieden zijn allemaal hoog opgeleid en leven buitenzorg, maar beseffen ter degen dat zij extreem criminele vuile handen maken. De ze worden rijkelijk betaalt ( zwijg geld,omkoping) voor hun misdaden met de (VVD)-wet in de hand.

AIVD vreest aanslag “Lone Wolfs” op ‘Elite Pedo en Rapist studenten club Minerva’.
Het moge iedereen duidelijk zijn dat de Minerva man en goede (pedo? rapist?) vriend van ‘VVD Heer Rapist Demmink’ de bejaarde altijd liegende Ivo Opstelten te dom is om ook maar een artikeltje in het Wetboek zelf te veranderen. Zijn eigen wapenspreuk is immers: ‘Het is niks en wordt niks’.

Het Proces van Franz Kafka in Nederland.
Dat doet dus een legertje naamloze gluiperige goed opgeleide juristen van het verdorven Kaliber die u dagelijks kan aanschouwen bij de Parlementaire woningbouw coöperatie    commissie. Het zijn de naamloze types, die eeuwen lang, altijd achter de schermen voor Bloederige regimes als die van Stalin, Mao, Hitler, Franco, etc. de wetten uitvaardigen, die Frans Kafka in zijn boek:”Het Proces” zo verstikkend en uitzichtloos heeft beschreven,

De rek is volgens het liegende ministerie uit het oude wetboek. Het dateert uit 1926 en is sindsdien niet minder dan 323 keer gewijzigd. Zo moesten fouten worden gerepareerd en zijn steeds nieuwe artikelen toegevoegd. “Het wordt steeds moeilijker om de juiste regels te vinden in een oerwoud van wettelijke maatregelen en oplossingen. Bovendien valt het niet mee om Europese richtlijnen in te passen”, stelt het liegende en gewetenloze ministerie.

Dutch-Volksgerichtshof draait nu op Volle Toeren in “Banana-Fraude-Nederland”. Geen eten voor Hongerende arbeiderskinderen.
De administratieve belasting is daarbij volgens het ministerie te ver doorgeschoten vanwege verplichtingen die geen toegevoegde waarde hebben, maar wel het opsporingsproces sterk belasten. Zo moet de politie herhaaldelijk dezelfde informatie aanleveren in één onderzoek. Aanpassing moet leiden tot verbetering van de slagkracht bij politie Blauwe Hulptroepen van de Heersende Klasse en SBS Openbaar Ministerie tegen het ‘Klootjesvolk’.

Raad voor Rechtspraak staat in dienst van de Straf de arme maatschappij.
Een belangrijke reden voor de vernieuwing van het wetboek is volgens voorzitter van de Raad voor de Rechtspraak Lakei van Ivo Opstelten Frits Bakker, verder dat de partijen in de strafketen obstakels ondervinden wanneer informatie van de ene partij naar de andere moet.
“De stroomlijning van de strafrechtketen is belangrijk. Voor de burger zal het nieuwe Wetboek van Strafrecht toegankelijker en begrijpelijker moeten zijn liegt hij. En voor de partijen die ermee moeten werken, moet het de lastige hobbels wegnemen. Het kan efficiënter, zonder in te leveren op de in eeuwen opgebouwde waarborgen voor een zorgvuldig strafproces.”

In het wetboek staan alle regels waaraan politie, het Openbaar Ministerie, rechters en advocaten zich moeten houden in het strafproces, vanaf de opsporing tot en met de uitvoering van de straf. Hoewel het wetboek op de schop gaat, blijven de uitgangspunten en beginselen ongewijzigd voor de Rijken, maar zal drastisch veranderen voor het Klootjesvolk. Angstige Frits Bakker off the record: “De praktijk is al lang dat (VVD)-Justitie en politie de oxide beginsel van het Wetboek van Strafvordering en het EVRM
(mensenrechten) aan hun laars lappen en aan stuw lopende band het Klootjesvolk zonder rechtsgrond bikkelhard aan pakt. Zij dienen al lang niet meer de wet, maar de wet is er om hun doelen te verwezenlijken, namelijk de Status quo handhaven van de Have’s en de have not.”