Jeroen Dijsselbloem
Stem PvdA: Eerlijk delen met onze (VVD) bazen de Ultra-rijken-Werelds rijken $524 miljard rijker in 2013.

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Bericht van het ‘Arbeiders-Front’ uit de ‘Slaven-Democratie’ “Banana-Fraude-Nederland”.
De totale pot voor Bloed-bonussen voor de Bankier-Gangster op Wall Street is in 2013 met 15 procent gestegen tot 26,7 miljard dollar (19,2 miljard euro). Dat maakte de financiële toezichthouder van de staat New York woensdag schaamteloos bekend. Ja, mensen u leest het goed bijna 20 miljard wordt verdeelt over een paar duizend man, terwijl bijv. in Nederland miljoenen eerlijke, al dan niet werkende burgers al sinds 2008 de broekriem moeten aanhalen om 17 miljard te ‘bezuinigen’ tot zij van de honger geen ontlasting meer hebben.

Bankiers huilde van de lage bonussen. Accijnzen in 11 jaar 35% hoger voor ‘Jan met de Pet’-Stelen met de wet neemt ‘Bijbelse proporties’ aan.
Banken beroven mensenMax Keiser wil doodstraf voor financiële terroristen.
Volgens de blinde toezichthouder bedroeg de gemiddelde bonus 164.530 dollar, het hoogste bedrag sinds het uitbreken van de financiële ‘Jan met de Pet crisis’ in 2008 en het op twee na hoogste niveau ooit. Ook het aantal homeless-mensen op straat  sinds 2008  is ook op het hoogste niveau tot groot genoegen van de ‘Dutch premier Mark Snake Rutte’. Rutte: “ Dat is pas echte Liberale Vrije Marktwerking naar mijn stenen hart.”

Wall Street-bankiers moorden en zelfmoorden voor de grote poen.
Het criminele Wall Street is van groot belang voor de inkomsten van de staat New York en de gemeente New York. In het fiscale jaar 2013 waren belastingen voor de financiële sector op Wall Street goed voor 10,3 miljard dollar aan inkomsten voor de staat New York, ofwel bijna 16 procent van het totaal. Voor de stad New York zijn de belastingen op bedrijven die actief zijn op Wall Street goed voor 8,5 procent van alle inkomsten en daarvoor mogen zij straffeloos de andere 98 % van de Amerikanen en de rest van de Wereld beroven tot op het bod.