Fred Teeven
Een zeldzaam kritisch interview met Fred Teeven hoe het is om te moeten leven op een Dodenlijst en wie het kennelijk op zijn leven hebben gemunt. En waarom hij op die dodenlijst staat?

( van onze verworpene der aarde redactie)

Amsterdam-Noir-Onze interesse voor dit interview was gewekt door publicatie in de  ‘Jaknikkers-Pers’ in de trant van: “Staatssecretaris Fred Teeven (VVD, Veiligheid en Justitie) wordt ernstig bedreigd en heeft sinds enkele weken persoonsbeveiliging. Ook zijn huis in Amsterdam wordt bewaakt.”

‘Griezel Fred  Teeven’ is nu toegetreden in het ‘V.I.P. rijtje’ weldenkend en fatsoenlijk politici Rita Verdonk en Geert Wilders, die ook werden of worden bedreigd.

Rita Verdonk mist tot vandaag de dag nog steeds die fijne gratis ‘V.I.P.-Bewaking’ van de Staat ( = nu VVD en PvdA).  En nu als ‘De Uitkerings-Klaploper’ (10 duizend  euro per jaar) die zij als Minister vervloekte zelf al jaren van haar ‘Luxe Wachtgeld’ (een kleine 110,000,- euro per jaar) geniet. Het is ons niet bekend of Rita Verdonk ook ‘V.I.P-   ‘belastingvrij’ bivakkeert in ‘Dutch Rue de Bestuurs-Gangster’ te Aruba.

Voor dit interview mochten wij komen bij Fred Teeven thuis. Toen wij arriveerde bij Fred Teeven zijn huis moesten wij gelijk denken aan huizen Bunkertjes van bijv. ‘Onderwereld-figuren,’ zoals die van “Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout” en Cor van Hout, etc.. overal rolluiken en beveiliging camera’s.

bruineratbasvanhouthol

Er is wel een verschil met de Onderwereld Kopstukken, die op de Dodenlijst staan wat betreft beveiliging rond om het huis van Fred Teeven.

Voor Teeven zijn huis stond zo’n politie ‘Beveiliging-Unit’ en in de straat liepen wat ‘onopvallende’ Gorilla’s op Bata schoenen rond te hijgen. Waarom krijgen die politiemensen niet eigenlijk eens schoenen geld?

Bij ‘Volks-Onderwereld’ figuren die op de Dodenlijst staan wordt hooguit stiekem een camera geplaatst van de politie zoals bij Cor van Hout om beelden te vergaren om hun t.z.t. dood of levend te kunnen arresteren. Moorden als die op bijv. Stanley Hillis hebben die politie-camera’s nog nooit opgelost of voorkomen. En moeten zij in tegenstelling tot Fred Teeven de kosten van hun beveiliging zelf betalen. Tja, hadden zij maar van de juiste Misdaadgroep (VVD of PvdA) lid moeten worden.

We worden alle hartelijks ontvangen met echte ‘Lidle gevulde koeken’ en instant koffie door Fred Teeven.
Hij is een echte Volksjongen gebleven quo versnaperingen en zijn wat opgeblazen(bier) figuur en ( Lombroso)– hoofd, toch?

U heeft als Officier van justitie te Amsterdam en zelf verklaard Crimefighter altijd mensen vervolgd die op een Dodenlijst stonden en nu staat u er zelf op. Hoe ervaart u dat?
Teeven:“Ik trek mij daar niet veel van aan en ik zie er zelfs wel wat positieve punten in. U moet weten dat ik in tegenstelling tot die Volks-onderwereld figuren extreem goed wordt beveiligd door de Staat. Ook kost het mij persoonlijk geen cent. Natuurlijk bepekt het wel enigszins mijn privacy, want waar ik ook naar toe ga er gaan altijd wat politiemensen mee.  Het voordeel is dat ik nu 24/7 een privé Staats-chauffeur en privé Staats- bolide tot mijn beschikking heb, haha , willen jullie nog een gevulde koek.”

Is het waar dat u nogal lichtzinnig bent omgegaan met ophanden zijnde moorden in de zogenaamde ‘Volks-Onderwereld’? Klopt het in dit verband dat u ooit in het lachen bent uitgebarsten toen u Steve Brown waarschuwde dat hij vermoord ging worden? En bovendien met veel genoegen weigerde om hem ook maar enige bescherming te bieden.
Teeven: “Daar herken ik mij niet in en dat kan ik mij niet herinneren en daar geef ik geen commentaar op.”

Steve Brown ziekenhuis

Nadien werd Steve Brown dan ook daadwerkelijk neergeschoten tot genoegen van Fred Teeven.

Het zelfde, dat u niet veel hecht aan andermans leven  wordt u bovendien verweten  als het gaat om het leven van een arm terminaal ziek Vluchtenling kind, wat is u commentaar daarop?
Teeven: “ik kan mij dat niet herinneren en het lijkt mij niet waar, want ik ben als echte Top-VDD-er gek op kleine kinderen………”.

Heeft u  of uw ‘PvdA-AIVD’ enig idee wie u op de Dodenlijst heeft gezet?


Zijn het wellicht de ‘Volks-Onderwereld-figuren’, die u als voormalig zelfverklaarde ‘Crimefighter-Officier’ heeft vervolg?
Teeven: “Nee het zijn niet de mensen die ik als officier heb vervolgd. De meeste zijn al vermoord of zitten in ‘mijn’ gevangenis op een enkeling na.  

Wie denkt u dan wel?
Teeven: “Daar doe ik geen mededelingen over”.

Bent u wellicht op de Dodenlijst gezet door mensen uit de hoek van  bijv. Dieren activisme, Vluchtelingen werk, ex-Volks-gedetineerde, Radeloze werklozen die homeles zijn geworden, Slachtoffers die hun laatste zuur verdiende spaargeld zijn kwijt geraakt   aan de DSB ( werd gerund geplunderd door allemaal VVD-Kopstukken ) en SNS-Reaal MisdaadBanken, Ouders van hongerde kinderen, Familieleden van mensen die uit wanhoop van uw huidig ‘Vrije markt-systeem’ zelfmoord hebben gepleegd om maar een paar kandidaten te noemen die u mogelijk op de Dodenlijst hebben gezet. M.a.w. ons bereiken dagelijks signalen dat u op de Dodenlijst bent gezet door de Verworpene der aarde . Herkent u die signalen?
Teeven:” Ook daar geef ik geen commentaar op en het is nu hoog tijd dat u mijn huis uit gaat. Het inteview is nu ten einde en die Dodenlijst bevalt mij prima.”