Eitel HomanTheo Langejanpng

‘VVD- Gansgterin Edith Schipper’ betreurt het dat haar twee Top partijgenoten Theo Langejan en Eitel Homan zijn betrapt. Schipper:” het wordt op die mannier ook wel erg heet onder onze corrupte voeten” .

De VVD- ‘Griezel Fred Teeven’ weet weer van niks en moet dat nog tot de komende verkiezingen vol weten te houden als Crimefigter Volksonderdrukker.    

( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir –De Corrupte Rat in pak Langejan heeft snoep-reizen ( en God mag weten wat nog meer) gemaakt op kosten van (misdaad)organisaties waarop hij toezicht moest houden. Zeg maar het criminele VVD gedrag bij uitstek dat de VVD Minister ‘Stef-Aasgier-Blok’ nu al zijn partijgenoten aan de lopende band worden betrapt met een  ‘Monster na de maaltijd-wet ‘wil gaan verbeiden (kuch).

Stef BlokTwee Bestuurs-Gangsters Theo Langejan en Eitel Homan van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) leggen hun  Graai-functie neer ‘in het belang van de NZa’ Zij zullen voor ‘straf’ verdwijnen met een grote zak geld de WW in. Aanleiding hiervoor is de ophef die is ontstaan over Fraude- kosten van (snoep)reizen van de Corrupte NZa. Beide Heren zijn met stip om het “Elite-Gangster Bilboard” gezet, waarvoor zij ons al beleefd bedankt hebben.
VVD-Gangsterin Minister Edith Schippers   (Volksgezondheid voor de Rijken ) respecteert het besluit van de VVD Bestuur-Gangster Theo Langejan en Eitel Homan en heeft de twee uit hun functie ontheven. Bronnen rond Schippers hebben ons laten weten dat er inmiddels achter de schermen alles aan wordt gedaan  door de altijd liegende VVD’er Ivo Opstelten dat de beide  VVD-oplichters van het ‘Klootjesvolk’ de gevangenis in zullen gaan.

Stelen van vergoedingen nodig, want van rond de 300.000,- euro salaris konden de  VVD-Heren niet normaal rond komen.
Zaterdag meldde NRC Handelsblad dat Corrupte Langejan sinds zijn aantreden in 2010 22 buitenlandse Luxe dienstreizen heeft gemaakt, waarvan driekwart is betaald door  corrupte bedrijven en organisaties die onder toezicht staan van de NZa of opdrachten krijgen van de NZa. Ingewijden, die nog geen zelfmoord hebben gepleegd laten ons weten dat hij zich ook te buiten ging aan de Volkse Call girls, drugs en dure hotels en diners.

Bla,bla niet strafbaar laat staan verboden.
Volgens de NZa was het laten betalen van reizen door derden ‘niet verboden’, omdat er geen sprake zou zijn van ‘vergoedingen’.  Nou, kom daar maar eens mee aan als bijstand moeder of werkloze arbeider bij de UWV.

Staan Theo Langejan en Eitel Homan in Rose slipjes met Volkse Schandknapen en/of Call girls.
De Bestuur-Gangsters Langejan en Homan nemen afstand van de berichtgeving over de Luxe dienstreizen en wijzen er op dat zijn nog geen dag in de cel hebben doorgebracht.
SP, PVV en GroenLinks vonden dat Schippers moest ingrijpen. Ook hebben de partijen verzocht onderzoek te doen of de grote vier Maffia- Zorgverzekeraars niet Langejan en Homan  chanteren met compromitterende foto’s. ‘Ik betreur het dat de Raad van Bestuur als direct gevolg van de berichtgeving zich genoodzaakt voelt terug te treden nu zij zijn betrapt op Graaien en corruptie,’ schrijft Schippers in een briefje aan de Tweede Kamer. ‘Ik dank de Raad van Bestuur voor zijn criminele inzet de afgelopen jaren.’

Corrupte Accountant wordt ingehuurd voor de Doofpot
Schippers wil snel ( niet dus) duidelijkheid over de kwestie van de bestuurskosten en vraagt het oordeel van een externe bevriende corrupte VVD- accountant. Er wordt al ( dus niet) onderzoek gedaan naar het  crimineel functioneren van de NZa. Daar horen wij dus nooit meer iets van. Aanleiding voor dat onderzoek was de zelfmoord van een eerlijk NZa-medewerker, die een dossier naliet van misstanden, misdaden en hoereer praktijken bij de toezichthouder. De man kon de dagelijkse vuiligheid  van de ‘NZa-Ratten in pak’ gewoon niet meer aanzien