Stef Blok
Mosterd na de maaltijd wet van hypocritische ‘VVD-Aasgier Stef Blok’: “de miljarden buit is binnen.”

In “Banana-Fraude Nederland” benoemen de ‘Ratten in pak’ fraudeurs en oplichters hun eigen controleurs. En waarom ook niet?

( van onze Doldraaide VVD en PvdA Bestuur gangster redactie)

Amsterdam-Noir-Bestuur–Gangsters van woningcorporaties misdaadgroepen, zoals Godfather ‘Erik –geen geheugen- Staal’ van Vestia, mogen in de toekomst niet meer zelf hun eigen toezichthouders uitkiezen. Ja, ja, daar komt die ‘VVD–Aasgier Stef Blok’ nu pas mee. Nu de hele sector tot op het bot de afgelopen decennia is leeg geroofd door zijn partij genoten en een handvol PvdA-ers en (oude ratten) CDA-ers.

Dutch-Volksgerichtshof draait nu op Volle Toeren in “Banana-Fraude-Nederland”. Geen eten voor Hongerende arbeiderskinderen.
Situaties waarin de PvdA directeur “Dikke Deuren” zijn VVD-vriendjes in de raad van blinde commissarissen zet, mogen niet meer voorkomen. De Bikkelharde Crimefighter ‘Volks-onderdrukker Fred Teeven’ is opvallend stil de laatste weken nu al zijn partij genoten worden ontmaskerd als First Class ‘Ratten in pak’ ,die straffeloos miljarden hebben lopen jatten onder zijn ‘Big Head reet vandaan’.

Maar hoe zit het bijv. met de VVD prominenten  ‘Sugar Daddy Loek Hermans‘, Oorlog- misdadiger Frits Bolkestein,  Fraudeur Hans Wiegel, de  corrupte VVD ‘Zaken-Ombudsmannen’ Guido van Woerkom en Marc Dullaer en ‘Onno-schandknapen-Hoes’ en nog een hele rits criminele Heren van de ‘VVD-Misdaadgroep’? Komt voor die VVD-criminelen ook een nieuwe wet. Bijvoorbeeld een verbod op de ‘VVD-misdaadgroep’? Hoe het ook zij het lijkt inmiddels wel op de laatste dagen van het in verval zijnde, intens corrupte, liederlijke ,Romeinse Rijk van Keizer Claudius.

Dat ‘Romeinse Rijk verval’ gaat minister ‘Stef-aasgier- Blok’ (Wonen voor de Rijken) nu opeens regelen met een nieuwe Mosterd na de maaltijd woningwet die hij deze zomer naar de Kamer stuurt. Hij reageert daarmee op de parlementaire-Bral- enquête naar de misstanden mega- misdaden bij PvdA en VVD woningcorporaties en het feit dat er nu niets meer te jatten valt door zijn partijgenoten in deze Graaisector. Uit dit parlementaire Kul-onderzoek bleek deze week dat voormalig Vestia-directeur Erik Staal een rits aan corrupte bekenden verzamelde om in zijn raad van commissarissen te gaan zitten, onder wie een studiegenoot. Deze aart Boef Jeroen Lugte werd zelfs voorzitter van de raad, die het miljarden verspelende bestuur in de gaten moest houden (kuch).

Klef, corrupt, normloos en straffeloos.
Ook Siwart Kolthek en de huidige intens corrupte PvdA-burgemeester van Tilburg, Peter Noordanus, zijn hoogstpersoonlijk door Staal gevraagd om tot de raad toe te treden, zo bleek gisteren tijdens de verhoren van de Bral-enquêtecommissie. Noordanus zag daar geen probleem in en vulde gewetenloos als een echte Graai-PvdA-er zijn zakken en doet dat nog steeds als Burgemeester. „De raad was geen kleffe vriendengroep. No way!” liet hij weten.

Ex VVD Gangster Van Rey en Onno Hoes toetsen integriteit wethouders. Nederland is moreel Failliet.
Toch wil Aasgier Blok de lacune in de regelgeving repareren. Hoe precies kan hij niet zeggen. Zijn nieuwe Mosterd- wet ligt namelijk nog voor toetsing bij de Raad van State. De VVD- bewindsman Gangster vertelt wel alvast dat er onder meer een kwaliteitstoets voor de toezichthouders komt. Daarbij wordt ook hun integriteit meegewogen en dat kan dan weer onze ex VVD-er Jos van Rey of Onno Hoes gaan doen, toch? . Blok kijkt tot nu toe regelmatig met opgetrokken wenkbrauwen naar de openbare verhoren en denkt dan: Ik als ras VVD-Boef heb  toch het verkeerde vak gekozen. „Het is niet vrolijk makend wat we zien en beseffen dat wij deze Bonanza aan miljarden jat praktijken hebben misgelopen.” Over Staal, die donderdag stelselmatig vragen ontweek, zegt hij: „Kennelijk heeft die wat moeite met zijn geheugen, maar niet met zijn VVD-zakken vullen, gierde hij bulkend uit ha,ha,ha.”