Alleen mogelijk in “Banana-Fraude-Nederland”: ‘Snake in Suit Marcel de Vries’ loopt als een King vrij rond en heeft nog praatjes ook. Marcel de Vries laat de Bral commissie sprakeloos achter. Ze konden deze keer niet eens een Bral meer uit brengen. Fred Teeven blijft zwijgen, zolang het zijn aanhang de ‘SBS-Tokkies’ uit Cafetaria de “Natte Dweil” nog boven de pet gaat. De PvdA ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’ met zijn ‘Baardmannen-AIVD’is ook de miljarden roof van de eeuw even ontgaan.

Marcel de Vries   Arjan Greever  Jako Groeneveld
( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Snakes in Suits: When Psychopaths Go to (straffeloos) Work in Banana-Fraude-Nederland. ( Geen Complot) Crimefighter Volksonderdrukker de VVD ‘Griezel Fred Teeven’ zwijgt nog steeds en weet van niets. Zijn PvdA buispreekpop de ‘Liegende Rechter Jeroen Recourt’ laat weer tot vervelens toe weten:” Het is allemaal gepleegd binnen onze Heersende Klasse wetten”.

DNB ‘beboet’ Top VVD’er Godfather Gerrit Zalm van de ABN-AMRO-Misdaadgroep voor witwassen ‘Vestia-miljarden’. Nu zwijgt de Bral-commissie als het graf.
Gerrit ZalmDe Mega-roof van de eeuw van ruim 2 miljard euro in de ‘Vestia-Crime’ is veroorzaakt door “de minister” van Binnenlandse Corrupte Zaken Spies. Dat bralde hoofdverdachte Marcel de Vries, de oud-kasbeheerder rover van de woningcorporatie met droge ogen tegen de Parlementaire Bral-Enquêtecommissie die de misdaad van de eeuw door de ‘Ratten in pak’ onderzoekt om het ‘Klootjesvolk’ wat zand in de ogen te strooien dat er wel degelijk rechtvaardigheid bestaat in Banana-Fraude-Nederland.

Marcel de Vries sloot bij Vestia voor ruim 23 miljard euro aan Fraude-renteverzekeringen (derivaten) af bij zijn corrupte Bankier Gangster gabbers en voor ongeveer zes miljard aan Foetsie leningen. Door de grootschalige Fraude-speculatie ging de corporatie in de periode 2011-2012 bijna failliet, omdat de rente daalde en Misdaad banken meer onderpand voor de Oplichting derivaten opeisten. De AIVD en Justitie van Fred Teeven hebben al die jaren nooit iets gemerkt. Te druk met  de ‘SBS-sensatie’ Kruimel Criminaliteit, want dat levert stemmen op , ironisch genoeg van de mensen ‘Tokkies’ die dagelijks door hun partijgenoten worden blind geroofd.

CDA Minister Spies is een telg uit het Oude Corrupte Ratten CDA en bekleedt momenteel enkele Graai-commissariaten en heeft een eigen vaag corrupt adviesbureautje in kwaaie zaken.
‘Oud- CDA Rat minister Liesbeth Spies’ uit Alphen aan den Rijn was nog getipt als de nieuwe commissaris van de koning in Zuid-Holland, maar door de Vestia roof van de eeuw is zij haar Koninklijke feestelijke ‘Kul-Graaibaan’ misgelopen. Volgens De Telegraaf noemde bronnen aan het Binnenhof de ‘CDA-Rat-politica’ als waarschijnlijke opvolger van de meest corrupte ‘Valse Gay VVD’er Jan Franssen’, die toen binnenkort zou terugtreden, want die had de buit binnen en ging zich waarschijnlijk de rest van zijn verdorven en corrupte leven vol op de ‘Volkse- Schandknapen’ markt  storten in binnen en buitenland. Oud-minister Spies nam de penibele kwestie over van haar voorganger de’ Oud CDA Rat Donner’ en drong samen met de externe toezichthouders aan op het afkopen van de renteverzekeringen. Na zware onderhandelingen gingen de Misdaadbanken akkoord met een afpers som van ruim 2 miljard euro, waarvan de sector 675 miljoen betaalt. M.a.w. de huurders en ‘Jan met de Pet’ dus.

KPMG, ABN-AMRO en ‘Burgemeester-echtpaar’ Tilburg pleegde misdaden voor/met Vestia en vieren nadien feest.
Nu zwijgt de Bral-commissie. Commissievoorzitter Ronald van Vliet is volledig de weg kwijt. Zit hij inmiddels vol aan de LSD.
De totaal overblufte Commissievoorzitter Ronald van Vliet vroeg Marcel de Vries of die 2 miljard euro niet beter rechtsreeks in de volkshuisvesting geïnvesteerd had kunnen worden dan in de zakken van de Bankier-gangsters en Marcel zijn zakken. ( wat is dat voor een onzinnige bralvraag aan een Snake in Suit) De oud-kasrover meent dat het niet nodig was geweest om de derivaten voor 2 miljard af te kopen. Als Vestia meer had kunnen lenen met borg van de externe toezichthouder, het Waarborgfonds Sociale Woningbouw, dan had de corporatie de misdaadbanken gewoon kunnen betalen, meent hij sissend als een Gif Slang. Omdat de rente vervolgens weer is gestegen, was Vestia er dan “met winst” uitgekomen, bralde Marcel de Vries. Ik ben er immers ook met meer dan 10 miljoen winst uit gekomen, ha,ha,ha.

Marcel de Vries bralde ook dat zijn financiële roof en oplichting beleid en transacties hebben bijgedragen aan de volkshuisvesting voor hem zelf en de Bankier-Gangsters.
Juist door het risico op renteschommelingen af te dekken, bleven er miljoenen over voor “prachtige projecten in Sexhuizen, snoepreisjes en villa’s en jachten en dure bolides voor o.a de Prins  Koning Willem en Jan Peter Balkenende”, bralde hij bijna lichtgevend van Duivels genot.

Jan Peter Balkenende

Marcel de Vries heeft volgens justitie tien miljoen euro aan neven roof-inkomsten van misdaadbanken gehad, door het afsluiten van de oplichting derivaten via een tussenpersoon o.a. de Bankier-Gangster van  de misdaadbank Fortis Jako Groenenveld.

Tijdens de Bral-verhoren werd duidelijk dat VVD bankier-gangster Groeneveld aan voormalig Vestia-kasrover Marcel de Vries. zo’n 40.000 euro in contanten betaalde en dat hij zelf als bankier een contant bedrag van 15.000 euro aannam van de VVD-er Arjan Greeven, de andere verdachte in de miljoenenfraude. De Heren in het strakke pak behoren allemaal tot het neusje van de zalm van de VVD-misdaadgroep.

De twee miljard schade is te wijten aan de “grootspraak” van oud-minister Spies, die zei een snelle oplossing na te streven, bralde Marcel de Vries gisteren. Volgens hem had de kwestie veel goedkoper opgelost kunnen worden. “Ik heb geen geweten en er dus geen spijt van. Bovendien ik doe niet anders dan al die andere Ratten in pak. Ik voel mij niet verantwoordelijk voor die twee miljardjes. U moet bij de incompetente en corrupte ex CDA minister Spies zijn.”  Op grond van het voorgaande is het Elite-Gangster Billboard weer feestelijk met drie gewetenloze criminelen uitgebreid: Marcel de Vries, Jako Groenenveld en Arjan Greeven.