Ard van der Steur

 

 

 

 

 

 

 

De ‘Liegende PvdA Rechter Jeroen Recourt’ van de ‘PvdA-Kadaver Tweede Kamer fractie’: “de Gerechtsdeurwaarders zijn goede ‘Koninklijke VVD-mensen’ , die allen binnen onze Wet handelen”.

PvdA Showbizz arbeider Hans Spekman‘:”Kaal geplukt door het Deurwaarders-Tuig doe aangifte tegen Geert Wilders”.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Volksnieuws uit Amsterdam:” which side are you on”.
Wanhoop schoten door ‘Deurwaarders-Tuig-controle.
Gewetenloze Criminele Gerechtsdeurwaarders plegen veelvuldig misdaden tegen alleenstaande bijstandsmoeders, bejaarde met alleen AOW , kleine arme kinderen en andere murw gebeukte (werkloze) arbeiders bij het invorderen van kruimel schulden, constateert de Nationale ombudsman verdrietig en aanslagen  in zijn woensdagmiddag verschenen jaarverslag over 2013. Het aantal schreinende klachten (765) over deze gewetenloze beroepsgroep is ruimschoots verdubbeld ten opzichte van 2012. De ‘VVD- Klasse-Justitie’ Minister Ivo -Zwijn-Opstelten en zijn  rechterhand de Crimifighter ‘Wife-beater Fred Teeven’( met blauw oog  ) staan er bij en kijken er met plezier na. Erger nog is dat de politie ‘Blauwe- hulptroepen’ van de Heersende Klasse in heel veel gevallen medeplichtig  is aan de misdaden die het ‘Koninklijke Deurwaarders-Tuig’ pleegt. Waarom?
[youtube http://youtu.be/msEYGql0drc]

Duizenden ‘gewone mensen’ gegijzeld en uitgewrongen door de ‘Staats Afpers CJIB-Maffia’ en het “Deurwaarders-Tuig” van de Heersende Klasse.
Bij het innen van de Volks-kruimel- schulden houden zij volgens de geschokte ombudsman onvoldoende rekening met de zogenoemde beslagvrije voet en die ligt op 90 procent van de bijstandsnorm en die norm is op zich niet eens voldoende om normaal te kunnen eten. Pas daarboven mogen ze beslag leggen op niet bestaande tegoeden en marginale bezittingen ( is gewoon ordinair afpersen van  de oude bankstel of stoel of plant).  Volgens de ombudsman respecteren het criminele ‘Koninklijke Deurwaarders-Tuig’ die onderbuik-norm onvoldoende. Het  is de facto het smerigste wat men zijn mede mens kan aandoen met de wet in de hand. Daardoor raken de onschuldige slachtoffers van de ‘Jan met de Pet’ crisis, die n.b. veroorzaakt is door de Heersende Klasse met hun (VVD)-Bankier en (VVD en PvdA)-Bestuur-Gangsters getroffenen nog dieper in moeilijkheden. Het gevolg is o.a. veel zelfmoorden en dat de radeloze  mensen  gedwongen door het ‘Deurwaarders-Tuig’ en medeplichtige de politie kruimel- criminaliteit plegen
( bijv. Winkeldiefstal) en/of aan de drugs en drank gaan.

 

‘VVD-Deurwaarders-Tuig’ bestelen samen met de Bankier-Gangsters straatarme mensen, die al aan de bedelstaf liggen.

Jordaan oproer

 

 

 

 

 

 

De Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG=criminele organisatie) is het niet eens met de kritiek van de Nationale ombudsman. Hoe komt die  criminele gewetenloze beroeps organisatie aan de onderscheiding Koninklijk? Waar hebben zij dat Koninklijk aan verdiend? Aan het feit dat zij nog erger zijn dan de Italiaanse Maffia in het uitzuigen van hun slachtoffers? Of omdat het “Koningshuis Nooit Genoeg” van mening is dat de Deurwaarders niet anders doen dan zij, namelijk het gewone Volk uitzuigen desnoods met geweld van de zijde van de politie ‘Blauwe-hulptroepen’.

Volgens het liegende criminele ‘Deurwaarders-tuig’ is de berekening van de belastingvrije voet veel te ingewikkeld en is vereenvoudiging noodzakelijk. Ja, ja gewoon eerlijk je werk doen is nu even te moeilijk voor de ‘VVD Gerechts Gents en Lady’s’.
Bij de Nationale ombudsman kwamen vorig jaar in totaal 38.000 klachten binnen, 4 procent minder dan in 2012 en aanzienlijk minder dan in het piekjaar 2010 (44.000). Nou, dat  zien wij de ‘Kut-Marokkanen’ de Deurwaarders niet gauw na doen. Daaruit mag volgens waarnemend ombudsman Frank van Dooren niet worden geconcludeerd dat “Banana-Fraude-Nederland” beter functioneert en er minder roof en plunder conflicten zijn met burgers. De digitale kloof tussen arm en rijk en de corrupte overheid groeit volgens hem juist, doordat burgers in het computerdoolhof verstrikt raken en tegen een regelrechte ‘Frans Kafka proces-muur’ oplopen.

Het aantal klachten over de top 4 bij de verrotte overheid, de belastingdienst van de criminele ‘VVD Imbiciel Erik Wiebes’, gemeenten, politie en UWV, namen af. Het aantal klachten over het ministerie van Veiligheid voor Rijken en Klassen Justitie nam daarentegen met 20 procent toe. De Ombudsman wijst er nog wel op dat in die toename ook een groot aantal klachten zit over Hoge Justitie ambtenaren zoals Joris Demmink, die van pedofilie en/of kind verkrachting worden beschuldigd en geeft derhalve een vertekend beeld. De meeste uitspraken van de ombudsman gaan over gebrek aan eerlijkheid en betrouwbaarheid en fraude en corruptie en stelen  door de ‘Ratten in pak”.

Het topje van de ijsbergNederland fraudeland (is een publicatie van Vrije Universiteit Amsterdam (VU))
Hij gaf vorig jaar 79 procent van klagers geheel of gedeeltelijk gelijk in hun beklag over de Corrupte overheidsinstantie van de Bestuur-Gangsters, die stelen als de raven met de wet in de hand.

PvdA:Kaal geplukt door het Deurwaarders-Tuig doe aangifte tegen Geert Wilders.
De ‘Liegende PvdA Rechter Jeroen Recourt’ liet ons ongevraagd weten dat de  Gerechtsdeurwaarders handelen binnen de grenzen van  onze wetten. Maar wie het er niet mee eens is kan hetzelfde als wij doen, namelijk aangifte tegen Geert Wilders , aldus bralde  de ‘Liegende PvdA Rechter Jeroen Recourt’.
Wij hebben uiteraard de zich zelf verklaarde voorvechter van de ‘Kleine-kaal geplukt man’ ‘Playboy  Diederik Samsom’ om commentaar gevaagd. Hij reageerde door te stellen dat de uitkomst van het schokkende rapport van de Ombudsman noopt dat onze zeer goede bewogen mensen als ‘Kapo Jetta Klijnsma’, Lodewijk Asscher aka de” VVD Chiwawa” nog harder te gaan samen werken met de Gerechtelijke Deurwaarders VVD-ers. Aan wat dan, vroegen wij hem. Hierop vloog hij samen met zijn ‘Top Bed- Pers- Chef Saar van Bueren’ zijn luxe door de sufkonten van de PvdA betaalde limousine met chauffeur in en ging er vandoor met piepende banden. Hij leek heel even op ‘Captain Gay Pim Fortuin’: At your service.