Fred Teeven blauw oog
Echtgenoot Irma Klaassen slaat haar man de ‘VVD-Crimefighter Fred Teeven’ thuis een blauw oog

Fred Teeven ‘s Criminele burgerinfiltranten van de Motor-Bikeclub “Les Prostituta’s” mogen weer het gewone Volk terroriseren.

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Fred Teeven Irma KlaassenAmsterdam-Noir- Heel de circle of trust in Den Haag weet dat de ‘VVD Griezel Fred Teeven’ tijdens huiselijk geweld een blauw oog heeft opgelopen. Hoe zijn vrouw de ‘IND- Golddigger Irma Klaassen’ er uit ziet is niet bekend, maar kwade eerlijke tongen beweren dat zij er griezelig  moet uitzien als de Elephant man.
Tijdens de ‘Propaganda-NOS-journaal’ uitzending waarin Teeven bericht dat hij ondanks al zijn ‘VVD leugen-Verkiezings-retoriek’ met zijn ‘Gay-Boss Snake Mark Rutte’ voorop inzake Folkert van de Graaf  komt nooit eerder vrij’ ,hij hem  dus toch eerder feestelijk moet vrijlaten meldde  zijn ‘Staats-NOS’ en tegelijker tijd maar een leugen dat zijn klassiek blauwe oog het gevolg is van een oogontsteking.

Waar was nu de beveilig van Fred Teeven.
Als men denkt dat de 100 % gesubsidieerde ‘Staats- NOS’ niet dieper kan zinken presteren zij het toch weer om nog dieper te zinken met een uitzending, waarmee de NOS n.b. dat met hun eigen’Fred Teeven-blauw-oog-leugen’ aantonen. Als er  nog iemand een vreselijk blauw oog heeft oplopen, behalve Fred Teeven is dat de NOS wel met hun kinderlijk aantoonbare en zichtbare Fred Teeven heeft een ‘ooginfectie-leugen’. Daar komt nog bij dat de NOS kennelijk uitdrukkelijk orders heeft van het “Lieg en bedrieg Kabinet” om te zwijgen over het feit dat Fred Teeven al tijden op de Dodenlijst staat en dan gaat het niet om een huiselijk geweld blauw oogje van zijn vrouw.