kinderen in hongerwinter
Fred Teeven : “Ik verheug mij er al op als binnenkort ons CJIB mijn 16 euro Cel-Huur gaat invorderen bij die Sukkels, dan zien zij nooit meer het daglicht, ha, ha,ha.”

PvdA: “Wir haben es nicht gewusst.” CJIB rekent hogere wurg rente dan de Italiaanse Maffia.

( van onze Pedo-VVD Klasse Justitie-redactie)

Amsterdam-Noir– De Straf de arme maatschappij terreur neemt steeds meer en meer 260px-Cruikshank_-_The_Radical's_Armsonmenselijke vormen aan sinds de VVD Heren Ivo Opstelten en zijn rechterhand de Crimefighter ‘Volksonderdrukker Fred-Syfilis-Teeven’  Justitie beheersen.
En hun ‘PvdA-Hoertjes’ steevast de ander kant op kijken. Het PvdA motto is: “Wir haben es nicht gewusst” tot zij voor het “Tribunal crimineel extraordinaire” staan  en er van af gaan zonder Kop.

Nederland is een ‘Banana-monarchie’ geworden. Dutch-Volksgerichtshof draait nu op Volle Toeren in “Banana-Fraude-Nederland”. Geen eten voor Hongerende arbeiderskinderen.

Terwijl Elite Pedofielen en Bankier en Bestuur-Gangster straffeloos hun ‘Graai maar raak misdaden’ plegen wordt de lus op de nek van ‘Jan met de Pet’ steeds nauwer aangetrokken door de ‘Afpers CJIB-Maffia’ en het “Deurwaarders- Tuig” van de Heersende Klasse.

Het  Criminele CIIB smijt ‘Jan met de pet’ aan de lopende band de cel in wat ook wel weer 16 euro per dag oplevert voor de Heren van de VD-misdaadgroep. En het “Deurwaarders-Tuig” gooit inmiddels  zestien eerlijke arbeidersgezinnen per dag hun huisje uit de straat op. Wie beschermt de Burger tegen  “Godfather Mulder” met zijn ‘Justitie-CIIB-Maffiapraktijken’. De Uitspraak: Mag Justitie wel wat de ‘Volks-Maffia’ niet mag: een vordering van 6 euro automatisch verhogen tot 711 euro?

Welkom in de ‘Participatie-CJIB- maatschappij’ van de ‘VVD-misdaadgroep’ en hun’ PvdA-hoertjes’.
Gisèle Somer had nog nooit een cel van binnen gezien, tot ze geen geld meer had om drie verkeersboetes te betalen. Die boetes waren trouwens bijna met 400 procent verhoogd, omdat zij (en vele andere)de boetes in eerst instantie zonder die ‘Maffia wurg- verhoging’ al niet kon betalen. Sommige boetes kunnen wel met 1000 % verhoogd worden. En waarom ook niet in “Banana- Pedo-Fraude-Nederland”.

De Haagse onderneemster werd – net als duizenden andere Nederlanders vorig jaar – gegijzeld door het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB). ‘Het was zo vernederend, zo heftig’.

Elite-Gangster ‘dr.Goebbels- Economie’. Illusies van de Vrijheid voor de Working Class.
Advocaat Van der Beek:” Gewone mensen, geen criminelen, belanden in de gevangenis. En het erge is: ze zitten er soms langer dan de gemiddelde winkeldief”.
Ze staat niet alleen. Advocaten klagen steen en been over het beleid van het misdadige CJIB, dat ervoor zorgt dat duizenden fatsoenlijke eerlijke Nederlanders met geldproblemen in de gevangenis belanden, zonder dat hun schuld komt te vervallen.

Als ze het geluid van een walkietalkie hoort, voelt ze haar maag omdraaien. Dan is de Haagse bang dat het weer zo ver is. Dat ze opnieuw te horen krijgt dat ze wordt gegijzeld door het de Staats ‘Afpers CJIB-Maffia’ , vanwege de drie verkeersboetes die ze niet kan betalen. En dat ze weer in de gevangenis belandt, zoals haar al twee keer gebeurde. ‘Die agenten die ineens voor je deur staan en zeggen dat je mee moet komen, dat is zó heftig.’

Somer en duizenden andere Nederlanders werden vorig jaar gegijzeld, ontvoerd door  de ‘Afpers CJIB-Maffia’, omdat ze hun boetes niet  kunnen betaalden. Misdaadgroep CJIB wil de meest recente cijfers niet geven, maar in 2012 steeg het aantal zaken waarbij het CJIB om gijzeling vroeg met 21 procent, naar 57.765 zaken. In ruim 40 procent van de gevallen trekken schuldenaars alsnog hun portemonnee (kuch) door bijv. hun lichaam te verkopen of een overal te plegen..

Maar Somers advocaat Ron van der Beek ziet dat steeds vaker doodgewone Nederlanders bij hem aankloppen, omdat ze in de gevangenis dreigen te belanden nu ze door de ‘Jan met de Pet crisis’ worstelen met geldproblemen. ‘Vroeger was het dreigen met een verblijf in gevangenis een prima dwangmiddel om mensen te laten betalen. Maar nu is dat geld er bij veel mensen niet meer.’

Buitenproportioneel
 en schending van de mensenrechten.
Van der Beek vindt de gijzelingen buitenproportioneel  en een schending van de mensenrechten en de Vereniging van Strafrechtadvocaten deelt zijn kritiek. Secretaris Geertjan van Oosten: ‘Het CJIB is uiterst  meedogenloos efficiënt en daar zou de Italiaanse Maffia nog wat van kunne leren, maar ook uiterst crimineel hardvochtig. Het treffen van betalingsregelingen is godsonmogelijk, over de Staats ‘Afpers CJIB-Maffia’ wordt steen en been geklaagd. ‘

Het is voor de SP reden na eerdere Kamervragen opnieuw het beleid aan de kaak te stellen, in een aankomend overleg met de staatssecretaris ‘Fred-Syfilis-Teeven’ van Klasse Justitie. Tweede Kamerlid Nine Kooiman: ‘Er wordt nu in sommige gevallen gekeken naar een betalingsregeling, maar ondertussen komen bij mij wekelijks de meest schrijnende, misdadige verhalen binnen van mensen die niet kunnen betalen. Het gaat volgens mij om een hele grote murw gebeukte en kaal geplukte groep.’

Advocaat Van der Beek: ‘Gewone mensen, geen criminelen, belanden in de Volks-gevangenis en hoe moeten zij dan ook nog eens keer de ‘Fred Teven Cel Huur’ betalen?
En het erge is: ze zitten er soms langer dan de gemiddelde winkeldief.’

Faillissement
 van de mensenrechten in Banana-Fraude-Nederland.
Dat geldt ook voor Gisèle Somer uit Den Haag, die in totaal 18 dagen vastzat. Ze wordt voor het eerst gegijzeld in een periode waarin ze juist probeert op te krabbelen, na het faillissement van haar grand café op de Pier in Scheveningen, nu anderhalf jaar geleden. ‘Sinds de crisis kwamen de gasten gewoon niet meer. Voor het eerst kon ik niet langer zelf mijn rekeningen betalen. Ik raakte verwikkeld in rechtszaken over het faillissement. Er kwam zo ontzettend veel op me af.’

Na de eerste gijzeling keert Somer in stilte terug naar haar veilige thuis. Ze vertelt bijna niemand wat ze heeft meegemaakt, schaamt zich voor haar tijd in de gevangenis. En dan kloppen opnieuw agenten bij haar aan. ‘Ik stond te trillen op mijn benen, dacht alleen maar: ‘Dit wil ik niet weer’. In de gevangenis heb ik mijn zoon gebeld en gezegd: ‘Ik moet je iets heel raars vertellen’. Ik wil niet meer zwijgen. De menselijke maat is zoek – het is kafkaiaans en ronduit misdadig. Ik ben twee keer gegijzeld, zonder dat mijn schuld komt te vervallen. Zonder dat er een oplossing is.’

Doofpot-Onderzoek CJIB-Maffia.
Een  beroeps–woordvoerder-Leugenaar zonder geweten en gespeend van elk gevoel van menselijkheid  Wilfred Kortman  van het ministerie van  Klasse Justitie en ‘Afpers CJIB-Maffia’  laat weten dat er op dit moment een onderzoek plaatsvindt, naar het voorkomen van ‘evident onredelijke situaties’. Dat wordt in de ‘eerste maanden van dit jaar afgerond en dus blijft alles bij het oude’.

De   beroeps ‘Ramp57 dr. Goebbels propaganda’ woordvoerder Wilfred Kortman   komt ook nog ter verdediging met het gebruikelijke Haagse gebral  dat sommige (stoute) mensen niet willen betalen en dat er mogelijkheden zijn bezwaar te maken. ‘Er gaat een heel traject aan vooraf, voordat gijzeling in beeld komt, waaronder toetsing door een kantonrechter.’ Ja, ja:Bla, bla,bal,bladios uw centen.  In totaal zitten er nu bijna 740.000 consumenten in de ‘financiële Jan met de Pet’ problemen. Op dit moment heeft 8,6 procent van de bij BKR geregistreerde consumenten een ‘serieuze betalingsachterstand’.Het aantal eerlijke arbeiders met betalingsproblemen in Nederland blijft groeien. Het afgelopen halfjaar kwamen er ruim 20.000 eerlijke arbeiders bij met een betalingsachterstand op hun lening. Dat maakte Bureau Krediet Registratie (BKR) woensdag bekend en dus zullen ook zij in de greep komen van de ‘Afpers CJIB-Maffia’ en “het Deurwaarders-Tuig”.

Stem PvdA en VVD voor meer leegstand, honger, werkloosheid, huisuitzettingen en zelfmoorden en Cel-Huur, maar voor Vrij en straffeloos plunderen door Bankier en Bestuur-Gangsters.