Duizenden ‘gewone mensen’ gegijzeld en uitgewrongen door de ‘Staats Afpers CJIB-Maffia’ en het “Deurwaarders-Tuig” van de Heersende Klasse.

( van onze Verworpene der aarde redactie)

Amsterdam-Noir- Deurwaarders-Tuig maakt vet betaalde bloederige over Ard van der Steururen door eerlijke, onschuldige arbeiders Homeless te maken. Een 32-jarige wanhopig  tot op het bot uitperste man is donderdagmiddag in Rijswijk (Zuid-Holland) aangehouden na een schietincident waarbij een  hulp-agent  van de  criminele Deurwaarders lichtgewond raakte. Dat maakte de politie Blauwe -hulptroepen van de ‘Heersende Klasse’ met zijn ‘Uitzuig-Deurwaarders-Tuig’ bekend.

‘VVD-Deurwaarders-Tuig’ bestelen samen met de Bankier-Gangsters straatarme mensen, die al aan de bedelstaf liggen.
kinderen in hongerwinter
Bij een criminele deurwaarders Uitzuig-controle is vermoedelijk een schot gelost door de tot wanhoop gedreven bewoner. De  Blauwe- hulptroepen loste vervolgens een waarschuwingsschot. De politie was met veel personeel ter plaatse en had ook honden bij zich. Veel agenten droegen kogelvrije vesten. Voor het afpersen met de wet in de hand van ‘Jan met de Pet’ worden kosten nog moeite en ‘Staats-geweld’ gespaard in “Banana-Fraude-Nederland”. Het betrokken huis staat aan de J. H. A. Schaperlaan. Omliggende arbeiders woningen zijn uit voorzorg ontruimd en zodat er geen getuigen meer in de buurt zijn. Bewoners worden opgevangen, aldus de liegende politie. Wat er precies aan de hand was, wil de politie nog niet zeggen, maar vermoedelijk had de man zich in een huis verschanst om zich ten einde raad te verzeten tegen de  ‘Staats-Uitzuig- Maffia’ de Deurwaarders. Inmiddels worden er iedere dag 19  huizen van (werkloze) arbeiders ontruimd door het ‘Deurwaardes- Tuig’ samen met de ‘Blauwe-hulptroepen’ in de Dutch “Slaven-Democratie”.