Agent Orange

OvJ. Susanne Terporten van het Royal RTL4 Boulevard Riool Royal- OM : “mijn tietjes zitten goed dus wie maakt ons wat!”

De lange arm van Prins Bernhard basht niet alleen “Karata Bob” en Fam. Zuydewijn.

( van onze Royal VVD Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir– Weer is er sprake van frictie tussen de ‘Royal-VVD-Justitie’ en de kansloze Edwin de Roy van Zuydewijn, de voormalige echtgenoot van prinses Margarita.

Mark Rutte bralt VVD- Leugens voor Prins Bernhard in de zaak Edwin de Roy van Zuydewijn.
De ‘VVD Snake Rutte’ ontkent als een krankzinnige met klem dat hier sprake is van een conflict tussen de Steenrij “Koninklijke Familie Nooit Genoeg” en de kansloze armlastige Roy, die nu al een jaar of tien door de Media-maffia strontton van o.a. de ‘Valse VVD Nicht Albert Verlinde-kliek’ wordt gehaald als ware het een Koningsfeest.

Het ‘Openbaar Royal Ministerie’ wil DNA bij hem afnemen naar aanleiding van een geval van valsheid in geschrifte waarvoor De Roy van Zuydewijn in augustus vorig jaar is veroordeeld tot een taakstraf. Zijn raadsman Gabriel Meijers heeft bezwaar tegen dat voornemen gemaakt, want die vreest terecht dat het ‘Royal-OM’ wellicht dan ‘Kansloze Roy’ zijn DNA bij de één of andere niet opgeloste ‘VVD-Pedofiele Joris Demmink- zaak’ dauwt.

Ik heb in een telefonisch onderhoud met het ‘Staatsbureau- DNA’ dat zijn primeur resultaten in de Vaatstra-zaak exclusief door de AIVD-Politie-informant Peter R de Vries naar buiten toe laat twitteren (opmerkelijk dat Peter R zijn Twitter nooit op zwart wordt gezet)  van het ‘Openbaar Royal- Ministerie’ geprotesteerd tegen dat voornemen”, aldus Meijers. Het ‘Royal-OM’ zocht contact met hem enkele dagen voor het Kamerdebat-gebral ( eindresultaat stond van te voren al vast) over zijn kansloze cliënt op 4 december, toen het op zoek was naar zijn cliënt. Justitie deelde de advocaat kort daarna per brief mee dat het had besloten het afnemen van DNA uit te stellen tot de behandeling van het hoger beroep in deze zaak.

,,Ik heb onder meer gezegd dat ik niet begreep hoe het afnemen van DNA kon helpen in een zaak van valsheid in geschrifte”, vertelt Meijers. ,,Hoe kan DNA in dergelijke gevallen opportuun zijn? Volgens mij heeft de VVD Minister van Justitie Ivo Opstelten aka “Het Zwijn” dat ook al eens gesteld.”

In maart is er een regiezitting voor het hoger beroep in de zaak tegen de 47-jarige De Roy van Zuydewijn en wij kunnen u hier vast mede delen dat De Roy van Zuydewijn zal worden veroordeeld, anders wordt de “Koninklijke Familie Nooit Genoeg” boos