Deur PvdA
Het  Corrupte ‘Haagse PvdA–Tuig’ helpt de PvdA naar de afgrond. Waar is Ferdinand Domela Nieuwenhuis  gebleven?

PvdA-voorzitter Amsterdam en Volksnieuws Amsterdam last van Schuinsmarcheerder Samsom met zijn Glamour Pers-Bed Chef.

( van onze Dolgedraaide PvdA Bestuur-gangster redactie)

Amsterdam-Noir- De PvdA raadsleden uit Stein participeren niet meer mee  met de Haagse PvdA. Nu Amsterdam!
Het laatste raadslid dat de PvdA nog had in de gemeenteraad van Stein is vlak voor de verkiezingen opgestapt. De man kon die Haagse ‘PvdA- Capriolen’ van leugens en bedrog, maar vooral het uitbuiten en vernederen van de arbeiders niet meer voor zijn geweten nemen. Schouren: “Jetta Klijnsma is voor mij de druppel geweest. Hoe haalt die vrouw het in haar hoofd om op te trekken met zo een walgelijke VVD-man als Sjoerd Potters, die onze (werkloze) arbeiders keer op keer tot op het bot beledigt  en vernedert door onze kameraden weg te zetten als Profiteurs. Als het aan haar ligt lopen eerdaags alle eerlijke arbeiders in Nederland met de gehate “Rode Legenist Ster”.Legenist-ster
Schouren heeft zich net als het andere voormalig PvdA-raadslid Mirjam Driessen aangesloten bij de lokale partij Steins Belang, zo meldt L1 vrijdag. Het rommelde al een tijd tussen het partijbestuur van de PvdA in Stein en de fractie in de gemeenteraad.

 Mrjame Dreissen:“wat heeft zo Schuinsmarcheerder als Playboy Diederik Samsom nog te maken met het sociaal democratisch.

In maart worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden en het ligt voor de hand dat het een heuse slachting gaat worden voor de ‘PvdA-Hoertje’ van de ‘VVD-Misdaadgroep’. Uiteraard hebben wij  Diederik Samsom om commentaar gevraagd, maar zijn ‘Call Girl-woordvoerdster Saar van Bueren’ liet weten dat hij pas in 2014 weer in Nederland is. Hij is zich in alle ‘rust’ zonder ex vrouw en kinderen aan het voorbereiden in de Brook Penthouse/ The Davies Penthouse, Claridge’s, Londen  voor na de Kerst en nieuwjaar weer te vlammen in de Tweede Kamer.

PVDA en VVD Arbeitseinsatz Amsterdam’: Schoenen poetsen van de elite voor ‘honger- bijstand’. Stem voor eten voor iedereen: Stem bij de komende Gemeente verkiezingen tegen de PvdA en de VVD en D’66 en SGP en ChristenUnie en voor het recht op eten voor iedereen.

Noot: Zoek het Verschil tussen de ‘Kapo-Jetta Klijnsma-Werkloze Wet’ van  NU en de ‘Nazi- Werkloze-Wet’ van toen. Al vóór het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog waren er Nederlanders in Duitsland werkzaam. Dat land was zich vanaf 1933 in een ijltempo aan het opbouwen en er was volop werk te vinden, terwijl thuis de economische crisis maar bleef voortduren. Niet alle werkzaamheid in Duitsland was trouwens vrijwillig. Al voor de bezetting, namelijk tussen februari 1938 en september 1939, achtten de arbeidsburo’s werk in Duitsland ‘passende arbeid’ voor werkelozen. KVP-voorman Carl Romme was hier instrumentaal in. Vooral in de grensstreken werd dit ook toegepast: Ongeveer 1800 mannen werden gedwongen tewerkgesteld bij de oosterburen. Weigering resulteerde in stopzetting van de werklozensteun. Bovendien kwam men dan niet meer in aanmerking voor binnenlandse werkverschaffingsplaatsen.
Bron: Arbeitseinsatz    

Opmerking: wij hebben alle betrokkene in het kader van hoor en wederhoor dit artikel voorgelegd. (info@gemeentestein.nl, marion.leurs@gemeentestein.nl, fjvdavert@planet.nl, abroersma@ziggo.nl, piet.claessen@hetnet.nl, ls.hermans@live.nl, griffier@gemeentestein.nl, graadcoumans@hotmail.com )