Plofkippen
Stem tegen  ‘PvdA en GroenLinks en VVD Slavernij’  in Amsterdam en voor het recht op eten voor iedereen.

Chinezen vol bewondering hoe Amsterdam van werkloze ‘Arbeiders –Plofkippen’ maakt.

( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

Amsterdam-Noir-  PvdA en VVD Vrije Marktwerking is Top: 3.8 Biljoen Foetsie in de zakken van de Ultra-Rijken en 130 miljoen arbeiders vermoord. Bankier en Bestuur-Gangster hebben geen gezag nodig volgens de Gemeente Amsterdam,want die eisen en stelen vanuit hun zelf al altijd maar meer en meer. Na de  opening  van PvdA “Kapo Jetta Slavenkampen” in Rotterdam, Doetinchem en Vlissingen, etc. is nu ook een schoenen poets ‘Slaven- project’ in Amsterdam ontdekt door  Discovery-Changel.

De VVD is ook de Pooier van GroenLinks en de PvdA in Amsterdam.
De gemeente Amsterdam die bestaat uit de volgende politieke partijen PvdA, VVD, GroenLinks laat mensen in de bijstand 32 uur per week onbetaald dossierpagina’s tellen, planten water geven, strijken, afwassen of schoenen poetsen van de elite. Bijstandsgerechtigden noemen het werk zinloos en vernederend en pure Slaven- dwangarbeid.

PvdA en VVD en Groenlinks Arbeitseinsatz  Amsterdam’
Legenist-ster
De Amsterdamse Dienst  Geen Werk en Geen Inkomen (DWI)  voor werkloze arbeiders zegt in een reactie in de ‘Ja-knikkers-Volkskrant ‘de bijstandsgerechtigden werknemersvaardigheden t.b. v. de Elite’ te willen aanleren, zoals „op tijd komen, je aan vernederende afspraken houden, gezag aanvaarden van de Heersende Klasse, samenwerken en omgang met collega’s,  andere hongerde arbeiders-slaven.”

FNV en SP: Werklozen uitgebuit door gemeente Amsterdam als slaven met de “Rode Legenisten Ster”.

Ook wil de  fata -morgana-dienst zo verdringing van betaalde  honger baantjes voorkomen, ook al leidt dit volgens bijstandsgerechtigden tot nutteloos Rode ‘Ster-Slavenwerk’. „Hierbij is het besef belangrijk dat een toekomstige baan vaak niet voor 100 procent bestaat uit de meest uitdagende werkzaamheden, maar dat het wel een opstap naar zo’n (droom)baan kan zijn, die alleen in de Showbizz Vuilnis Utopia- Wereld van ‘Maffiaboss John de Mol’ bestaat”, schrijft de DWI.

Het DWI wilde niet ingaan op onze vraag of het  het DWI ook was opgevallen dat hun huidige handelswijzen  verdacht veel lijkt of zelf identiek is  aan de ‘Nazi- Werkverschaffing- Wet 40-45.’

Noot: Zoek het Verchil tussen de ‘Kapo-Jetta Klijnsma-Werkloze Wet’ van  NU en de ‘Nazi- Werkloze-Wet’ van toen.

Al vóór het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog waren er Nederlanders in Duitsland werkzaam. Dat land was zich vanaf 1933 in een ijltempo aan het opbouwen en er was volop werk te vinden, terwijl thuis de economische crisis maar bleef voortduren. Niet alle werkzaamheid in Duitsland was trouwens vrijwillig. Al voor de bezetting, namelijk tussen februari 1938 en september 1939, achtten de arbeidsburo’s werk in Duitsland ‘passende arbeid’ voor werkelozen. KVP-voorman Carl Romme was hier instrumentaal in. Vooral in de grensstreken werd dit ook toegepast: Ongeveer 1800 mannen werden gedwongen tewerkgesteld bij de oosterburen. Weigering resulteerde in stopzetting van de werklozensteun. Bovendien kwam men dan niet meer in aanmerking voor binnenlandse werkverschaffingsplaatsen.
Bron: Arbeitseinsatz