Stan Dessens
De  AIVD ‘VVD- GasTerra-Rat-Gangster Stan Dessens heeft het goed voor elkaar.  

( van onze Dolgedraaide VDD en PvdA Bestuur-Gangsters redactie)

Amsterdam-Noir- Van elke euro die door de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) wordt uitgekeerd aan schadeclaims, wordt ongeveer 64 cent betaald door de Nederlandse Staat. Dat zegt Energie Beheer Nederland (EBN) vrijdag.
Volgens het EBN heeft de ‘PvdA-VVD-Staat’ tot nu toe voor 160 miljoen euro meebetaald aan schade die is ontstaan door gaswinning in Groningen. EBN vormt samen met de NAM de Maatschap Groningen die de aardgasbaten verdeelt.

Het topje van de ijsberg. (Nederland fraudeland, VU).
De NAM keerde sinds de aardbeving in Huizinge, vorig jaar augustus, ongeveer 50 miljoen uit aan mensen met schade. Met dat geld zijn 5428 claims afgehandeld, terwijl er ongeveer 12.000 meldingen zijn binnengekomen. De provincie Groningen en het Rijk kregen sinds 1983 ook al zo’n 200 miljoen euro voor andere schades als gevolg van bodemdaling. Zo moeten er regelmatig nieuwe gemalen worden gebouwd, omdat de bodem daalt.

Volgens een Beroeps-Leugenaar woordvoerder Sander Rootselaar van EBN vloeit ongeveer 90 procent van de opbrengsten van aardgas terug in de Nederlandse Staatskas. Tot nu werd er voor ongeveer 250 miljard euro aan aardgas
uit de bodem gehaald.
Hoeveel er precies aan de ‘Bestuur-Gangster’  strijkstok blijf  hangen wilde Sander Rootselaar niet zeggen en de AIVD van PvdA Minister Ronald Plasterk die weet gelukkig ‘helaas’  hemaal van niets, ha,ha,ha.  Maar als u dat echt wilt weten vraag dat maar eens aan de ‘ex- Gas-foetsie PvdA Minister Wouter Bos’.