Ronald Plasterk

In navolging van de VVD-Heren Ivo Opstelten en Fred Teeven tast ook PvdA Minister Ronald Plasterk de rechtstaat aan.

( van onze VVD-Klasse Justitie redactie i.s.m. onze PvdA-Hoertjes redactie)

Amsterdam-Noir- Roland Plasterk: “ Morgen marschieren wir – Vorwärts, Vorwärts!

De  selectief, blinde Algemene Inlichtingen-en Veiligheidsdienst (AIVD-PvdA)  van de PvdA ‘Boss Ronald Plasterk’ werft minderjarige informanten in Haagse achterstandswijken. Deze groep is extra kwetsbaar omdat zij veelal met honger rond lopen, aldus gesignaleerd door de Nationale Ombudsman. Daar was geen AIVD voor nodig. Dat stellen de Partij voor de Eenheid en de Stichting Jongeren 4 You(th). Zij spreken van een zeer ernstig situatie, die doet denken aan de tijden onder Totalitaire regiem als die van Hitler en Stalin.

Loopt Joris Demmink rond in de Haagse Schilderwijk?
De Partij van de Eenheid zegt de afgelopen weken te hebben gesproken met zo’n vijftien jongeren die zijn benaderd door medewerkers ( Kinderlokkers) van de ‘PvdA-AIVD.’ In ruil voor geld, cadeaus, eten of hulp met bijvoorbeeld schulden en strafzaken zou de jongeren worden gevraagd om informatie. ( men zou toch echt denken dat dat het gedrag is van een Pedofiel in acte is). Met name over radicaliserende leeftijdgenoten. ‘Een deel van hen is minderjarig. De jongste was 15 jaar, sommige anderen zijn nog maar net 18’, zegt raadslid Arnoud van Doorn.

 Het is extra misdadige, omdat deze jongeren zo kwetsbaar zijn door het VVD en PvdA roof de arme scheel beleid. M.a.w. honger ze eerst uit, daarna kunnen wij ze misbruiken en inzetten als spionnen van hun eigen familie en vrienden.
Wij hebben kosten nog moeite gespaard om één van de AIVD-medewerkers in actie vast te leggen voor onze Verboden Verborgen Camera:

Kwetsbare jongeren misbruikt door de Kinderlokkers van de ‘PvdA-AIVD’ van Ronald Plasterk’
Volgens hem voelen de jongeren zich onder druk gezet. ‘Het gaat vaak om kwetsbare, hongerde jongeren. De mensen door wie zij worden benaderd weten vrijwel alles over hen.’

Waakhond van de ‘PvdA-AIVD’ blijkt een tam schoothondje als het gaat om Elite-Pedo’s, Bankier en Bestuurs-Gangsters’
Van Doorn, die sprak met jongeren uit de Schilderswijk, Laak en Transvaal, heeft de Haagse ‘VVD- Gangster de burgemeester Van Aartsen‘ om opheldering gevraagd en daar horen wij dus nooit meer iets van.
Hij wil ook weten of de Criminele Inlichtingen Eenheid, het politie-equivalent van de AIVD, Haagse jongeren werft.

 Ahmed el Hadioui van de Stichting Jongeren 4 You(th) hoort al langer verhalen over jongeren die door  gewetenloze medewerkers van de AIVD worden benaderd. ‘Maar de laatste tijd horen we ze veel vaker,’ zegt hij. ‘Ik begrijp het ook wel, de radicaliserende ‘Baard’-jongeren zonder geld en dagelijks honger over wie de ‘PvdA-AIVD’ informatie wil, zijn vaak ook jong en slecht opgeleid. ‘

Maar het steekt ons zeer dat wij ook moeten constateren dat diezelfde AIVD nooit onderzoek doet naar Bankier en Bestuurs- Gangsters en kennelijk ook niet naar Elite Pedofielen. We vragen ons dan ook in alle redelijkheid af wie er nu meer schade toebrengen aan onze maatschappij. Die paar verdwaasde Baardmannen of die horde van stelende en frauderende Bankier en Bestuurs-Gangsters?
Zegt u het maar.

AIVD-Geheime agenten, Geheime Kinderlokkers met Bomboms.
Als voorzitter van één van de grootste jongerenorganisaties in Transvaal weet El Hadioui als geen ander wat er onder de jongeren in de wijk speelt. ‘En dit houdt ze behoorlijk bezig. Er wordt veel over gesproken. Jongeren die zijn benaderd, willen niet dat het uitkomt. Dat drukt een stempel op de hele familie. Ze zijn bang als Judassen te worden gezien, ook al hebben ze niets gezegd .’

Volgens El Hadioui zijn de pogingen van de AIVD-Kinderlokkers zinloos: ‘De jongeren die worden benaderd, weten meestal niks. Maar ze hebben geen geld of werk. In ruil voor geld willen ze best wat verklaren, wat dan ook. Anderen horen iemand iets roepen en nemen dat voor waar aan. Zij kunnen geen onderscheid maken tussen fictie en realiteit en dat komt ook omdat zij chronisch ondervoed zijn.’
Een woordvoerster-Beroeps Leugenaar Elaine de Boer  van de AIVD wil niet op de beschuldigingen reageren: ,,We geven nooit informatie prijs over onze criminele werkwijze dat doen alleen Klokkenluiders.”
 Is er hier weer sprake van een VVD-Complot? Die laatste vraag zult u moeten stellen aan de VVD-Complot  Volkskrant deskundig Lidy Nicolasen. Zet de wijn maar vast klaar, want Lidy lust geen Bonbons.

Noot:
Het doel van de Hitlerjugend

Hitlerjugend marcheert naar een nazipartijdag in Neurenberg

Het doel van de Hitlerjugend was de totale omvorming, indoctrinatie en gelijkschakeling van de jeugd om hen geschikt te maken voor de doeleinden die de nazi’s nastreefden: onverschrokken, gewetenloos en willoos ‘kanonnenvlees’, overal inzetbaar. Doordrongen van de nazi-ideologie en blindelings gehoorzaam aan de partij. Destalinisten en latere maoisten hadden trouwens soortgelijke jeugdafdelingen waar dezelfde doelstellingen werden nagestreefd.