Vonnis op schermen in stad, behalve de misdaden van de VVD-misdaadgroep en de CDA-misdaadgroep en hun Misdaad-banken.

( van onze corrupte justitie redactie)

Jozias van AartsenAMSTERDAM-NOIR- Vonnissen van zware Volks-misdaden moeten op billboards en digitale schermen door heel Den Haag kenbaar worden gemaakt. Dit stellen politieke misdaad-partijen VVD en CDA in de Haagse borrel op kosten van de gemeenteraad.

Een initiatiefvoorstel hiertoe gaat naar de Haagse VVD-burgemeester en tevens een van de echte VVD-Top-Elite-gangsters van het eerste uur Jozias van Aartsen die het als het aan de Zuip- fracties ligt zo snel mogelijk moet bespreken binnen de driehoek der Crisis-Waanzin van burgemeester voor de Rijken, hoofdofficier van Klasse van Justitie en de korpschef van de Blauwe Hulptroepen. De angst voor de gevolgen van de Crisis voor het gewone Volk moet het Haagse VVD en de CDA kennelijk een verstand verbijstering hebben bezorgt en nu proberen zij er alles aan te doen om de aandacht af te leiden van de echte Gangsters, namelijk hun Bazen de Elite-gangsters, die duizenden miljarden hebben gejat van het Volk de afgelopen decennia en geen centje pijn hebben van de Crisis. Die zullen wij als het aan de Driehoek der waanzin ligt nooit op een scherm zien.

De beginnede Elite-gangster fractievoorzitters Boudewijn Revis (VVD) en de meeloper de z.g. Christelijke kruimel crimineel Gert-Jan Bakker (CDA) vinden dat het nu vaak volstrekt onduidelijk is wat voor straffen er na misdaden worden opgelegd.
„De informatie is openbaar, maar in de praktijk blijkt het zeer ingewikkeld om daar in systemen als rechtspraak.nl achter te komen”, geeft Revis aan. Wat dit laatste hebben ze wel gelijk, want het is het Volk totaal niet duidelijk waarom al die Mega Misdadigers die ons in de Crisis hebben gestort geen straf krijgen.

Eerder in deze rubriek:

“De Kleine VVD-Gangster Rubriek: Parenclubs en Vecht-kroegen (5)”.