Eric Staal( van onze corrupte justitie redactie)

Amsterdam-Noir-De z.g. VVD-Crime fighter ‘Big Head Fred Teeven’ en zijn alcoholist ‘Pretty Boy Bolhaar’ nu muisstil !

VVD-Belasting Paradijs-Bonaire – Een gigantische ommuurde villa met twee zwembaden, direct aan de kust van Bonaire en loop afstand van de Elite-gangsters- Witwas banken. Hier woont de gewezen Vestia-Topman Godfather Erik Staal binnenkort.

Prijskaartje: ruim twee miljoen euro. Hypotheek: geen.

Last van de VVD- (Kruimel) Crime Fighter ‘Big Head Teeven’ en het SBS-OM van procureur-generaal Herman Bolhaar aka alcoholist ‘Pretty Boy Bolhaar’: geen.

Top-Godfather Erik Staal (61) wil zich hier terugtrekken, samen met zijn vrouw Anita (61) en zijn gestolen miljarden, ver weg van journalisten die hem in Krimpen aan de Lek lastig vallen met vragen over zijn kennis van de miljoenenfraude met risicovolle  Luchtbalonnen-beleggingen bij Misdaadgroep-Vestia, die de grootste  Uitzuig van huurders misdaad-corporatie van Nederland mogelijk fataal wordt. Hij is zeker niet op de vlucht voor de SBS- justitie of een mogelijke moordaanslag.

Top Godfather Staal houdt zijn mond en zijn miljoenen.
Hij laat de kritiek op zijn jarenlange stelen met de pen en de wet in de hand (Vrije Markt Werking) en diens gejatte afscheidsbonus (net VVD-woord voor Rippen) van 3,5 miljoen euro langs zich heen glijden, en bereidt zich stoïcijns voor op zijn verhuizing, oeps Vlucht naar een VVD-Belasting paradijs.

“Killing Fields of Amsterdam”.
Daar kunnen alle z.g. Volks-Pulp-Media Godfahter’s als Klaas Bruinsma (jaren in de bak en vermoord ), Cor van Hout ( jaren in de bak en vermoord), Willem Holleeder( bak in bak uit), Greg Remmers (bak in bak uit, pas vijf en twintig jaar) Dino Soerel ( in de bak, levenslang?) Martin Hoogland ( jaren in de bak en vermoord ), etc. heel, heel veel van leren.

Top-Godfather Erik Staal is de grootse Gangster van alle Godfather’s: geen dag in de bak, en zal nooit worden vermoord.

En wat zegt of doet nu de Tweede Kamer Kroeg?
Die piepen wat bijna niet te horen schande en dat misdaadgroep Vestia maar met de andere Vrije Markwerking ‘misdaadgroepen De Banken’ wat moet gaan babbelen. Banken die nog miljarden tegoed hebben van de noodlijdende woningcorporatie Vestia moeten met minister Liesbeth Spies van Binnenlandse Zaken om de tafel om een oplossing te vinden voor de financiële problemen bij Vestia.

Daarvoor pleitten Zwart-Links-leider Jolanda Sap aka ‘HeSSa-Sap’ en ChristenUnie-leider Arie Slob zaterdag in TROS Kamerbreed. ‘HeSSa-Sap’ roept de banken op zich medeverantwoordelijk te voelen voor de problemen bij Misdaadgroep Vestia en ervoor te zorgen dat de gevolgen niet bij huurders terecht komen. ,,Dat zou een schandaal zijn.”
( Nou, nou dat zijn nog eens stevige maatregelen die de ‘Kunduz-misdaadgroep’ eist.)
Slob sloot zich daarbij aan. ,,Er rust op de misdaad-banken een grote morele verantwoordelijkheid om hier uit te komen.” Die durft!

Slob en Sap spraken schande over Vestia-Topman Erik Staal die zich heeft teruggetrokken op Bonaire en daar een luxe villa laat bouwen. ,,Echt heel tergend”, zei Slob. ,,Dit tekent zijn gebrek aan moraliteit”, zei ‘HeSSa-Sap’. Is dat even schrikken voor de Top-Godfather Erik Staal van het stelen met de pen en de wet van 10.000 gewone kleine huurders in de hand en dan al die zware eisen en maatregelen van de Tweede kamer Kroeg (kuch).

“Kleine criminaliteit mag niet lonen, Grote Criminaliteit uiteraard wel.”
Bij de z.g. Volks-criminelen als Willem Holleeder, de Passage Liquidatie Volks verdachten, die een ‘kruimel-misdaadje’( qua maatschappelijke schade gesproken dan) hebben gepleegd veelal onder elkaar, waar de gewone burgers en huurders totaal niet van in de portemonnee worden geraakt krijsen ze wel anders met zijn alle in de Tweede Kamer Kroeg. Dan eisen de dames en heren voor keihard politie optreden of extreem strengere straffen en het verbeurt verklaren van de Criminele winsten ( een oude sloper Rolex, tweede hands Pooiers Bolide en wat cash).

Maar goed het blijft natuurlijk moeilijk om je eigen z.g. nette-‘Vrije Markt Werking’ soort als Gangsters te zien.

Noot:
Vandaag leven 116 miljoen Europeanen onder de armoedegrens of in sociale uitsluiting, waarvan meer dan 12 miljoen in Duitsland.[21] Het gaat om één op vier Europeanen. Die cijfers zijn ronduit schandalig. Wij zijn dergelijke cijfers misschien gewoon, maar het is niet omdat we aan iets wennen, dat het normaal is. Europa heeft een van de meest ontwikkelde economieën van de wereld en is een van de rijkste regio’s. Het gemiddeld besteedbaar inkomen van een gezin met twee kinderen is €5.700 per maand.[22] In die omstandigheden is het onwaarschijnlijk dat meer dan honderd miljoen mensen veroordeeld worden tot armoede of uitsluiting. Of dat heel wat mensen zich uit de naad moeten werken voor een loontje van €1.300 per maand. Als dat geen constructiefout is.”
Bron: Ander Europa