Inhuldiging

Op hol geslagen ‘hersendode SBS-Walking Deads’ en dranghekken in Lage Vuursche ter bescherming van de uitvaart Prins Friso.

( van onze schaamteloze hersendode Royal redactie)

Amsterdam-Noir. De koninklijke familie heeft wijd en zijd bekend gemaakt de komende uitvaart van Prins Friso in beslotenheid te gaan houden. Zelfs hun VVD “Snake Rutte” is niet welkom en terecht.

Het mag niet baten.
Ondanks het druilerige weer is het vandaag wederom  gevaarlijk druk met hordes, los geslagen rond dolende “Walking Deads” in Lage Vuursche waar vrijdag Prins Friso wordt begraven. De Walking Deads ‘klaag-zingen-mummelen’ met zijn alle een soort van ‘Lijkenpikkerij-lied’ vol taalfouten, dat volgens bronnen is ‘geschreven’ uit de ‘Show-Biz Vuilnis Stal’ van “Koning Joop Vuilnis 1.” Het gegrom en gemummel is volgens waarnemers moeilijk te verstaan.

Wat zoeken zij daar? Zijn zij op zoek naar hun hersens? Wat bezielt deze “Walking Deads”? Kunnen deze “Walking Deads” het verdriet en verzoek om privacy de koninklijke familie niet begrijpen en respecteren?

Daarnaast is de ‘Soldaat van Oranje’ op een ‘Joop van de Ende Motor’ met een keihard huilend persoon, die op “Ali B.” lijkt in de zijspan ook al rondjes rijdend gesignaleerd rond de kerk.

Vandaag worden ook alvast dranghekken, zilveren kruizen en knoflook bij de kerk afgeleverd.
Vrijdag gaat een belangrijk deel van het dorpje op slot als bescherming tegen de wilde, levensgevaarlijke hordes “SBS-Walking Deads” en “Ali B”. 
De Slotlaan en de Hoge Vuurseweg gaan dicht, vanaf de provinciale weg naar Hilversum. Dat betekent dat het kerkje en de aangrenzende begraafplaats onbereikbaar worden voor het hersendode, sensatie-publiek en hun sensatie-pulp-media-maffia.

Gaten dichten, onkruid verdelgen en ‘SBS-Walking Deads’ vernietigen
Ambtenaren van gemeentewerken zijn nog steeds bezig om het dorp voor vrijdag een opgeruimd karakter te geven. Nadat woensdag al wat gaten in het asfalt waren gedicht, wordt nu ook het onkruid aan de Slotlaan verdelgd. Ondertussen nemen vooral oudere “Walking Deads” reeds een kijkje bij de begraafplaats en sommige zijn gaan liggen op de verschillende graven kennelijk om te ervaren hoe de Prins direct komt te liggen.