Fanfare Mark RutteDe Gent “Snake Rutte” vloog voor zijn beurt en het Staatsrecht terug uit zijn ‘All in Gents resort’ in buitenland. Schandknapen in diepe rouw.

De “Snake” zag zich al als een ‘VVD-Glitter-Kip-Gent’ al naast de Koning(in) zitten in de Oude Kerk te Delft. Top-beelden voor de ‘hersendode SBS-kijker’.

“Koning Vuilnis Joop 1” en zijn maatje “Maffia Boss John de Mol” in diepe rouw nu ‘Uitvaart-Reality  Prins Friso Show’ niet doorgaat.

(door ing. S.K.A. Brown)

Amsterdam-NoirHet geheim van Paleis Nooreinde werd gisteren voor eerst  weer eventjes zichtbaar.
Gisteren berichten wij als enige al dat de VVD Gent “Snake Rutte”  Staatsrechtelijk niets te zoeken had bij de uitvaart van Prins Friso. En later op de dag kregen wij gelijk van de Koning (in?). De uitvaart zal in besloten kring worden gehouden en daarmee krijgt de VVD-Gent “Snake Rutte” een Giga Staatsrechtelijke draai om zijn corrupte ‘VVD-oren’ van de Koning(in?), die hem nog lang zal na suizen.

Koningin Beatrix is één van Nederlands grootste Staats rechtsgeleerde.
Ooit studeerde ik rechten aan de VU en UvA.
Tijdens het vak Staatsrecht raakte ik in gesprek met de docent Staatsrecht en die vertelde mij dat Koningin Beatrix één van Nederlands grootste Staatrechts geleerde is naast Prof. Kortman. Hij vertelde mij dit om aan te geven hoe machtig de Koningin is in Nederland. Ministers komen en gaan, maar de Koning(in) blijft bestaan. Haar feitelijke kennis en begrip van het Staatrecht maakte van de komende Minister- Presidenten een stel kleuters, die met open mond naar haar luisterde en dat is o.a. wat men het ‘geheim van Paleis Noordeinde’ noemde.

De Koning(in?) heeft met haar(hem?) besluit om niet mee te gaan met premier Mark Rutte om van de uitvaart een Staatsbegrafenis te maken met al zijn sensatie-pulp- toeters en bellen  ‘Uitvaart-Reality  Prins Friso Show’ laten zien dat zij (hij?) een groots Staats rechtsgeleerde is. Daarnaast siert het de koninklijke familie dat zij het trieste verlies van hun dierbare niet heeft willen omzetten in een” ‘Uitvaart-Reality Prins Friso Show’,waarmee “Snake Rutte“ en de zijne goede Pulp-media-maffia sier had willen maken. Rutte kan weer terug vliegen naar zijn ‘All in Gents Resort’, want andere belangrijke zaken zoals massa werkloosheid, massa zelfmoorden, massa hongerde kinderen, massa huis uitzettingen en massa fraude van zijn partij genoten daar hoeft hij zijn vakantie ‘All in Gents Resort’  ‘Schandknapen’ niet voor te laten zitten.