Waarom is er geen beslag gelegd op Erik Staal zijn ( zwarte) bankrekeningen, goederen, auto’s, speedboat’s, jetski’s, zeil-yacht,  sieraden en contant geld?

Wanneer worden de  criminele handlangers van Erik Staal  o.a. de PvdA’ers Peter Noordanus, burgemeester van Tilburg, en zijn echtgenote Susan Baart aangepakt en gearresteerd?

TopGodfatherEricStaal

Wordt Superman Godfather Erik Staal de eerste Spijtoptant in’ Bestuurs-Gangster Nederland’.

( van onze er is toch nog een beetje gerechtigheid in Banana-fraude –Nederland)

Amsterdam-Noir- ‘Rue de Aruba- Dutch Bestuurs-Gangster’.
‘PvdA-Hoeren’ krijgt een zeer pijnlijke spiegel voorgehouden.
Vandaag gaat er een heel klein sidderingkie door de Bestuurs-Gangsters gelederenñ heen in Nederland, maar vooral door ‘Rue de Aruba-Dutch-Bestuurs-Gangster, alwaar de ‘Dutch Bestuurs-Gangsters’ een veilig en extreem luxueus heen komen hebben gezocht onder de zon en op de tropische stranden. (het schijn er te krioelen van de ‘PvdA-Hoertjes’ met hun ‘Pooiers van de VVD’.)

Zet Vestia een nieuwe rechtvaardige trend in het ‘Bestuurs-Gangster-Nederland’?
Of is het weer de zoveelste media-pulp- farce en misleiding van het gewone Nederlandse Volk?
Woningcorporatie Vestia heeft zijn oud-Superman ‘Godfather Erik Staal’ persoonlijk voor een schade door fraude, verduistering, witwassen, en afpersing van maar liefst 1,9 miljard euro aansprakelijk gesteld. Maar waarom heeft de ‘VVD-justitie’ tot heden niet ingegrepen?  En waarom zitten Superman- ‘Godfather Erik Staal’ en zijn bendeleden niet al lang en breed in de ‘Volks-bak’?

Godfather Erik Staal maakt de Media-Pulp- Volks- Godfather als Willem Holleeder tot Criminele (kruimel) Schlemielen.
1.9 miljard  is het bedrag waarvoor de grootste misdaad-woningstichting vorig jaar haar zeer risicovolle renteverzekeringen bij meerdere MisdaadBanken heeft moeten afkopen. Vestia ging bijna failliet onder die last en kon allen overeind worden gehouden met geld van u de domme tot op het bot uitgezogen man die als enige belasting betaald en echt arbeidt.

Erik Staal de Superman onder de Gangsters van 1.9 miljard.
Het is het hoogste bedrag waarvoor een privépersoon Gangster in Nederland aansprakelijk is gesteld en dat is wel een indicatie hoeveel miljarden de “Ratten in pak” de afgelopen jaren hebben lopen jatten van het gewone Volk. En er zit tot heden geen eentje in de gevangenis. En daar komt ook nog bij dat geen één van die Bestuurs-ratten tot nu toe hun vermogen in beslag is genomen door justitie in tegenstelling tot de volkse criminelen.

Klasse Justitie Showtime met de Superman van 1.9 miljard Erik Staal.
De Volks-Media-Godfather als Willem Holleeder en Greg Remmers en Rob Zegerius (tevens redactie-medewerker van politie-informant Peter R. de Vries, daar in tegen zitten markant de helft van hun natuurlijke leven in de ‘VVD Berta-Volks-gevangenissen’ van  de VVD’ers Crimefighter Volks onderdrukker “Big Head Fred Teeven” en zijn Baas “Demente Zwijn Opstelten”. En al hun aardse bezittingen zijn in beslag genomen door de ‘VVD-Justitie’.

Waarom is er geen beslag gelegd op de (zwarte) bankrekeningen van Godfather Erik Staal.
Godfather Staal de man van 1.9 miljard moet, als enig bestuurder van Vestia, nu voor het hele bedrag bloeden en dat stinkt aan alle kanten.
Woningcorporatie Vestia verdenkt oud-topman Erik Staal ook nog eens een keer van het “onrechtmatig” beïnvloeden van zijn eigen pensioenregeling. Staal vroeg zijn  commissaris-loopjonen Jeroen Lugte, een oude ‘gabber in bestuurs-crime’, om zijn  miljoenen-pensioen te repareren na beleggingsverliezen over de ruggen van de huurders. Dat bleek gisteren tijdens een zitting in de rechtbank van Rotterdam. Op basis van die Fraude-regeling jatte Staal bij zijn vertrek begin vorig jaar 3,5 miljoen euro bruto mee. Waarom is er nog geen beslag bij de’PvdA-er Hoertje Jeroen Lugte’? Waarom is Jeroen Lugte nog niet aangehouden door Justitie voor fraude en oplichting van de huurders?

Pvda Bestuur Gangsters

Geen enkel mens, zelfs Superman kan in zijn eentje 1..9. miljard in een corporatie jatten en frauderen. De corporatie heeft beslag gelegd op alle bezittingen van de tot vertrek gedwongen bestuurder: zijn woning in Krimpen aan de Lek, een riante villa op Bonaire en zijn opgebouwde pensioen van 3,5 miljoen euro, maar niet op zijn bankrekeningen en persoonlijke goederen. Waarom niet? Bij de Volks-Godfather als Holleeder, etc. wordt er direct beslag gelegd op al hun bezittingen, waaronder ook op bankrekeningen, baar geld, auto’s’ en zelfs sieraden.

De Godfather Erik Staal heeft dan ook de facto weinig last van dit beslag en kan gewoon zijn leven als geslaagde miljonair verder leven te ‘Rue de Dutch Bestuurs-Gangster- Aruba’. Is er wellicht voor gekozen om voor de bühne van het ‘SBS-Klootjesvolk’ een daad te stellen?

Godfather Erik Staal eerste Bestuurs-Gangster Spijtoptant in Banana-Fraude-Nederland.
Het wachten is nu wat Godfather Erik Staal van misdaadgroep Vestia gaat doen? Als hij spijtoptant wordt uit wraak dat alleen hij moet ‘bloeden’ voor het roven en plunderen Bestuurs-feest in “Banana-Fraude Nederland” kon hij wel een Spijtoptant worden en dat zou dan weleens tot een kaalslag kunnen leiden onder de ‘PvdA-Hoertjes’ van de VVD.

Denkt u maar eens aan deze oude ‘Ratten in pak’ de PvdA- Bestuurs-Gangsters hierna, om er maar een paar te noemen:
de PvdA’ers Peter Noordanusde, burgemeester van Tilburg, en zijn echtgenote Susan Baart, beiden oud-toezichthouder bij woningcorporatie Vestia, kregen van Hans Spekman zware kritiek. Ze zouden ‘niet kritisch genoeg’ toezicht hebben gehouden op Vestia-topman Erik Staal, die de corporatie met een miljardenschuld opzadelde. ‘Moreel kan dat niet door de beugel.’

Wim Kok en Jacques Wallage, die als commissarissen van TNT hadden ingestemd met forse salarisverhogingen ( beide hun Mega-graai uitkering lopen in de miljoenen euro’s per jaar)

Eveline Herfkens, de oud-PvdA-minister die als VN-functionaris drie ton aan huursubsidie opstreek voor een appartement in New York.

Dirk Jan Verbeek, bestuursvoorzitter van het Groene Hart Ziekenhuis (jaarsalaris: ruim 223.000 euro)

Topbestuurder Heino van Essen, voorzitter van de Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties (VTW), voorzitter van de raad van commissarissen van Menzis, lid van de raad van toezicht van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en oud-voorzitter van de hoofddirectie van PGGM ( 1.8 miljoen per jaar)

Emile Lohman, toen nog bestuursvoorzitter van het Universitair Medisch Centrum St. Radboud (inkomen: 303.411 euro), en tegenwoordig voorzitter van de Raad van Toezicht van thuiszorg organisatie Cordaan

Eelco Damen bijvoorbeeld, bestuursvoorzitter van thuiszorgorganisatie Cordaan (255.931 euro)

Tobias Witteveen, lid van de PvdA, voormalig voorzitter van het College Toezicht Sociale Verzekeringen (CTSV) en huidig bestuurder van Bartiméus Wo nen in Ermelo (212.296 euro)

Snurkend PvdA-lid’ Jim Schuyt, bestuursvoorzitter van woningcorporatie De Alliantie (250.704 euro)

Martin van Rijn, bestuursvoorzitter van de coöperatieve pensioenuitvoerder PGGM (402.000 euro)

Marjanne Sint, oud-partijvoorzitter van de PvdA, verdient als bestuursvoorzitter van de Stichting Isala Klinieken 255.911 euro.

De aartsbrutale PvdA-Miljonair de Mega-Graaier Dirk Jan Verbeek wast zich zelf  en zijn ‘partij genoten in crime’ schoon van hun misdaden
De aartsbruatel miljonair PvdA Graaier Dirk Jan Verbeek van het Groene Hart Ziekenhuis: ‘De arbeiders zijn al weggelopen uit de partij, nu vertrekken ook de goedbetaalde sociaaldemocraten( lees corrupte Bestuur-gangsters). Zo raak je iedereen kwijt. Wij zitten op  de sleutelposities in de samenleving, we hebben de nodige invloed, de nodige sympathie en we graaien maar raak. Je zou toch wensen dat men ons eens raadpleegt, mensen die elke dag met de benen in de modder( welke modder?) staan voor mega-graai uitkeringen. Dat gebeurt nooit.

Wij hebben als symbool van de verrotting van de ‘Hoertjes van de PvdA’ dit frisse vrolijke stel en blok op het ‘Elite-gangsters Bilboard’ gezet naast hun Superman van 1.9 miljard Erik Staal, want daar horen zij zonder meer thuis.