Honderdduizenden onzeker over Gangster Paard van Troje-woekerpolis.

Troje

( van onze corrupte justitie redactie i.s.m. onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Amsterdam-Noir- Grootste groeps-oplichting ooit blijft onbestraft in ‘Fatsoenlijk Banana- Nederland’. Maar pas op voor Fred Teeven’s media-pulp Volks-inbreker, die statitisch gezien markant nooit bij u inbreekt en als hij bij u inbreekt bent u daarvoor verzekerd en is het eenmalig.
Nederlandse doorsnee huishoudens die ooit opgelicht zijn met een beleggingsverzekering (Paard van Troje polis) , zijn vaak slecht op de hoogte van hoe de  ‘Paard van Troje-polis’ hun van binnenuit sluipend leeggeroofd. De ‘Woeker Paard van Troje Polis’ is een inbreker, die de mensen zonder dat ze het weten in hun huis hebben toegelaten. Het is de ultieme manier van mensen voor jaren te beroven met de pen en de wet in de hand door de “Ratten in pak”. 

Billboard Elite- Gangsters

Ruim tweederde van de mensen met een ‘Paard van Troje-woekerpolis’ weet niet  voor hoeveel zij uiteindelijk zijn beroofd  door het ‘Woeker Paard van Troje’. Dat blijkt uit onderzoek van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Aan een woeker ‘Paard van Troje polis’ kleven allerlei fake-hoge bijkomende kosten, die in de zakken van de ‘Ratten in pak’ verdwijnen, waardoor er uiteindelijk te weinig vermogensopbouw plaatsvindt om een eindkapitaal te kunnen halen. Dit komt vooral voor bij beleggingsverzekeringen.

Onwetend over ‘Paard van Troje-Woekerpolis’.
Eén op de tien Nederlanders geeft in het onderzoek aan een ‘Paard van Troje-Woekerpolis’ te bezitten. 14 procent laat weten dat het een beleggingsverzekering heeft, terwijl de AFM schat dat de helft van de Nederlanders in het bezit is van een dergelijke verzekering. Vaak is de verzekering bedoeld voor het aflossen van een hypotheek of opbouw van pensioen. Veel mensen weten dus niet dat ze zwaar zijn opgelicht.

Verder blijkt in het onderzoek dat ruim eenderde van de consumenten niet of nauwelijks inhoudelijk op de hoogte is van de beleggingsverzekering en een zelfde aantal mensen begrijpt niets van de problemen rond zijn eigen polis. Tja, vandaar de naam “Paard van Troje –Woeker-polis”.

Wanneer worden de rovers met de pen eindelijk vervolgd.
De AFM vindt het belangrijk dat consumenten inzicht hebben in hun woekerpolis, zodat zij nu al weten dat zij zijn kaal geplukt als een Bio-Kip. Als ze hun doelkapitaal niet halen kan het zijn dat ze in de toekomst hun hypotheek niet volledig kunnen afbetalen of een lager pensioen overhouden, wat uit eindelijk wel de voedselbank ten goede zal komen.
Van de 800.000 mensen die wel weten of het doelkapitaal gehaald wordt, verwacht driekwart een financieel gat. Eenvijfde van de woekerpolishouders weet niet of hij het doelkapitaal gaat halen.
Volgens de blinde toezichthouders is het nog mogelijk om financiële gaten te dichten door nu actie te ondernemen. Welke dan? Wij horen bijv. niet dat het AFM of Justitie  de gesloten miljarden terug  gaat vorderen bij de ‘Ratten in het pak’.
Op deze website toont de AFM wat u kunt doen als u een woekerpolis hebt.

‘Verzekeraars en adviseurs moeten in actie komen’
Niet alleen consumenten moeten meer doen om inzicht te verwerven in hun  ‘Paard van Troje-woekerpolis’, meent de AFM. Ook verzekeraars en adviseurs-gangsters hebben een verantwoordelijkheid om te zorgen dat hun slachtoffers weten  waar ze aan toe zijn en hoe ze toch hun doelkapitaal kunnen behalen. De AFM vindt dat consumenten bij adviseurs kosteloos terecht moeten kunnen bij hun oude adviseur.
M. a. w. de mensen die zijn opgelicht moeten vooral om advies ten rade gaan bij hun oplichters. Wie is hier nu Maf?